گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) طوفان شدید مشهد ۱۷ حادثه را در پی داشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وقوع ۲۸ حادثه در پی طوفان شدید در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خودرو و موتورسیکلت در گلبهار با ۶ مصدوم (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول وقوع طوفان شدید و رگبار باران در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غرق‌شدن کودک ۴ساله در بولوار شاهنامه مشهد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) بازداشت دزدی که  می خواست اموال سرقتی را  به خود مال باخته بفروشد راهکارهایی برای صبوری بیشتر در تعاملات اجتماعی | چطور از غوره حلوا بسازیم؟ هر چه بادا باد! محبت و مودت، ۲ نعمت الهی برای آرامش همسران | دلواپس شادمانی تو هستم جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی احضار متهم ضرب و جرح دانش‌آموزان سنندجی به دادسرا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۳ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی قاچاق در بازار تهران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) ۲۸ هزار قلم داروی گیاهی قاچاق و غیرمجاز در نیشابور کشف شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) سکته چشمی در افراد بالای ۵۰ سال رخ می‌دهد  جزئیات حذفیات آزمون‌های پایه یازدهم و دوازدهم منتشر شد تحلیل حواشی مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور چاقوکشی مرگبار پسر دانش‌آموز به‌خاطر هیچ فوت ۲۶ بیمار هموفیلی به دلیل کمبود‌های دارویی ۱۲۰ کودک مناطق حاشیه‌ای گناباد و بجستان واکسن فلج اطفال دریافت کردند حکم اولیه معلم خاطی در سنندج صادر شد دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس، طبق تعرفه سال گذشته است بازنشستگان حساب خود را چک کنند | معوقات متناسب‌سازی حقوق برای تمام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما از پنجشنبه با رعایت این نکات روزهای گرم را تحمل کنید رئیس سازمان اورژانس کشور: ۹۷ درصد مصدومین ترافیکی نوروز ۱۴۰۴، ایرانی و ۳ درصد از مصدومین اتباع خارجی بوده‌اند آموزش و پرورش تهران: اولیا تا ابلاغ رسمی، مبلغ اضافی پرداخت نکنند
سرخط خبرها

قرص جدید ضدکرونا خطر مرگ و بستری را ۹۰ درصد کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۸۶۸۱۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
قرص جدید ضدکرونا خطر مرگ و بستری را ۹۰ درصد کاهش می‌دهد
شرکت فایزر می‌گوید قرص تولیدی این شرکت برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ تا حدود ۹۰ درصد احتمال بستری شدن افراد در بیمارستان را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فایزر روز جمعه اعلام کرد این شرکت داروسازی در رقابت برای تولید اولین داروی آسان برای مقابله با ویروس کرونا در بازار آمریکا، قرص‌های آزمایشی ضد ویروس تولید کرده است که نرخ بستری شدن و یا مرگ و میر در بیمارستان را تا ۹۰ درصد کاهش داده است.

در حال حاضر تمام درمان‌های کووید-۱۹ مورد استفاده در آمریکا نیاز به تزریق دارند. قرص کووید-۱۹ شرکت مرک که شرکت رقیب فایزر است، پس از نشان دادن نتایج اولیه قوی، در حال حاضر در سازمان غذا و دارو در دست بررسی است و روز پنجشنبه انگلیس اولین کشوری بود که این قرص را تایید کرد.

فایزر اعلام کرد از سازمان غذا و دارو (آمریکا) و سازمان‌های نظارتی بین‌المللی می‌خواهد تا در اسرع وقت مجوز این قرص را صادر کنند، زیرا کارشناسان مستقل به علت نتایج خوب، خواستار پایان یافتن زودهنگام تحقیقات شده‌اند. پس از درخواست فایزر، سازمان غذا و دارو (آمریکا) می‌تواند در عرض چند هفته یا چند ماه تصمیم بگیرد.

محققان در سراسر جهان برای یافتن قرصی برای مقابله با کووید-۱۹ که بتواند در خانه مصرف شود تا علائم را کاهش دهد، سرعت بهبودی را تسریع بخشد و بار سنگین بیمارستان‌ها و پزشکان را کاهش دهد، با یکدیگر رقابت می‌کنند.

