سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۷۲۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲
چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟
این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

آیا واقعا گربه‌ها هفت جان دارند؟ پاسخ منطقی به این سوال این است که مطمئنا چنین چیزی صحت ندارد.

ولی ریشه این سخن از کجاست و چرا کمی بیشتر یا کمتر از هفت را نمی‌گویند؟

دلیل اصلی شهرت گربه‌ها به تناسخ، توانایی پریدن بر چهار دست و پا است. آن‌ها از درختان مرتفع بالا می‌روند و در مقابل ماشین‌ها سبز می‌شوند و از مکان‌های مرتفع خودرا پرتاب می‌کنند؛ این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

در رمان رومئو و ژولیت اثر شکسپیر عنوان می‌شود که گربه‌ها نه جان دارند و به این شکل آن‌ها را تقسیم بندی میکند: سه جان برای بازی. سه جان برای فرار. سه جان برای باقی ماندن؛ این گونه بود که در فرهنگ اروپایی گربه‌ها به داشتن نه جان مشهور شدند.

ولی در جهان عرب این عدد متفاوت است و برای آن هفت جان را تلقی می‌کنند. در فرهنگ ترکی و اسپانیایی نیز داشتن هفت جان از شهرت بیشتری برخوردار است.

نسبت دادن این اعداد در مورد جان گربه‌ها برگرفته از توانایی آن‌ها زمان پریدن بر چهار دست و پا از مکان‌های مرتفع است.

آن‌ها از توانایی استقامت انعکاسی نیز برخوردار هستند، به نحوی که وقتی در هوا معلق هستند و از مکانی مرتفع در حال سقوط باشند به سرعت می‌توانند حالات خود را تغییر دهند.

آن‌ها از ستون فقرات انعطاف پذیری برخوردارند که تعداد مهره‌های فقرات آن‌ها از انسان بیشتر است. در نتیجه ستون فقرات انعطاف‌پذیر و توانمندی بالا در تغییر حالات بدن هنگام سقوط از ارتفاع باعث شده تا به خوبی بر زمین فرود بیایند.

گربه‌ها وقتی سه تا چهار هفته شوند این توانایی در آن‌ها ظاهر میشود و شش تا هفت هفتگی نیز رشد میکند.

بدن لاغر و نرم آن‌ها باعث میشود که درهنگام خطر از سوراخ‌های کوچک عبور کنند.

انعطاف‌پذیری تنها ویژگی گربه‌ها نیست بلکه گربه‌ها به روش‌های دیگری نیز از خود محافظت می‌کنند؛ مثلا آن‌ها همه چیز را نمی‌خورند و کمتر از سگ‌ها مواد سمی و آزاردهنده را وارد بدن خود می‌کنند.

رمز و راز عدد نه

عدد نه ریشه در تمدن مصر و فرعونیان دارد، چون آن‌ها گربه را مقدس می‌شمردند.

فراعنه اعتقاد داشتند که خدای خورشید به شکل گربه درآمده تا روی زمین بیاید و از نزدیک همه چیز را مشاهده کند. او هشت الهه دیگر را به دنیا آورد و در نهایت نه روح را در یک بدن مجسم کرد.

ولی برخی نیز براین باورند که این عدد ریشه در فرهنگ چینی‌ها دارد، چون عدد نه از نگاه آنان عدد شانس و جادویی به شمار می‌رود؛ علاوه بر این در تمدن یونانی نیز به عدد ۹ ثالوث ثالوث گفته می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->