بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

مراحل تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۸۵۵۴۴
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳
مراحل تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت به کجا رسید؟
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران درباره تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا گفت:‌ پروسه آماده‌سازی دیتاها و تحلیل آن‌ها از نظر اثرگذاری واکسن‌ها و عوارض جانبی احتمالاً تا آخر امسال یا اوایل سال بعد آماده و به سازمان ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید جعفر حسین، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، در پاسخ به سؤالی درباره دریافت مجوز واکسن‌های ایرانی کرونا از سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: سه تا از واکسن‌هایی که توسط ایران تولید شده‌اند، از سازمان غذا و داروی ایران مجوز خود را گرفته‌اند و در مرحله توزیع و پخش هستند؛ برای این که مجوز سازمان جهانی بهداشت را بگیرند، مدارک این واکسن‌ها باید به شکلی آماده شود که مورد تایید واحد بررسی این سازمان قرار بگیرد. این پروسه آماده‌سازی دیتاها و تحلیل آن‌ها از نظر اثرگذاری واکسن‌ها و عوارض جانبی حدود یک ماه است که شروع شده و احتمالاً تا آخر امسال یا اوایل سال بعد آماده و به شکل پکیجی که سازمان جهانی بهداشت برای بررسی قبول دارد ارائه می‌شود تا بتوانند تاییدیه این سازمان را بگیرند.

جلال نائلی، معاون اداره روابط بین‌الملل وزارت بهداشت نیز در ادامه افزود: پیرو توضیحاتی که آقای جعفر حسین دادند، سه واکسن ایرانی مجوز مصرف اضطراری توسط سازمان غذا و داروی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان مرجع اصلی در این حوزه، دریافت کردند.

وی تاکید کرد: مذاکرات برای دریافت مجوز سازمان جهانی بهداشت شروع شده است. ابتدا جلسه‌ هماهنگی بین دفتر منطقه‌ای و دفتر کشوری سازمان جهانی بهداشت، سازمان غذا و دارو در حوزه بین الملل و تولید کنندگانی که مجوز مصرف اضطراری کشوری را دارند، برگزار شده است.

نائلی تصریح کرد: تمام مستندات مجدداً بررسی و تقریبا رفع نواقص شده و برای بررسی توسط سازمان جهانی بهداشت و دریافت مجوز، در حال ارسال به این سازمان است.

معاون اداره روابط بین‌الملل وزارت بهداشت عنوان کرد: سه تا از واکسن‌های ایرانی مجوز تولید گرفته‌اند که همه آن‌ها آزمایش‌های بالینی را به خوبی گذرانده‌اند و درصد ایمنی قابل قبولی را برای افراد واکسینه شده، ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: چند واکسن دیگر هم هستند که امروز مدارکشان را برای بررسی به سازمان غذا و دارو ارائه دادند که در حال بررسی هستند.
نائلی تصریح کرد: دست یافتن به تکنولوژی واکسن یک بحث است و تولید آن در سطح صنعتی یک بحث دیگر است. خوشبختانه تولیدکنندگان داخلی از نظر تامین تجهیزات لازم برای تولید، موفق بوده‌اند و به عنوان مثال فاز دو تولید واکسن برکت هم در حال بهره‌برداری است و به محض راه افتادن فاز سه، تولیدات این فاز نیز به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده ایران به بازار وارد خواهد شد.

وی تاکید کرد: مقدار زیادی از واکسن‌های داخلی از جمله برکت، اسپایکوژن و پاستور تولید شده و در انبارهای سازمان غذا و دارو در حال گذراندن تست‌های نهایی و ورود به بازار هستند.

نائلی پیرامون تولید واکسن اسپایکوژن اظهار کرد: اسپایکوژن هم با مشارکت با طرف استرالیایی، کیفیت خوبی داشته و تولیدات آن در حال تحویل به سازمان غذا و دارو است.

وی افزود: واکسن پاستور هم که یکی از واکسن‌های با کیفیت بسیار خوب است، مرحله بعدی تولید خود را برای ارائه به نظام سلامت آماده کرده و در حال گذراندن بررسی‌های کیفی در سازمان غذا و دارو است.
نائلی تاکید کرد: نتایج خوب واکسن‌های ایران باعث شده متقاضیان زیادی داشته باشد و مشکل کمبود واکسن تحویلی به زودی حل خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->