۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ + آیفون ۱۵ درصدر تأثیرات دوران جدید ریاست جمهوری ترامپ بر دنیای فناوری معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند ایلان ماسک اپل و گوگل را تهدید کرد: اگر سربه‌راه نشوید، تسلا گوشی هوشمند می‌سازد جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) معرفی بهترین ابزار‌های حذف صدای خواننده از آهنگ با کمک هوش مصنوعی + عکس معرفی InkSight؛ هوش مصنوعی جدید گوگل برای تبدیل دست‌نویس به متن دیجیتال + عکس آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳) آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت
سرخط خبرها

تولید دارو با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۸۶۷۹۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸
تولید دارو با هوش مصنوعی
یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.
به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سال گذشته گوگل از استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ساختار‌های سه‌بعدی برخی پروتئین‌های خاص با هدف حل برخی مشکلات علمی پنجاه‌ساله خبر داده بود.
حالا آلفابت، شرکت مادر تخصصی گوگل، از ایجاد یک استارتاپ تازه به نام آزمایشگاه ایزومورفیک خبر داده است که از همین فناوری برای کشف و تولید دارو‌های تازه استفاده می‌کند.

یکی از مشکلات مهم بر سر راه تولید دارو‌های جدید، این است که زنجیره‌های یک‌بعدی اسید‌های آمینه می‌توانند به تعداد نامحدودی از ساختار‌های سه‌بعدی پیچیده تبدیل شوند. انتخاب ساختار‌های مناسب برای تولید دارو از این طریق، کار ساده‌ای نیست و گاهی بی‌دقتی در این زمینه، منجر به وقوع مشکلی به نام تاخوردگی پروتئین می‌شود که تلاش برای حل آن از دهه ۷۰میلادی ادامه داشته است.

فناوری هوش مصنوعی ابداع‌شده برای غلبه بر این مشکل، آلفافورد نام دارد و قادر به ابداع ساختار‌های سه‌بعدی پروتئینی مناسب برای تولید داروست که بسیار دقیق هستند. در حوزه زیست فناوری نیز این ابزار به پزشکان کمک می‌کند تا پروتئین‌هایی را که عملکرد مناسب و دقیقی ندارند، شناسایی کنند و از این طریق، شناسایی عامل وقوع برخی بیماری‌ها و شتاب‌گیری در تولید دارو‌های مناسب برای درمان آن‌ها ممکن می‌شود.

محققان می‌گویند در آینده، این فناوری پیش‌بینی ساختار‌های تمامی پروتئین‌های موجود در بدن انسان را ممکن می‌کند. آزمایشگاه ایزومورفیک آلفابت می‌تواند با استفاده از ابزار هوش مصنوعی به پیشبرد این طرح‌ها کمک کرده، کشف دارو‌های جدید را امکان‌پذیر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->