اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

قرص ضدویروسی فایزر چند درصد اثربخشی دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۷۲۳
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
قرص ضدویروسی  فایزر چند درصد اثربخشی دارد؟
بر اساس اعلام شرکت فایزر ، تحقیقات در مورد قرص ضد ویروسی کووید-۱۹ پس از آنکه مشخص شد تا ۸۹ درصد احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را در بزرگسالانی که در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند کاهش می دهد، متوقف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می رسد این نتایج از آنچه در مورد قرص ضد ویروسی شرکت مرک موسوم به مولنوپیراویر مشاهده شد، پیشی بگیرد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد داروی مولنوپیراویر ساخت شرکت دارویی مرک حاکی از آن است که این دارو احتمال مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای بیماران کووید-۱۹ که در معرض نوع شدید بیماری هستند به نصف کاهش می دهد.

داده های آزمایشی کامل هیچ یک از شرکت ها هنوز در دسترس قرار نگرفته است.

فایزر اعلام کرده است که قصد دارد نتایج آزمایش اولیه قرص ضد ویروسی خود را که در ترکیب با یک داروی ضد ویروس دیگر به نام ریتوناویر تجویز می شود، به سازمان غذا و داروی ایالات متحده ارائه کند.

این داروی ترکیبی، که با نام تجاری Paxlovid عرضه خواهد شد، شامل سه قرص است که دو بار در روز تجویز می شود.

در تجزیه و تحلیل شرکت داروسازی فایزر روی ۱۲۱۹ بیمار مواردی همچون بستری شدن در بیمارستان یا احتمال مرگ در میان مبتلایان به نوع خفیف تا متوسط کووید-۱۹ که حداقل یک فاکتور خطرزا همچون چاقی یا سن بالا در آنان وجود داشت، مورد بررسی قرار گرفت.

این بررسی نشان داد که ۰.۸ درصد از افرادی که داروی فایزر را در مدت سه روز پس از شروع علائم دریافت کردند در بیمارستان بستری شدند و هیچ یک تا ۲۸ روز پس از روند درمان فوت نکردند. احتمال ابتلا در افرادی که از دارونما مصرف کرده بودند هفت درصد بوده است.

داروهای ضد ویروسی باید در اسرع وقت و پیش از شدت گرفتن عفونت مصرف شود تا بیشترین تاثیر را داشته باشد. شرکت مرک داروی خود را ظرف پنج روز پس از شروع علائم آزمایش کرد.

"آلبرت بورلا"، مدیر عامل شرکت فایزر گفت: این داده‌ها نشان می‌دهد که این داروی ضد ویروسی خوراکی در صورت آنکه مورد تایید قرار گیرد قابلیت نجات جان بیماران، کاهش شدت عفونت‌ و حذف حداکثر ۹ مورد از هر ۱۰ بستری در بیمارستان را دارد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، کارشناسان بیماری‌های عفونی تاکید می‌کنند که پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ از طریق استفاده گسترده از واکسن‌ بهترین راه برای کنترل همه‌گیری است، اما تنها ۵۸ درصد از آمریکایی‌ها به طور کامل واکسینه شده‌اند و دسترسی به واکسن در بسیاری از نقاط جهان محدود است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->