اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

ماجرای تخریب دیوار دانشگاه آزاد توسط ابوترابی، نماینده نجف آباد + فیلم‌ها

  • کد خبر: ۸۵۷۷۸
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳
  • ۲
ماجرای تخریب دیوار دانشگاه آزاد توسط ابوترابی، نماینده نجف آباد + فیلم‌ها
از روز گذشته ویدئویی منتشر شده است که در آن نماینده مردم نجف آباد سوار بر لودر، بخشی از دیوار دانشگاه آزاد نجف آباد را تخریب کرده است؛ ابوترابی در توضیحاتی گفته است، به دانشگاه آزاد حمله کردم تا تردد ۲۰ هزار نفر حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوترابی، نماینده نجف آباد، هفته گذشته با لودر بخشی از دیوار دانشگاه آزاد این شهرستان را تخریب کرد! این عمل در واکنش به این مساله بود که دانشگاه آزاد و شهرداری نجف آباد برای احداث تقاطع غیرهمسطح میدان شهدای دانشجو به توافق رسیده بودند که اجرایی نشده است.

فیلم کوتاهی از این ماجرا نیز در فضای مجازی دست به دست شده که نشان می‌دهد این نماینده مجلس سوار بر لودر به سمت دیوار دانشگاه رفته و آن را خراب می‌کند. این دیوار در اراضی جنوبی دانشگاه قرار گرفته است.

ویدئو | نماینده مردم نجف‌آباد سوار بر لودر، بخشی از دیوار دانشگاه آزاد این شهر را تخریب کرد

روابط عمومی دانشگاه آزاد نجف آباد در بیانیه‌ای این اقدام را غیرقانونی را تقبیح و اعلام کرده که تخریب این دیوار پس از پایان مراسم کلنگ زنی پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای دانشجوی نجف آباد توسط پیمانکار طرح و به دستور نماینده محترم مجلس انجام شده است!

در بخشی از این بیانیه ذکر شده «احداث تقاطع غیرهمسطح در این میدان که از نقاط حادثه خیز و نا ایمن راه‌های استان است به دلیل همجواری با دانشگاه و اینکه محل تردد روزانه دانشجویان، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی است، همواره یکی از مطالبات جدی دانشگاه از مسئولین شهرستان و استان بوده و دائما پیگیری می‌شده است.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد نجف آباد با تأکید براینکه اجرای این طرح یکی از مسئولیت‌های اجتماعی در دانشگاه آزاد نجف آباد تلقی می‌شود، به پروژه متروی نجف آباد اصفهان اشاره کرده که ۳۷ هکتار از اراضی تحت مالکیت این دانشگاه را برای احداث دپوی اولیه قطارها، در اختیار شهرداری قرار داده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: تقاضای رسمی آزادسازی حدود ۴۰۰۰ متر مربع از اراضی حاشیه جنوبی دانشگاه به انضمام نقشه‌های اجرایی این طرح، طی نامه شماره ۴۰۰/۴۳۷۹۴ مورخ ۱۴۰۰/۷/۲۵ و پس از جلسه مورخ ۱۴۰۰/۷/۱۱ (اولین جلسه با حضور مسئولین دانشگاه برای موضوع آزادسازی) به دانشگاه اعلام و دانشگاه نیز بلافاصله موضوع را جهت انجام مراحل اداری و اخذ مجوز‌های لازم از مراجع بالادستی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، در دستور کار قرار داد که مراحل اداری آن با پیگیری‌های مداوم و مستمر در حال نهایی شدن است. (ضمن اینکه در جلسه ۱۴۰۰/۷/۱۱ دانشگاه خواستار مهلت حداقل یک ماهه پس از ابلاغ نقشه‌های اجرایی طرح برای طی سلسله مراتب اداری، عقد توافقنامه و تعیین تعهدات شهرداری و اخذ مجوز‌های لازم شد که مورد موافقت اعضا قرار گرفت.)

روابط عمومی دانشگاه آزاد نجف آباد در این بیانیه اعلام کرده که تخریب این دیوار توسط نماینده نجف آباد در روز سه شنبه، چهارم آبان و تنها پس از گذشته هشت روز از ابلاغ نقشه‌های اجرایی و تقاضای آزادسازی به دانشگاه و پس از اتمام مراسم کلنگ زنی پروژه، صورت گرفته است.

براساس این بیانیه، پیمانکار طرح نیز با ابوترابی همراهی کرده و «در اقدامی غیرقانونی و خارج از عرف و بدون هرگونه هماهنگی قبلی و بدون اخذ مجوز، اقدام به تخریب بخشی از دیوار‌های دانشگاه می‌کند.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد نجف آباد در ادامه این بیانیه تأکید کرده «این واحد دانشگاهی به دلیل عمل به وظایف و مسئولیت‌های قانونی خود، در اسرع وقت موضوع را پیگیری و مکاتبات لازم را با مسئولین شهرستان و مقامات قضایی انجام می‌دهد و ضمن اعلام اعتراض شدید نسبت به این اقدام غیرقانونی و ساختارشکنانه، خواستار توقف فوری هرگونه عملیات عمرانی تا قبل از طی شدن مراحل اداری، عقد توافقنامه و تعهدات شهرداری و اخذ مجوز‌های لازم از مراجع ذیصلاح دانشگاه آزاد اسلامی می‌گردد که این موضوع انجام و کلیه عملیات‌ها متوقف می‌شود ضمن اینکه در این مکاتبات دانشگاه حق خود را در پیگیری قضایی موضوع محفوظ نگه می‌دارد.»

ویدئو | توضیحات ابوترابی، نماینده نجف‌آباد درباره تخریب دیوار دانشگاه آزاد

منبع: دانشجو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۸
0
0
اقای ابوترابی اون اتوبوسی که چند سال پیش حادثه بوجود اورد در این میدان نبود در مسیری بود که تو که تویی بابا تو هم نمی تونه فعلا اونجا را رفع عیب کنه.می خواستی خودت را مطرح کنی خرابتر کردی لودرچی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
0
0
خوب دیگه نقش ها و وظائف عوض شده ، نماینده شهر مسوول امور اجرایی شده !!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->