طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

افزایش عجیب واردات و مصرف موبایل در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۸۶۷۰۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
افزایش عجیب واردات و مصرف موبایل در سال ۱۴۰۰
بر اساس اعلام انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، در هفت ماه سال ۱۴۰۰، واردات موبایل، ۱۰ میلیون و ۵۷۰ هزار دستگاه و مصرف، ۱۰ میلیون و ۹۵۰ هزار دستگاه بوده که نشانگر رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی ۱۲ ماه گذشته، ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار موبایل وارد کشور شده و در مقابل ۱۷ میلیون و ۶۴۰ هزار موبایل مصرف شده است. افزایش واردات متناسب با افزایش مصرف بوده و حتی در مقاطعی مصرف از واردات پیشی گرفته است. در هفت ماه سال ۱۳۹۹، واردات موبایل، هشت میلیون و ۴۰هزار و مصرف، هشت میلیون و ۳۶۰ هزار موبایل بوده، این در حالی است که در هفت ماه سال ۱۴۰۰، واردات، ۱۰ میلیون و ۵۷۰ هزار و مصرف، ۱۰ میلیون و ۹۵۰ هزار دستگاه بوده است. به این ترتیب شاهد ۲۰ درصد رشد در مصرف و واردات موبایل نسبت به سال گذشته هستیم.

طبق اعلام انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، واردات در شهریورماه، یک میلیون و ۷۱۰ هزار دستگاه و مصرف شهریور یک میلیون و ۸۴۰ هزار دستگاه بوده است. همچنین واردات مهر ماه یک میلیون و ۷۳۰ هزار دستگاه و مصرف هم تا پایان مهرماه یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه بوده است. علت افزایش واردات و مصرف در شهریور و مهر، بازگشایی مدارس و عامل اصلی تقاضایی که در شهریور و مهر ایجاد شده، آموزش الکترونیکی بوده است.

انجمن واردکنندگان موبایل در خصوص سهم بازار برندها، اعلام کرد: سامسونگ ۴۸ درصد، شیائومی ۲۹ درصد، نوکیا ۱۲ درصد، اپل چهار درصد و هوآوی دو درصد واردات موبایل را به خود اختصاص داده است. درخصوص مصرف و سهم بازار برندها در بازار ایران، سامسونگ ۵۴ درصد، شیائومی ۳۴ درصد، نوکیا سه درصد، اپل هفت درصد و هوآوی یک درصد سهم بازار را دارد. در خصوص میزان ارزش برندهای مختلف که طی ۱۲ ماه گذشته وارد شده، ۳۴ درصد ارزش کالاهای واردشده به سامسونگ، ۲۹ درصد به شیائومی، یک درصد به نوکیا، ۲۳ درصد به اپل و دو درصد به هوآوی تعلق دارد.

علت اینکه سهم واردات نوکیا ۱۲ درصد، اما ارزش آن یک درصد بوده، این است که واردات نوکیا عمدتا گوشی‌های ساده و فیچرفون هستند که از لحاظ ارزشی یک درصد را شامل می‌شود، در مقابل واردات اپل چهار درصد و مصرف هفت درصد بوده و به ۲۳ درصد ارزش رسیده، زیرا گوشی‌های اپل پرچمدار هستند و قیمت‌هایشان بالای ۶۰۰ دلار است، به لحاظ ارزشی رتبه سوم دارند و ۲۳ درصد ارزش بازار موبایل را به خود اختصاص دادند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->