کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو کمیسیون عمران مجلس: سازمان هواپیمایی کنترلی بر ایرلاین‌ها ندارد

  • کد خبر: ۸۵۳۸۷
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۶
عضو کمیسیون عمران مجلس: سازمان هواپیمایی کنترلی بر ایرلاین‌ها ندارد
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امروز تمام ایرلاین ها به صورت فول مسافر سوار می کنند و در عین حال افزایش قیمت نیز داشته اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با انتقاد از روند افزایش قیمت بلیت هواپیما، بیان کرد: کوتاهی سازمان هواپیمایی کشوری و معاونت مربوطه در وزارت راه و شهرسازی مهم ترین عامل رشد بی رویه قیمت بلیت ایرلاین ها به شمار می رود.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با بیان اینکه این کمیسیون تاکنون چندین بار با وزیر راه و شهرسازی و معاونت راه در این خصوص جلسه برگزار کرده و این مسئله مطرح شده است، اظهار کرد: قرار بر این بوده که ۶۰۰ کیلومتر در تعیین قیمت بلیت مبنا قرار گیرد و براساس آن برنامه ریزی صورت گیرد. امروز به صورت غیر رسمی استفاده از ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها کنار گذاشته شده و همه پروازها با تمام ظرفیت انجام می شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امروز تمام ایرلاین ها به صورت فول مسافر سوار می کنند و در عین حال افزایش قیمت نیز داشته اند. در جلسه هفته گذشته کمیسیون عمران، دو هفته فرصت به وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی داده شد تا علل وضعیت موجود را بررسی و گزارش آن را به مجلس ارائه کنند.

شاکری تاکید کرد: این افزایش قیمت برای بار اول نیست و برای چندمین بار رخ داده است. این امر نشان می دهد سازمان هواپیمایی کنترلی بر روی ایرلاین ها نداشته و یا با ترک فعل بر تخلف آنان چشم پوشی می کند.

وی تصریح کرد: کمیسیون عمران با جدیت این موضوع را دنبال می‌کند و در جلسه هفته آتی کمیسیون، منتظر گزارش سازمان هواپیمایی و وزارت راه درخصوص علت این موضوع هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->