یک صبحانه مردانه با زرافه‌ها! | نگاهی به فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» سروش صحت نمایش فیلم «چارلز دیکنز، مردی که سرود سال نو را نوشت» به مناسبت روز کتاب و کتاب‌خوانی + زمان پخش مستند «پاسخ» و ناگفته‌هایی از عملیات‌های وعده صادق در شبکه سه + زمان پخش تئاتر خیابانی در اولویت دوم قرار دارد | گلایه‌های  کارگردانان بخش خیابانی جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی ترس جهان از ترامپ بازار کتاب را تکان داد «پلان آخر بازی» در جشنواره تورین ایتالیا جایزه بوکر ۲۰۲۴ به چه کسی می‌رسد؟ وضعیت سریال‌های جدید تلویزیون از زبان رئیس مرکز سیمافیلم تجلی «رمضان»، «حماسه» و «مقاومت اسلامی» در رویکرد محتوایی استقبال از بهار ۱۴۰۴ جزئیات برگزاری جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ مشهد | پراکندگی عادلانه آثار هنری در شهر + فیلم پرده پایانی سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی (رضوان) | راه‌یابی ۳ نمایش به جشنواره تئاتر فجر + اسامی برگزیدگان «ساعت ۶ صبح» مهران مدیری در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان دلیل قطع همکاری «گری لینکر» مجری معروف با بی‌بی‌سی چیست؟ تریلر فصل سوم انیمیشن «چه می‌شود اگر...؟» منتشر شد + فیلم «ماموریت: غیرممکن» تام کروز اکران می‌شود + فیلم رونمایی از کتاب «بی‌تا» | روایتی از زندگی بیتا فرهی + عکس «خرِ لَنگ» به روایت کیانوش عیاری شبی برای بدلکاران سینمای ایران
سرخط خبرها

پیشنهاد نامگذاری یکی از مدارس نیشابور به نام ایران درودی

  • کد خبر: ۸۶۴۵۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
پیشنهاد نامگذاری یکی از مدارس نیشابور به نام ایران درودی
خیر مدرسه‌ساز نیشابوری پیشنهاد داد یکی از مدارسی که در نیشابور ساخته است به نام هنرمند فقید ایران درودی نامگذاری شود.

به گزارش شهرآرانیوز - عبدالرضا وکیلی بنیان‌گذار مدارس وکیلی در نیشابور در گفتگو با ایسنا گفته است: به منظور تجلیل از مقام شامخ مشاهیر به خصوص مشاهیر نیشابوری تعدادی از مدارسی که قبلا ساخته شده به نام مشاهیر تغییر نام یافته است و تعدادی نیز در حال پیگیری است. بانو ایران درودی از شخصیت‌های هنری ارزشمند ایران هستند، برای زنده نگه داشتن نام و یاد ایشان، پیشنهاد داده‌ام مدرسه دخترانه وکیلی شماره ۱۱ که در شهرک امام رضا، ابتدای جاده خرو واقع شده است به نام این بانوی هنرمند نامگذاری شود.

ایران درودی نقاش و هنرمند نامدار ایرانی ۱۱ شهریور ۱۳۱۵ در مشهد به دنیا آمد. برخی از منتقدان بر این باورند که سبک وی در نقاشی به پیروی از مکتب فرا واقع گرایی (سورئالیسم) است. او همچنین کتاب «در فاصلهٔ دو نقطه» را به تحریر در آورد. این هنرمند برجسته جمعه ۷ آبان ماه ۱۴۰۰ دار فانی را وداع گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->