صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

واکنش پلیس به خرید و فروش داروی سقط جنین در فضای مجازی

  • کد خبر: ۸۵۱۰۸
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
واکنش پلیس به خرید و فروش داروی سقط جنین در فضای مجازی
معاون اجتماعی پلیس فتا نسبت به خرید و فروش هرگونه قرص و دارو در فضای مجازی به هموطنان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از افراد با راه اندازی کانال‌های فروش داروی سقط جنین در شبکه‌های اجتماعی اقدام به فعالیت در این فضا می‌کنند و در ادامه با معرفی خود به عنوان پزشک متخصص در کنار عرضه دارو‌های غیرمجاز با عنوان سقط جنین اقدام به ارائه مشاوره اشتباه در این زمینه به هموطنان می‌کنند. با توجه به اینکه عرضه هرگونه داروی سقط جنین با مجوز پزشک و با توجه به شرایط جسمی و روحی مراجعان به مطب‌ها صورت می‌گیرد، اما در فضای مجازی شاهد عرضه این دارو به صورت نامحدود آن هم غیرقانونی هستیم.

برای بررسی موضوع و اینکه در فضای مجازی این اقدامات مجرمانه صورت می‌گیرد، به سراغ معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا رفته و جزئیات موضوع را از وی جویا شدیم.

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا  اظهار کرد: رصد دائمی پلیس فتا بر روی تمام موارد موجود در فضای مجازی در حال انجام است که عرضه داروی سقط جنین یکی از این موارد است و با کمک وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو در حال پایش و رصد شبکه‌های اجتماعی در این حوزه نیز هستیم.

سرهنگ پاشایی با بیان اینکه از نظر قانون تبلیغ، راه اندازی کانال و شبکه در فضای مجازی و عرضه هرگونه داروی سقط جنین جرم است، تصریح کرد: به هیچ عنوان این اقدامات را تایید نمی‌کنیم و هموطنان نباید به سراغ این موارد بروند و در فضای مجازی اقدام به تهیه قرص و دارو و سایر موارد این چنینی کنند.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، کاربران در صورت مشاهده هر گونه موارد از این دست و رویت هرگونه صفحه یا کانال در فضای مجازی، مراتب را به سایت پلیس فتا گزارش دهند.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->