صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

مراحل تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۸۵۵۴۴
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳
مراحل تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت به کجا رسید؟
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران درباره تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا گفت:‌ پروسه آماده‌سازی دیتاها و تحلیل آن‌ها از نظر اثرگذاری واکسن‌ها و عوارض جانبی احتمالاً تا آخر امسال یا اوایل سال بعد آماده و به سازمان ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید جعفر حسین، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، در پاسخ به سؤالی درباره دریافت مجوز واکسن‌های ایرانی کرونا از سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: سه تا از واکسن‌هایی که توسط ایران تولید شده‌اند، از سازمان غذا و داروی ایران مجوز خود را گرفته‌اند و در مرحله توزیع و پخش هستند؛ برای این که مجوز سازمان جهانی بهداشت را بگیرند، مدارک این واکسن‌ها باید به شکلی آماده شود که مورد تایید واحد بررسی این سازمان قرار بگیرد. این پروسه آماده‌سازی دیتاها و تحلیل آن‌ها از نظر اثرگذاری واکسن‌ها و عوارض جانبی حدود یک ماه است که شروع شده و احتمالاً تا آخر امسال یا اوایل سال بعد آماده و به شکل پکیجی که سازمان جهانی بهداشت برای بررسی قبول دارد ارائه می‌شود تا بتوانند تاییدیه این سازمان را بگیرند.

جلال نائلی، معاون اداره روابط بین‌الملل وزارت بهداشت نیز در ادامه افزود: پیرو توضیحاتی که آقای جعفر حسین دادند، سه واکسن ایرانی مجوز مصرف اضطراری توسط سازمان غذا و داروی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان مرجع اصلی در این حوزه، دریافت کردند.

وی تاکید کرد: مذاکرات برای دریافت مجوز سازمان جهانی بهداشت شروع شده است. ابتدا جلسه‌ هماهنگی بین دفتر منطقه‌ای و دفتر کشوری سازمان جهانی بهداشت، سازمان غذا و دارو در حوزه بین الملل و تولید کنندگانی که مجوز مصرف اضطراری کشوری را دارند، برگزار شده است.

نائلی تصریح کرد: تمام مستندات مجدداً بررسی و تقریبا رفع نواقص شده و برای بررسی توسط سازمان جهانی بهداشت و دریافت مجوز، در حال ارسال به این سازمان است.

معاون اداره روابط بین‌الملل وزارت بهداشت عنوان کرد: سه تا از واکسن‌های ایرانی مجوز تولید گرفته‌اند که همه آن‌ها آزمایش‌های بالینی را به خوبی گذرانده‌اند و درصد ایمنی قابل قبولی را برای افراد واکسینه شده، ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: چند واکسن دیگر هم هستند که امروز مدارکشان را برای بررسی به سازمان غذا و دارو ارائه دادند که در حال بررسی هستند.
نائلی تصریح کرد: دست یافتن به تکنولوژی واکسن یک بحث است و تولید آن در سطح صنعتی یک بحث دیگر است. خوشبختانه تولیدکنندگان داخلی از نظر تامین تجهیزات لازم برای تولید، موفق بوده‌اند و به عنوان مثال فاز دو تولید واکسن برکت هم در حال بهره‌برداری است و به محض راه افتادن فاز سه، تولیدات این فاز نیز به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده ایران به بازار وارد خواهد شد.

وی تاکید کرد: مقدار زیادی از واکسن‌های داخلی از جمله برکت، اسپایکوژن و پاستور تولید شده و در انبارهای سازمان غذا و دارو در حال گذراندن تست‌های نهایی و ورود به بازار هستند.

نائلی پیرامون تولید واکسن اسپایکوژن اظهار کرد: اسپایکوژن هم با مشارکت با طرف استرالیایی، کیفیت خوبی داشته و تولیدات آن در حال تحویل به سازمان غذا و دارو است.

وی افزود: واکسن پاستور هم که یکی از واکسن‌های با کیفیت بسیار خوب است، مرحله بعدی تولید خود را برای ارائه به نظام سلامت آماده کرده و در حال گذراندن بررسی‌های کیفی در سازمان غذا و دارو است.
نائلی تاکید کرد: نتایج خوب واکسن‌های ایران باعث شده متقاضیان زیادی داشته باشد و مشکل کمبود واکسن تحویلی به زودی حل خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->