به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از جی اس ام آرنا، بر اساس این اطلاعات، یک مصرفکننده متوسط بریتانیایی هر ۱۶ ماه یکبار گوشی خود را عوض میکند و این کار برای او حدود ۵۰ درصد از ارزش گوشی قدیمی را به همراه دارد.
به نظر میرسد دستگاههای اپل به طور متوسط در ۱۲ ماه اول ۴۱ درصد از ارزش خود را از دست میدهند و این معیار پس از ۲۴ ماه به ۶۰ درصد میرسد. از طرف دیگر، یک گوشی سامسونگ در سال اول استفاده ۶۴ درصد و پس از دو سال ۷۷ درصد از ارزش خود را از دست میدهد.
گوشیهای اپل و سامسونگ پس از یک سال کمترین ارزش را دارند و جالب اینجاست که وان پلاس پس از یک و دو سال با ۶۹ و ۷۸ درصد استهلاک در جایگاه سوم قرار دارد. با این حال، به نظر میرسد که هواوی و گوگل بعد از دو سال به خوبی کار نمیکنند.
در واقع، نگاهی دقیقتر به گوشیهای هوشمند مختلف موجود در بازار نشان میدهد که میت ۳۰ پرو و هواوی P۲۰ در سال اول ۸۷ درصد و ۸۴ درصد از ارزش خود را از دست داده اند.
انتظار میرود آیفونهای چند سال اخیر بیش از نیمی از قیمت خود را در ۱۲ ماه اول حفظ کنند.
گوشیهای اپل و سامسونگ پس از یک سال کمترین ارزش را دارند، دادههای جالب دیگری نشان میدهد چگونه مصرفکنندگان گوشیهای خود را ارتقا میدهند. حدود ۳۳ درصد از دارندگان گوشیهای قدیمی خود را معاوضه نمیکنند و هر چه سن کاربر بالاتر میرود، کمتر احتمال دارد که گوشی خود را معاوضه کند. مدیر عامل این شرکت استدلال میکند که معاوضه دستگاه قدیمی آنها با دستگاه جدید بهترین راه برای کاهش ضرر است. جالب اینجاست که حدود ۱۰ درصد از کاربران فروش گوشیهای قدیمی خود را به تعویق میاندازند و معتقدند ارزش آن در طول زمان افزایش مییابد.
همچنین طبق این گزارش، گوشیهای گرانتر با قیمت کمتر از ۵۹۹ پوند، در شش ماه اول حدود ۶۲ درصد کاهش قیمت داشتهاند. شاید هواوی با توجه به وضعیت خود در صدر نمودارها با بیشترین استهلاک پیش بینی شود. به ندرت کسی بخواهد تلفنی بدون خدمات موبایل گوگل در خارج از چین بخرد.
منبع: انتخاب