خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

سوال جذاب لیگ بیست و یکم؛ چه کسی آقای گل می‌شود؟

  • کد خبر: ۸۵۷۲۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۰
سوال جذاب لیگ بیست و یکم؛ چه کسی آقای گل می‌شود؟
با وجود گذشت ۲ هفته از آغاز لیگ برتر، از حالا بازیکنان زیادی مدعی کسب عنوان آقای گلی لیگ برتر هستند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با این که فقط ۲ هفته از فصل جدید لیگ برتر فوتبال کشورمان گذشته است اما شش بازیکن دو گله در صدر جدول آقای گلی لیگ برتر جایی دارند. این مسئله نشان می‌دهد از همین ابتدای فصل جدال و جنگ جذابی بین ستاره‌ها برای کسب کفش طلای فوتبال ایران وجود دارد.

سجاد شهباززاده، سعید صادقی، کریم اسلامی، مهدی عبدی، پیمان بابایی و کوین یامگا بازیکنان دو گله لیگ برتر هستند. این در شرایطی است که فصل گذشته سجاد شهباززاده مهاجم سپاهان به عنوان آقای گلی لیگ برتر رسید و به نظر می‌رسد امسال هم یکی از شانس‌های بزرگ آقای گلی است.

حضور مهدی عبدی در این فهرست می‌تواند جالب باشد. با توجه به تغییرات به وجود آمده در خط حمله پرسپولیس به نظر می‌رسد که عبدی این فصل هم بیشتر برای پرسپولیس بازی کند و هم بیشتر گل بزند تا شاید بعد از علیپور و طارمی آقای گل لیگ برتر از پرسپولیس باشد. هرچند در پرسپولیس بازیکنانی مانند عیسی آل‌کثیر و حتی مهدی ترابی هم کاندیداهای کسب آقای گلی هستند.

در استقلال اما به نظر می‌رسد این فصل هم یک بازیکن خارجی بتواند مدعی آقای گل باشد. بعد از اینکه شیخ دیاباته با پیراهن استقلال به آقای گلی رسید حالا کوین یامگا مهاجم جدید استقلالی‌ها با دو گلی که در بازی با ذوب‌آهن به ثمر رساند نشان داد که می‌تواند یکی از مدعیان اصلی آقای گلی باشد.

یکی دیگر از بازیکنانی که می‌تواند امسال به این عنوان برسد سعید صادقی بازیکن گل گهر است. با توجه به اینکه گل گهر یکی از مدعیان قهرمانی در این فصل خواهد بود و الان هم به همراه پرسپولیس و استقلال و سپاهان با ۶ امتیاز در صدر جدول است این شانس وجود دارد یک بازیکن از این تیم به عنوان آقای گلی برسد.

دو بازیکن دیگر در این جدول یعنی کریم اسلامی از نساجی و پیمان بابایی از تراکتور هستند که نسبت به بقیه شانس کمتری برای آقای گلی دارند اما به هر حال نشان دادند که از شم گلزنی بالایی برخوردار هستند.

حالا باید دید که آیا سجاد شهباززاده آقای گل تکراری در لیگ امسال خواهد بود یا کفش طلای لیگ برتر فوتبال کشورمان امسال به یک بازیکن جدید می‌رسد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->