گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

واکنش ایران به تروریسم دولتی صهیونیست‌ها

  • کد خبر: ۸۴۷۲۳
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
واکنش ایران به تروریسم دولتی صهیونیست‌ها
نزدیک به ســـه مــــاه پیش، رســانه هــای غربی صهیونیستی با محوریت «رویترز» در چارچوب یک عملیات «روانی - رسانه ای» گسترده با جوسازی و دروغ پراکنی، مدعی ربایش دو کشتی «آسفالت پرینسس» و «گلدن برلیانت» در خلیج فارس از سوی نیرو‌های ایرانی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در آن زمان خبرگزاری «نورنیوز» نزدیک به شعام (شورای عالی امنیت ملی)، به نقل از یک منبع آگاه از تأسیس پایگاه جاسوسی موساد در امارات و ایجاد اختلال در سامانه‌های ناوبری شناور‌های حاضر در منطقه خبر داد. اکنون، اما، پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی، خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، را منتشر کرده است.

این رسانه صهیونیستی به نقل از یک افسر ارتش صهیونیستی مدعی شده که پایگاه مذکور با استفاده از ظرفیت‌های خود و امکانات هوش مصنوعی توانسته است اطلاعات زیادی درباره برنامه هسته‌ای ایران جمع آوری کند و به علاوه نقش کلیدی در شناسایی آنچه «تحرکات ایران در سوریه» عنوان کرده است و مقابله با گروه‌های طرفدار ایران در آن منطقه ایفا می‌کند. گزارش این رسانه صهیونیستی نشان می‌دهد که تأکید ایران بر شرارت‌های تل آویو و ناامن سازی منطقه توسط این رژیم کاملا دقیق بوده و انتظار تهران از سازمان‌های بین المللی به ویژه آژانس بین المللی انرژی اتمی برای صیانت از اعضای خود در برخورد با خرابکاری‌ها و اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی مبتنی بر واقعیت است.

اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار برای اقدامات تروریستی در ایران

همچنین صهیونیست‌ها که بزرگ‌ترین شبکه تروریسم دولتی در منطقه و جهان را هدایت می‌کنند، برای انجام اقدامات خرابکارانه خود در ایران ۱.۵ میلیارد دلار بودجه اختصاص داده اند. به گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی،  تل آویو این مبلغ را برای آنچه مقابله با توان هسته‌ای و روند پیشرفت آن در ایران اعلام کرده، اختصاص داده است.

تارنمای خبری «الخلیج الجدید» به نقل از شبکه مزبور خاطرنشان کرد: بودجه اختصاص یافته برای خرید هواپیما‌ها و جمع آوری اطلاعات امنیتی با استفاده از ماهواره‌ها در نظر گرفته شده است. آویو کوخاوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی که در ماه سپتامبر با پایگاه خبری «والا نیوز» گفتگو می‌کرد، در این باره گفته بود این رژیم آماده سازی‌ها برای اقدام علیه برنامه هسته‌ای ایران را سرعت بخشیده است. روزنامه صهیونیستی «تایمز آو اسرائیل» نیز گزارش داد این بودجه قرار است صرف خرید انواع هواپیما‌های جنگنده، پهپاد‌های جاسوسی و تسلیحات منحصر به فرد مناسب برای چنین حمله‌ای شود.

ادعای رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره آماده شدن ارتش این رژیم برای حمله به تأسیسات نظامی ایران درحالی مطرح می‌شود که به اذعان مقامات ارشد نظامی رژیم صهیونیستی، این رژیم اکنون در ضعیف‌ترین شرایط خود برای آغاز یک جنگ به سر می‌برد.

کارشناسان این رژیم می‌گویند که جبهه داخلی این رژیم حتی توان مقابله با حملات راکتی هم زمان گروه‌های مقاومت در غزه و لبنان را ندارد، چه رسد به اینکه وارد یک جنگ تمام عیار با ایران شود. رژیم صهیونیستی در حالی ادعای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران را دارد که بنا بر برآورد منابع غربی دست کم ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد و از امکان بازدید مراکز هسته‌ای خود توسط سازمان‌های بین المللی از جمله سازمان بین المللی انرژی اتمی جلوگیری می‌کند.

واکنش قاطع ایران

دراین راستاسردار امیر علی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در جمع وابستگان نظامی کشور‌های خارجی گفت: ما بیش از ۴۰ سال است در کنار مظلومان منطقه به ویژه فلسطین هستیم و خواهیم بود؛ در همین راستا ما با درس‌هایی که از اسلام و تاریخ گرفته ایم، مسیر خودکفایی و قوی شدن را ادامه خواهیم داد و به هر ماجراجویی علیه ایران در هر سطحی و توسط هر رژیم یا گروهی که باشد، پاسخ سخت و پشیمان کننده خواهیم داد.

وی خاطر نشان کرد: امروز برخی کشور‌هایی که با ناامید شدن از آمریکا با عجله به سمت رژیم صهیونیستی رفتند و تصور می‌کنند امنیت آن‌ها توسط این رژیم حفظ خواهد شد، کاملا در اشتباه هستند؛ این رژیم حتی قادر به حفظ امنیت خود نیست؛ لذا اگر دولت‌ها و ملت‌ها اراده داشته باشند، با امنیت بومی، داخلی و منطقه‌ای می‌توانند به چهار دهه ناامنی و جنگ‌های گسترده در منطقه خاتمه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->