پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

نحوه حضور و دورکاری کارکنان و مادران کودکان زیر ۶ سال چگونه است؟

  • کد خبر: ۸۵۰۶۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
نحوه حضور و دورکاری کارکنان و مادران کودکان زیر ۶ سال چگونه است؟
طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، گر چه بخشنامه دورکاری در دوران کرونا لغو شده اما همچنان دستگاه‌ها می‌توانند به استناد مصوبه هیات وزیران در سال ۱۳۸۹ و به صلاحدید خود نحوه دورکاری و حضور کارکنان را تعیین کنند. این در حالی است که در آینده بخشنامه‌ای در مورد جریان حضور کارکنان در مناطق با رنگ‌های مختلف تدوین و صادر می‌شود که فقط خاص کرونا نیست و سایر اوضاع بحرانی از جمله آلودگی هوا را نیز در بر می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اخیرا سازمان اداری و استخدامی نسبت به لغو بخشنامه آبان‌ماه ۱۳۹۹ این سازمان که در مورد دورکاری و حضور کارکنان در دوران کرونا در مناطق زرد، نارنجی و قرمز تدوین شده بود، اقدام کرد و مقرر شد که از اول آبان‌ماه کارکنان به صورت کامل در محل کار حضور داشته باشند.

این‌که جریان لغو این بخشنامه چه بود و در ادامه با تغییر شرایط روال حضور به چه صورتی است موضوعی بود که پیگیری آن از سازمان اداری و استخدامی با توضیحات صدرائیان -رئیس حوزه ریاست سازمان اداری و استخدامی-همراه بود.

مادران کودکان زیر ۶ سال می‌توانند دورکار باشند ولی برای دبستانی بخشنامه‌ای نیست

بعد از لغو بخشنامه در روزهای گذشته، اعلام معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در رابطه با ماجرای دورکاری مادران صاحب کودکان زیر شش سال و دبستانی حواشی به همراه داشت. این مقام مسئول در سازمان اداری و استخدامی درباره این‌که آیا این موضوع نیز از سوی سازمان بخشنامه و به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، گفت که این اعلام معاون امور معاون امور زنان ریاست جمهوری، اعلام نظر بوده است و سازمان اداری و استخدامی هیچ بخشنامه جداگانه‌ای در این رابطه صادر و به دستگاه‌ها ابلاغ نکرده است.

صدرائیان این را هم گفت که با توجه به شرایط خاص مادران کودکان زیر شش سال و عدم فعالیت بخشی از مهدکودک‌ها، این مادران بر اساس مصوبه دورکاری سال ۱۳۸۹ در اولویت دورکاری هستند و دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع توجه داشته و آن را رعایت کنند، ولی در مورد مادران صاحب فرزندان دبستانی چنین استثنایی وجود ندارد.

بخشنامه دورکاری به استناد اعلام ستاد ملی کرونا لغو شد

در ادامه جریان بخشنامه مربوط به لغو دورکاری مورد بررسی قرار گرفت که طبق اعلام وی، بخشنامه دورکاری آبان‌ماه سال گذشته که به استناد اعلام ستاد ملی کرونا تدوین شده بود، اکنون نیز با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا لغو شده است و با هماهنگی صورت گرفته بین دستگاه‌های مربوطه از جمله وزارت بهداشت، وزارت کشور و سازمان اداری و استخدامی شرایط حضور کارکنان تعیین و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

وی درباره چرایی تصمیم برای حضور تمامی کارکنان گفت که بررسی جریان واکسیناسیون کارمندان نشان داد که تعداد بسیار بالایی از آنها که در برخی از دستگاه‌ها نزدیک به ۱۰۰ درصد می‌رسد دو دوز واکسن را استفاده کردند. در عین حال افرادی که تک دوز بوده‌اند اغلب آنهایی هستند که بعد از دریافت دوز اول به کرونا مبتلا شده و باید فاصله با دوز دوم را رعایت کنند و یا براساس دستور پزشک امکان تزریق واکسن را ندارند. از این‌رو با توجه به این‌که بررسی‌ها نسبت به سال گذشته نشان داد افراد مبتلا که به بیمارستان مراجعه می‌کنند تا یک پنجم کاهش داشته، تصمیم بر این شد که حضور کارکنان افزایش یابد.

سازمان ها همچنان می توانند بسته به شرایط از دورکاری استفاده کنند

همچنین در مورد این‌که برخی سازمان‌ها و دستگاه‌ها گنجایش حضور تمامی کارکنان را نداشته و در این شرایط فاصله رعایت نخواهد شد صدرائیان یادآور شد که بخشنامه اخیر سازمان اداری و استخدامی به هیچ عنوان به معنی عادی انگاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی‌ نیست و تمامی دستگاه‌ها همچنان می‌توانند به استناد مصوبه هیات وزیران در سال ۱۳۸۹ که شرایط دورکاری را تعیین کرده است با توجه به وضعیت زیرساخت‌های لازم برای دورکاری و همچنین شرایط خود نحوه دورکاری را تعیین و اعمال کنند.

بخشنامه جدید برای وضع بحرانی تدوین می‌شود حتی دورکری وضع قرمز آلودگی

وی در مورد این‌که اگر وضعیت کرونا دوباره بحرانی و پیک جدیدی آغاز شود آنگاه با تغییر رنگ‌ مناطق، وضعیت حضور به چه صورتی خواهد بود و آیا بخشنامه جدیدی صادر می‌شود، اظهار کرد که برآوردها نشان می‌دهد با رعایت مستمر پروتکل‌های بهداشتی‌ و واکسیناسیون صورت گرفته قاعدتا در کوتاه مدت وارد شرایط قرمز نمی‌شویم اما سازمان در حال انجام بررسی‌هایی برای صدور بخشنامه جدید و کامل‌تری است که بتواند در شرایط بحرانی و قرمز که فقط مخصوص کرونا نیست نحوه حضور کارکنان را تعیین کند که از جمله آن در زمان آلودگی هوا و قرمز شدن وضعیت آن خواهد بود که موجب دورکاری کارکنان خواهد شد.

در رابطه با این‌که ورود کارکنان واکسن نزده به سازمان‌ها از اول آبان‌ماه ممنوع است چه نظارتی روی آن و همچنین پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌ها و سازمان‌ها صورت خواهد گرفت، این مقام مسئول توضیح داد که تمامی دستگاه‌ها ملزم به رعایت این تکلیف در بخشنامه سازمان اداری و استخدامی هستند و مراکز بازرسی آنها باید موضوع را تحت نظارت قرار دهد و کارکنان نیز می‌توانند موضوع را به مراجع نظارتی دستگاه اعلام و پیگیری شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->