۱۵ درصد مشهدی‌ها، مالک اراضی قولنامه‌ای هستند| لایحه تشویق تفکیک اراضی در دستور کار شهرداری خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد
سرخط خبرها

تفاهم ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای پروژه های عمرانی

  • کد خبر: ۸۵۱۳۶
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
تفاهم ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای پروژه های عمرانی
شهردار مشهدالرضا از تفاهم نامه ای به ارزش ۶۰هزار میلیارد ریال با بانک شهر جهت تامین مالی پروژه های عمرانی و خدمات شهری مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی،در مراسم امضاء این تفاهم نامه که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل بانک شهر، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد، معاونان مالی، پشتیبانی و اقتصادی شهردار برگزار شد افزود: آن چیزی که در دوره ششم مدیریت شهری برآن تاکید داریم استفاده از ابزارهای مختلف مالی برای توسعه مشهدالرضا(ع) است.
وی با بیان اینکه شهرمشهد به دلایل مختلف دارای پتانسیل های زیادی در ابعاد گوناگون است اظهارکرد: وجود مضجع شریف امام هشتم به عنوان ارزش بنیادی این شهر و اصلی ترین مزیت رقابتی مشهدالرضا(ع) شرایطی را ایجاد کرده است که با کمی هوشمندی می توان ظرفیت های زیادی را از آن استخراج و زائران و مجاوران علی بن موسی الرضا(ع) را از مواهب آن بهرمند کرد.
شهردارمشهد الرضا(ع) اضافه کرد: سند توسعه استان خراسان رضوی برمبنای خدمات است و مزیت اصلی مشهد و استان مبحث زائر، طبق آمار سالانه حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون زائر داخلی و 4میلیون زائر خارجی برای زیارت به مشهد می آیند و این درحالی است که بیش از هشتاد درصد زائران خارجی که به ایران سفر می کنند به مشهد مشرف می شوند.
ارجائی تصریح کرد: این ظرفیت که در دوران پسا کرونا مسلما بیشتر خواهد شد و در برآوردهای آستان قدس رضوی به سالانه 40 میلیون زائر خواهد رسید، نیازبه ایجاد زیرساخت های لازم رفاهی، فرهنگی متعدد دارد.
وی با اشاره به اینکه شهرمشهد، اکنون بیش از ۵۲ درصد اماکن اقامتی کشور را در خود جای داده است خاطرنشان کرد: اما با این وجود در ایام خاص و پیک مسافربا کمبود اماکن اقامتی روبرو می شویم.
شهردارمشهد الرضا(ع) ادامه داد: سهم مشهد در اقتصاد ملی و جهانی، سهم مشهد در منظومه زیارت، سهم مشهد در اقتصاد زیارت و توسعه شهر در عرصه های مختلف سئوالاتی است که مدیریت شهری باید به آن بپردازد و برای آن راهکار داشته باشد.
ارجائی،گفت: در حال حاضر میانگین حضور زائر در مشهد ۲.۸ روز است که اگر بتوانیم با ایجاد جاذبه هایی حضور زائر را افزایش بدهیم سهم بسزایی در رونق اقتصادی شهر خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۳۳ درصد از جمعیت کشور برای زیارت به مشهد می آیند افزود: اگر جمعیت زائرین را ۳۰ میلیون نفر فرض کنیم و جمعیت کشور را ۷.۸۵ میلیون در نظر بگیریم حدود ۳۳ درصد از جمعیت کشور برای زیارت به مشهد سفر می کنند و اگر بتوانیم این میزان را به ۴۰ تا ۴۵ درصد افزایش دهیم می توانیم ادعا داشته باشیم که در اقتصاد زیارت سهم خود را بیشتر کرده ایم.
شهردارمشهد الرضا(ع)،اضافه کرد: برای ایجاد چنین فضایی چند نکته ازجمله اول تسهیل دسترسی به مشهد چه از راه هوایی،چه ریلی و چه زمینی،دوم توسعه زیرساخت های رفاهی در مشهد شامل تفریحات سالم،اماکن اقامتی،گردشگری سلامت و غیره،سوم توسعه زیرساخت های شهری شامل شبکه عبور ومرور،حمل ونقل عمومی و در کنار این موارد توسعه زیرساخت های آب،برق،گاز و دیتا حائزاهمیت است
ارجائی،تصریح کرد: در ایجاد تمامی این زیرساخت ها،نقش شبکه بانکی می تواند نقش پر رنگی باشد،آن چیز که ما از شبکه بانکی به ویژه بانک شهر که کارتخصصی حل چالش های مدیریت شهری را برعهده گرفته است داریم ورود و سرمایه گذاری دراین مسیربرای توسعه شهرمشهد است.
وی گفت: براین اساس طی مذاکرات فشرده ای که در۲۰ روز گذشته با مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بانک شهر داشتیم پیشنهاد امضاء تفاهم نامه ای در این زمینه را دادیم که امروز شاهد به نتیجه رسیدن آن هستیم.
شهردارمشهد الرضا(ع) ادامه داد: طبق این تفاهم نامه همکاری که میان شهرداری مشهد و بانک شهر به امضاء رسید پروژه های عمرانی و خدمات شهری تا سقف حداقل ۶۰ هزار میلیارد ریال از سوی بانک شهر تامین مالی خواهند شد.
احمد درخشنده مدیرعامل بانک شهر نیز در این مراسم گفت: شهرداری مشهد یکی از سهامداران عمده بانک شهر است، خوشبختانه شهردار مشهد ایده های بسیار خوبی در زمینه اجرای پروژه های عمرانی و خدمات شهری دارند که آمادگی داریم در تامین مالی این پروژه ها مشارکت داشته باشیم.
وی افزود: موضوع این تفاهم نامه که امروز به امضاء رسید تامین مالی پروژه های شهری تا سقف 60 هزار میلیارد ریال است که اجرای آنها موجب رونق بیشتر زیارت خواهد شد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->