واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام البنین، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟ افزایش ۵ درصدی ثبت‌نام کلاس هفتمی‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ شهریه مهدکودک‌ها در مرداد ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد | لزوم حمایت از دهک‌های کم‌درآمد نماینده ایران ایر در پاکستان: پرواز مشهد-کویته و بالعکس به زودی راه‌اندازی می‌شود + فیلم امحای بیش از ۱۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم کشف لاشه یک فُک خزری در سواحل شهرستان نور | شمار تلفات فک‌ها در مازندران به حدود ۴۰ قلاده رسید فوت ۳۲ نفر از حجاج ایرانی در حج ۱۴۰۴ افزایش اختلالات گوارشی در فصل تابستان چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده (۲۹ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قرص ضدویروسی فایزر چند درصد اثربخشی دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۷۲۳
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
قرص ضدویروسی  فایزر چند درصد اثربخشی دارد؟
بر اساس اعلام شرکت فایزر ، تحقیقات در مورد قرص ضد ویروسی کووید-۱۹ پس از آنکه مشخص شد تا ۸۹ درصد احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را در بزرگسالانی که در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند کاهش می دهد، متوقف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می رسد این نتایج از آنچه در مورد قرص ضد ویروسی شرکت مرک موسوم به مولنوپیراویر مشاهده شد، پیشی بگیرد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد داروی مولنوپیراویر ساخت شرکت دارویی مرک حاکی از آن است که این دارو احتمال مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای بیماران کووید-۱۹ که در معرض نوع شدید بیماری هستند به نصف کاهش می دهد.

داده های آزمایشی کامل هیچ یک از شرکت ها هنوز در دسترس قرار نگرفته است.

فایزر اعلام کرده است که قصد دارد نتایج آزمایش اولیه قرص ضد ویروسی خود را که در ترکیب با یک داروی ضد ویروس دیگر به نام ریتوناویر تجویز می شود، به سازمان غذا و داروی ایالات متحده ارائه کند.

این داروی ترکیبی، که با نام تجاری Paxlovid عرضه خواهد شد، شامل سه قرص است که دو بار در روز تجویز می شود.

در تجزیه و تحلیل شرکت داروسازی فایزر روی ۱۲۱۹ بیمار مواردی همچون بستری شدن در بیمارستان یا احتمال مرگ در میان مبتلایان به نوع خفیف تا متوسط کووید-۱۹ که حداقل یک فاکتور خطرزا همچون چاقی یا سن بالا در آنان وجود داشت، مورد بررسی قرار گرفت.

این بررسی نشان داد که ۰.۸ درصد از افرادی که داروی فایزر را در مدت سه روز پس از شروع علائم دریافت کردند در بیمارستان بستری شدند و هیچ یک تا ۲۸ روز پس از روند درمان فوت نکردند. احتمال ابتلا در افرادی که از دارونما مصرف کرده بودند هفت درصد بوده است.

داروهای ضد ویروسی باید در اسرع وقت و پیش از شدت گرفتن عفونت مصرف شود تا بیشترین تاثیر را داشته باشد. شرکت مرک داروی خود را ظرف پنج روز پس از شروع علائم آزمایش کرد.

"آلبرت بورلا"، مدیر عامل شرکت فایزر گفت: این داده‌ها نشان می‌دهد که این داروی ضد ویروسی خوراکی در صورت آنکه مورد تایید قرار گیرد قابلیت نجات جان بیماران، کاهش شدت عفونت‌ و حذف حداکثر ۹ مورد از هر ۱۰ بستری در بیمارستان را دارد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، کارشناسان بیماری‌های عفونی تاکید می‌کنند که پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ از طریق استفاده گسترده از واکسن‌ بهترین راه برای کنترل همه‌گیری است، اما تنها ۵۸ درصد از آمریکایی‌ها به طور کامل واکسینه شده‌اند و دسترسی به واکسن در بسیاری از نقاط جهان محدود است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->