معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد علوی مقدم: نگاه ما عدالت‌محوری در تمامی رشته‌های ورزشی است ویدئو| نشست اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با شهردار و اعضای شورای شهر مشهد مقدس
سرخط خبرها

شهردار مشهد: سرمایه گذاران، شهرداری را پشتیبان خود بدانند

  • کد خبر: ۸۵۵۷۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
شهردار مشهد: سرمایه گذاران، شهرداری را پشتیبان خود بدانند
سیدعبدالله ارجائی در برنامه زنده اشاره از سیمای خراسان رضوی گفت: چند درصد درآمد جهان شهر مشهد پایدار است؟ ما افق خود را جهان شهر تعریف کرده ایم تا به آن برسیم. ۳۴ درصد درآمد‌ها پایدار و مابقی مبتنی بر فصل و زمان و ... است. اگر درآمد را پایدار نکنیم و افزایش ندهیم توسعه ایجاد نمی‌شود یکی از مباحث ما تا پایان دوره رسیدن به ۴۰ تا ۴۵درصد درآمد پایدار است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد، در برنامه اشاره از سیمای خراسان رضوی که امشب روی آنتن زنده تلویزیون رفت، گفت: نگاه به اقتصاد مشهد باید بهشت سرمایه گذاری باشد. یک جوان مذهبی بخواهد دو ساعت تفریح کند و گناه نکند چه کند؟ باید سرمایه گذار بیاید. زیرساخت حمل و نقل مشکلاتی دارد ما در اسکان بیش از ۵۲درصد اماکن اقامتی کشور را داریم، اما در بسیاری زمینه‌ها نیازمند سرمایه گذاری داخلی و خارجی هستیم. برنامه جامع برای جذب سرمایه گذار خارجی داریم و از همه کسانی که تمایل دارند خواهش می‌کنم شهرداری را پشتیبان خود بدانند.

وی افزود: بسته‌های جذابی طراحی شده است. نکته بعدی این است که ما معتقدیم اگر شهر ثروتمند داشته باشیم سهم مدیریت شهری بیشتر و خدمات بهتر می‌شود. بهترین کار برای اقتصاد هر شهری این است که زمینه ثروتمند شدن مردم ایجاد شود و این فرصت به صورت عادلانه در اختیار مردم باشد اگر شهر ثروتمند شود شهرداری به تبع درآمد کسب و خدمات بهتر ارائه می‌کند. چند درصد درآمد جهان شهر مشهد پایدار است؟ ما افق خود را جهان شهر تعریف کرده ایم تا به آن برسیم. ۳۴ درصد درآمد‌ها پایدار و مابقی مبتنی بر فصل و زمان و ... است. اگر درآمد را پایدار نکنیم و افزایش ندهیم توسعه ایجاد نمی‌شود یکی از مباحث ما تا پایان دوره رسیدن به ۴۰ تا ۴۵درصد درآمد پایدار است.

نگران وضعیت مالی شهرداری نباشید

شهردار مشهد، ضمن بیان اینکه مردم نگران وضعیت مشکلات مالی شهرداری نباشند، گفت: این دوره را رد می‌کنیم. تمام پیمانکاران و سرمایه داران بدانند هیچ مشکلی در مشهد نخواهیم داشت. هر کس در دوره خود زحمت کشیده است و باید با اقتضائات زمانی بسنجیم و دوره قبل تلاش شده و مردم هم می‌بینند مبنای ما ارتقا است. با مدیران قبلی شهر در تعامل هستیم و مطمئن باشند از این شرایط عبور می‌کنیم. پتانسیل مشهد بسیار عظیم‌تر از آن است که نگران باشیم.

