بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | نرخ ارز اربعین دولتی امروز چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود
سرخط خبرها

خبر جدید برای جاماندگان سهام عدالت (۲۹ مهرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۴۸۹۶
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
  • ۱
خبر جدید برای جاماندگان سهام عدالت (۲۹ مهرماه ۱۴۰۰)
 رئیس هیئت مدیره کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت گفت: در طرح جاماندگان ۲ میلیون نفری که کارت سهام عدالت در دست دارند باید در اولویت باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امینی خواه رئیس هیئت مدیره کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت کشور در رابطه با سهام عدالت و جاماندگان آن گفت: از جمله موارد در بحث سهام عدالت، طرح جاماندگان سهام عدالت است که توسط کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تهیه شده است. در دولت قبل با این طرح مخالفت شد و اعلام کردند که منابع لازم جهت ثبت نام از جاماندگان سهام عدالت را ندارند. در دولت جدید آقای رئیسی از این موضوع استقبال شده و سازمان مدیریت و برنامه بودجه کشور در حال بررسی موضوع و اعلام تعیین تکلیف نهایی آن طی یکی دو هفته آتی خواهد بود. موضوعی که در بحث طرح جاماندگان هم باید مدنظر قرار داده شود دو میلیون نفری هستند که کارت سهام عدالت در دست دارند و قبلاً به عنوان مشمول دریافت سهام عدالت شناسایی شده، ولی به دلیل مشکلات نرم افزاری در سرور مرکزی دبیرخانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، اطلاعات آن‌ها حذف شده است؛ لذا این عزیزان باید در بحث ثبت نام از جاماندگان اولویت داشته باشند.

او در ادامه گفت: از موضوعات دیگری که قابل طرح و پیگیری هست حدود ۲ هزار میلیارد سرمایه‌ای است که از دارایی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی توسط مصوبات شورای عالی بورس در اختیار صندوق توسعه و تثبیت بازار قرار گرفت که متاسفانه به دلیل عدم انجام تعهدات این صندوق شاهد ریزش ارزش روز پورتفوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی بودیم. مسئولان دو صندوق مذکور باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشند و این موضوع توسط مسئولین امر در دولت جدید هرچه سریع‌تر پیگیری و نظارت لازم جهت اثربخشی و کارایی این صندوق انجام گیرد.

او افزود: از دیگر مواردی که مردم تقاضا دارند این است که افرادی که روش مستقیم را برای آزادسازی سهام عدالت خود انتخاب نموده‌اند و اکنون متوجه شدند که دانش فنی کافی جهت پروتفوی گردانی سهام عدالت خود را ندارند، به آن‌ها فرصت داده شود تا به روش غیرمستقیم باز کردند و منافع بیشتری را از سهام عدالت خود بهره‌مند شوند. همچنین در روش غیرمستقیم با توجه به اینکه مردم در شرکت‌های تعاونی شهرستانی عضو هستند باید ترتیبی داده شود که تشکلات مردمی ارکان سهام عدالت به نمایندگی از آن‌ها بتوانند با تجمیع آرا در مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر شرکت کنند و بدین شکل اعمال مدیریت منسجم و قوی تری در شرکت‌های سرمایه پذیر داشته باشند.

امینی خواه در آخر گفت: از دیگر موضوعات این است که بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم از زمان آزادسازی سهام عدالت متعلق به فوت شدگان، هنوز این سهام به وراث آن‌ها انتقال داده نشده است. این در حالی است که در فاصله سال‌های ۱۳۹۵ تا اردیبهشت ۱۳۹۹ سهام عدالت فوت شدگان از طریق نرم افزاری که از سرمایه سهامداران عدالت تهیه شده بود، به وراث آن‌ها منتقل داده می‌شد.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نغمه سعیدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
0
من سال ۸۵ با اولین فراخوان با خانواده ام که چهار نفر بودیم ثبت نام کردیم ولی سهام عدالت بنده ثبت نشد خواهشمندم بررسی نمایید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->