سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۷۲۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲
چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟
این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

آیا واقعا گربه‌ها هفت جان دارند؟ پاسخ منطقی به این سوال این است که مطمئنا چنین چیزی صحت ندارد.

ولی ریشه این سخن از کجاست و چرا کمی بیشتر یا کمتر از هفت را نمی‌گویند؟

دلیل اصلی شهرت گربه‌ها به تناسخ، توانایی پریدن بر چهار دست و پا است. آن‌ها از درختان مرتفع بالا می‌روند و در مقابل ماشین‌ها سبز می‌شوند و از مکان‌های مرتفع خودرا پرتاب می‌کنند؛ این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

در رمان رومئو و ژولیت اثر شکسپیر عنوان می‌شود که گربه‌ها نه جان دارند و به این شکل آن‌ها را تقسیم بندی میکند: سه جان برای بازی. سه جان برای فرار. سه جان برای باقی ماندن؛ این گونه بود که در فرهنگ اروپایی گربه‌ها به داشتن نه جان مشهور شدند.

ولی در جهان عرب این عدد متفاوت است و برای آن هفت جان را تلقی می‌کنند. در فرهنگ ترکی و اسپانیایی نیز داشتن هفت جان از شهرت بیشتری برخوردار است.

نسبت دادن این اعداد در مورد جان گربه‌ها برگرفته از توانایی آن‌ها زمان پریدن بر چهار دست و پا از مکان‌های مرتفع است.

آن‌ها از توانایی استقامت انعکاسی نیز برخوردار هستند، به نحوی که وقتی در هوا معلق هستند و از مکانی مرتفع در حال سقوط باشند به سرعت می‌توانند حالات خود را تغییر دهند.

آن‌ها از ستون فقرات انعطاف پذیری برخوردارند که تعداد مهره‌های فقرات آن‌ها از انسان بیشتر است. در نتیجه ستون فقرات انعطاف‌پذیر و توانمندی بالا در تغییر حالات بدن هنگام سقوط از ارتفاع باعث شده تا به خوبی بر زمین فرود بیایند.

گربه‌ها وقتی سه تا چهار هفته شوند این توانایی در آن‌ها ظاهر میشود و شش تا هفت هفتگی نیز رشد میکند.

بدن لاغر و نرم آن‌ها باعث میشود که درهنگام خطر از سوراخ‌های کوچک عبور کنند.

انعطاف‌پذیری تنها ویژگی گربه‌ها نیست بلکه گربه‌ها به روش‌های دیگری نیز از خود محافظت می‌کنند؛ مثلا آن‌ها همه چیز را نمی‌خورند و کمتر از سگ‌ها مواد سمی و آزاردهنده را وارد بدن خود می‌کنند.

رمز و راز عدد نه

عدد نه ریشه در تمدن مصر و فرعونیان دارد، چون آن‌ها گربه را مقدس می‌شمردند.

فراعنه اعتقاد داشتند که خدای خورشید به شکل گربه درآمده تا روی زمین بیاید و از نزدیک همه چیز را مشاهده کند. او هشت الهه دیگر را به دنیا آورد و در نهایت نه روح را در یک بدن مجسم کرد.

ولی برخی نیز براین باورند که این عدد ریشه در فرهنگ چینی‌ها دارد، چون عدد نه از نگاه آنان عدد شانس و جادویی به شمار می‌رود؛ علاوه بر این در تمدن یونانی نیز به عدد ۹ ثالوث ثالوث گفته می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->