یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان
سرخط خبرها

ساماندهی جرثقیل‌های برجی در مشهد برای نخستین بار

  • کد خبر: ۸۶۰۲
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۳
ساماندهی جرثقیل‌های برجی در مشهد برای نخستین بار
دادیار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان از تدوین دستورالعمل جانمایی، نصب، بهره‌برداری و بازرسی جرثقیل‌های برجی (تاور کرین) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  قاضی فرزاد بهشتی توندری دادیار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان از تدوین دستورالعمل جانمایی، نصب، بهره‌برداری و بازرسی جرثقیل‌های برجی (تاور کرین) خبر داد.

تاورهای بی صاحب در مسیر ساماندهی

وی گفت: در پی بروز برخی حوادث و سوانح ایجاد شده در سنوات قبل در سطح شهر مشهد مقدس و ... که بررسی ها حکایت از فعالیت مخاطره‌آمیز جرثقیل‌های برجی (تاور کرین) در برخی پروژه ها داشت و از سوی به جهت لزوم حفظ و صیانت از جان ، مال شهروندان و سلامت محیط، رعایت حقوق شهروندی و نیز پیشگیری از بروز هرگونه حادثه و خطر به ویژه در محدوده حریم بارگاه مطهر رضوی و همچنین کارگاه‌های ساختمانی سطح شهر و اعمال نظارت ، کنترل و بازرسی فنی دقیق روی فعالیت تجهیزات و جرثقیل‌های برجی، این حوزه معاونت از سال گذشته دستگاه های مربوطه و متولی را فراخوان و در این زمینه جلسات کارشناسی متعددی هم برگزار شد.

اجرای دستورالعمل جانمایی، نصب تاورها از آذر ماه

قاضی فرزاد بهشتی توندری افزود: در نهایت با پیگیری‌های به عمل آمده اعلام گردید، طی جلسه مورخ 25/06/1398 شورای فنی استان، موضوع دستورالعمل جانمایی، نصب، بهره‌برداری و بازرسی جرثقیل‌های برجی در شورای فنی استان تصویب و توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل استاندارد و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ و از تاریخ 01/09/1398 رعایت مفاد دستورالعمل برای کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌ها لازم الاجرا گردیده است.
دادیار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان همچنین خبرداد: لازم به ذکر است در دستورالعمل تصویب شده وظایف متولیان دخیل در طراحی و جانمایی، نصب و راه‌اندازی، صدور مجوز، نظارت و بازرسی در دو بخش اشخاص حقیقی یا حقوقی و در بهره‌برداری از جرثقیل‌های برجی و کلیه اشخاص حقوقی دخیل در فرآیند اجرایی آن تعیین و ابلاغ گردیده است.


منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->