چهار ملاک شهردار برای انتخاب مدیران

ارجائی در خصوص ملاک و معیار انتصاب مدیران شهری نیز گفت: ما معتقدیم نخبگان باید حکومت کنند و بدون تعارف به دنبال نخبگان هستیم. شاخص‌های عمومی مانند انقلابی و پاکدست بودن ایجاد شده است. چهار شاخص با ۴۰سنجه تحت آزمون علمی توسط کانون ارزیابی از همه منصوبین گرفته می‌شود. چهار شاخص عبارت است از شخصیت، هوش، مهارت مدیریت و مهارت ارتباط. شورای شهر از مردم رای گرفته و به شهردار اعتماد کرده و زمام امور به دست او داده، او حق ندارد دنبال رفیق بازی باشد. آن‌هایی که هوش بیشتری دارند و جوانانی که فرصت کمتر در عرصه مدیریت داشتند باید بگردیم و پیدا کنیم. برخی از کانال‌های مختلف برای بنده رزومه می‌فرستند بدانند تاثیری ندارد و ما دنبال شایسته‌ها هستیم.

شهر باید تسهیل کننده برای شهروندان باشد

وی درخصوص رشد زیست پذیری شهری نیز گفت: شهر باید با مردم مهربان باشد و تمام کالبد و اجزای شهر اگر آرامش بخش باشد آن شهر مهربان است. باید تمام نقاط شهر زیست پذیر بوده و برای زندگی مناسب باشد. اولویت اصلی این است که شهر مزاحم مردم نباشد و تسهیل کننده باشد اگر این شهر متعلق به وجود نازنین امام هشتم که امام مهربانی و علم و دانش است، باید این دو ویژگی را داشته باشد. اگر این دو توأم شود زندگی مهربانه علم محور را برای مردم به ارمغان آوریم آرامش بخش است. شهر باید تسهیل گر و کمک کننده باشد اگر ساختمان‌ها قیافه ناهنجار دارد و عبور و مرور مناسب نیست و مردم در برقراری ارتباط اذیت می‌شوند یعنی هنوز کار برای انجام هست

اینجا محله امام رضا(ع) است

شهردار مشهد راهبرد فرهنگی دوره جدید مدیریت شهری را تعمیم صفات امام رضا (ع) به شهر دانست و در این باره توضیح داد: اگر دو نفر دوست باشند و همسایه باشند باید روی هم تاثیر بگذارند. اینجا محله امام رضا (ع) است و این شهر حیاط خانه امام است. امام رضا (ع) به مهربانی مشهور است ما هر زمان سلام می‌دهیم می‌گوییم السلام علیک یا معین الضعفا و عالم آل محمد، راهبرد ما تعمیم صفات امام به شهر است.

ارجائی تصریح کرد: یعنی همه اجزا شهر باید به صفات امام مزین شوند که یکی از آن‌ها مردم و مدیریت شهری است و ما باید حرم‌شهر ایجاد کنیم. ما مدلی تعریف کردیم به نام خادم زائر مجاور هرکسی در این شهر است یا خادم یا زائر یا مجاور است و هرکس در این شهر زیست میکند همسایه امام رضا (ع) است. هرکس در شهر به زائر و مجاور سرویس می‌دهد لباس خدمت نه به تن بلکه به ذهن و روح دارد. اگر در حرم به کسی تنه بزنیم عذر خواهی می‌کنیم، اما خارج از آن طور دیگر رفتار می‌کنیم دوره ششم میگوید آن سوی در‌های ورودی حرم هم این فرهنگ باقی بماند.

ورزش همگانی با نگاه ویژه به بانوان و توانیابان

وی ضمن بیان اینکه  وقتی می‌گوییم مشهد آرامش بخش باشد یعنی همه ساکنان آن فارغ از جنسیت، سن و درآمد بتوانند اوقات فراغت و غنی داشته باشند، افزود: نگاه ما در دوره ششم به حوزه ورزش توجه به ورزش همگانی (افزایش سرانه ورزشی)، ورزش بانوان (اختصاص بخش ویژه بانوان در پارک‌های بالای ۵ هکتار) و ورزش معلولان است. حدود ۱۰ درصد جمعیت هر شهر معلول هستند و ما نمی‌توانیم از این پتانسیل چشم پوشی کنیم. نگاه به ورزش قهرمانی، اما این است که شهرداری به عنوان نهاد مردمی در زمینه ورزش قهرمانی تسهیل‌گری کند، ولی باشگاه داری نخواهیم کرد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->