یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم آماتوری ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک
سرخط خبرها

رئیس مرکز ملی فضای مجازی: شبکه ملی اطلاعات جلوی حملات سایبری را نمی‌گیرد

  • کد خبر: ۸۶۰۲۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۰
رئیس مرکز ملی فضای مجازی: شبکه ملی اطلاعات جلوی حملات سایبری را نمی‌گیرد
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه در راستای حمله سایبری صورت گرفته به سامانه هوشمند سوخت، به دنبال شکایت بین‌المللی از طریق وزارت امور خارجه هستند اظهار داشت با وجود شبکه ملی اطلاعات، این حملات ادامه‌دار خواهد بود زیرا این شبکه جدا از اینترنت نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در نشست مطبوعاتی با تشکر از همراهی و صبوری مردم در مواجهه با حملات سایبری به کشور، بر همگرایی ملی برای مقابله با نفوذ دشمنان تاکید کرد.

او در خصوص اهمیت فضای مجازی و چگونگی پرداختن به آن در رسانه‌های کشور گفت: «پیشتر در دیدارهای بین المللی و مذاکرات رسمی مباحث مطرح شده در خصوص میزان کثرت ادوات جنگی بود اما در سال‌های اخیر در دیدارهای رسمی حتی بین روسای جمهور آمریکا، چین، اروپا و روسیه محور اصلی مذاکرات در خصوص فضای سایبری و عدم تعارض به زیرساخت های کشورهاست، تا جایی که در آخرین مذاکرات صورت گرفته لیستی برای حفاظت از نقاط مورد توافق تهیه کردند.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی یکی از محورهای درگیری چین با آمریکا را سلطه بر حکمرانی فضای مجازی در جهان دانست و اظهار داشت فضای مجازی و تکنولوژی های مربوط به آن همچون ۵G و هوش مصنوعی از مباحث مورد اختلاف در جهان است.

به گفته وی در حال حاضر اروپا به دنبال ایجاد قوانینی برای کنترل شرکت‌های بزرگ این حوزه که به آکفام شهرت داشته و آمریکایی هستند بوده و مباحث حریم خصوصی، حفاظت از مرزهای سایبری و دارایی ملی در این حوزه بسیار مطرح است.

طرح شکایت با همکاری وزارت خارجه

فیروزآبادی در ادامه به پیگیری‌های انجام شده برای شکایت بین‌المللی از طریق وزارت امور خارجه اشاره کرد و گفت: «عدم تمرکز، ناشناسی، ارزانی حمله و هزینه بر بودن دفاع، پیچیدگی و میزان آمادگی، خاموشی و عدم جلب توجه و نوع آسیب در این فضا نسبت به فضای فیزیکی کاملا متفاوت است و حتی کنوانسیون های بین المللی در این حوزه به دلیل نفوذ آمریکا برای حفظ حکمرانی و منفعت خود برای بررسی شکایات قدرت کافی را ندارند.»

او با تاکید بر اینکه آمریکا نظامی تعیین کرده که در صورت حمله سایبری می‌تواند به تنهایی تصمیم‌گیر در حوزه انتساب آن به گروه و کشور باشد و حتی سطح مقابله را براساس تصمیم این کشور تدوین کرده است، تصریح کرد: «در کشورها در کنار عدم آمادگی تکنولوژی، نبود نهادی مناسب برای دفاع وجود دارد چرا که تحول دیجیتالی که باید در کشورها اتفاق بیفتد. همچنین در حوزه دفاعی هم باید صورت گیرد و این یک مشکل جهانی است.»

شبکه ملی اطلاعات مانع حملات سایبری نیست

رئیس مرکز ملی فضای مجازی در خصوص وضعیت کشور در حوزه امنیت سایبری اظهار داشت در سال‌های گذشته به خصوص در دو سال اخیر شدت حملات به کشور زیاد شده است. در واقع میزان حملات و پیچیدگی آن به ایران نسبت به بقیه کشورها بی نظیر است و اولین حمله وسیع و پیچیده سایبری که کشوری متحمل شد همان استاکس‌نت بود که ده سال پیش در کشور صورت گرفت.

فیروزآبادی با تاکید بر اینکه شبکه ملی اطلاعات هم اگر راه اندازی شود این حملات ادامه دار خواهد بود گفت: «این شبکه جدا از اینترنت نیست و یک شبکه جهانی مرتبط و متصل به دنیاست که در حوزه حکمرانی برای کشور قلمروسازی کرده و توان اعمال حاکمیت را افزایش می‌دهد.»

به گفته وی در حوزه سایبر به دلیل پیچیدگی سرعت باز آوری سیستم بسیار مهم است که در حملات اخیر همچون حمله به راه آهن، بنادر و جایگاه سوخت کشور این موضوع به خوبی انجام شده و در کوتاه ترین مدت خدمات و کسب و کارها به حالت اولیه برگشته است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->