شرکت فایزر روز جمعه نتایج اولیه تحقیقات را منتشر کرد. این تحقیقات بر روی ۷۷۵ بزرگسال انجام شد. بیمارانی که داروی این شرکت را همراه با یک داروی ضد ویروسی دیگر مصرف کردند، در مقایسه با بیمارانی که از دارونما استفاده می‌کردند، پس از یک ماه، در مجموع در نرخ بستری شدن یا مرگ در بیمارستان ۸۹ درصد کاهش داشتند. کمتر از ۱ درصد از بیمارانی که دارو مصرف کردند نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشتند و هیچ کس فوت نکرد. در گروه مقایسه ۷ درصد بستری و ۷ مورد فوتی داشتند.

دکتر میکائیل دولستن، مدیر ارشد علمی فایزر، در مصاحبه‌ای گفت: ما امیدوار بودیم که چیز خارق‌العاده‌ای داشته باشیم، اما به ندرت دیده می‌شود که دارو‌های عالی با تقریباً ۹۰ درصد اثربخشی و ۱۰۰ درصد محافظت از مرگ ارائه شوند.

شرکت کنندگان در این مطالعه واکسینه نشده بودند، مبتلا به کووید-۱۹ خفیف تا متوسط ​​بودند و به علت مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت یا بیماری قلبی در معرض خطر بالای بستری شدن در بیمارستان بودند. درمان طی سه تا پنج روز پس از علائم اولیه شروع شد و به مدت پنج روز ادامه داشت.

شرکت فایزر جزئیات کمی در مورد عوارض جانبی گزارش کرد، اما گفت که نرخ مشکلات بین گروه‌ها در حدود ۲۰ ٪ مشابه است.

یک گروه مستقل از متخصصان پزشکی که بر آزمایش نظارت دارند، توصیه کردند زمانی که نتایج چنین اثربخشی واضحی را نشان می‌دهد، آن را زودتر متوقف کنید.

مقامات ارشد بهداشتی آمریکا همچنان تاکید می‌کنند واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کروناست. اما با توجه به اینکه ده‌ها میلیون بزرگسال - و بسیاری دیگر در جهان - هنوز واکسینه نشده‌اند درمان‌های مؤثر و با کاربرد آسان برای مهار شیوع آینده حیاتی خواهد بود.

سازمان غذا و دارو (آمریکا) در اواخر این ماه یک جلسه عمومی برای بررسی قرص مرک، معروف به مولنوپیراویر تشکیل داد. این شرکت در ماه سپتامبر گزارش داد که داروی آن میزان بستری شدن و مرگ در بیمارستان را تا ۵۰ درصد کاهش داده است. کارشناسان نسبت به مقایسه نتایج اولیه به سبب تفاوت در تحقیقات هشدار داده اند.

اگرچه قرص مرک در روند نظارتی آمریکا بیشتر پیش می‌رود، داروی فایزر می‌تواند از مشخصات ایمنی بهره‌مند شود که برای سازمان‌های نظارتی کمتر آشناتر است. در حالی که زنان باردار به دلیل خطر احتمالی نقص مادرزادی از آزمایش مرک کنار گذاشته شدند، داروی فایزر هیچ محدودیت مشابهی نداشت. داروی شرکت مرک با تداخل در کد ژنتیکی ویروس کرونا کار می‌کند که رویکردی جدید برای مختل کردن ویروس است

داروی فایزر بخشی از یک خانواده چند دهه‌ای از دارو‌های ضد ویروسی شناخته شده به عنوان مهارکننده‌های پروتئاز است که انقلابی در درمان اچ. آی. وی؛ و هپاتیت C ایجاد کرد. این دارو‌ها آنزیم کلیدی را که ویروس‌ها برای تکثیر در بدن انسان به آن نیاز دارند، مسدود می‌کنند.

این دارو که هنوز نامی به آن اختصاص داده نشده است، اولین بار در سال ۲۰۰۳ در طول شیوع سارس که منشأ آن در آسیا بود، شناخته شد. سال گذشته، محققان شرکت تصمیم گرفتند با توجه به شباهت‌های بین دو ویروس کرونا، این دارو را احیا کرده و آن را برای درمان کووید - ۱۹ بررسی کنند.

آمریکا رمدسیویر، یک داروی ضد ویروسی دیگر برای درمان کووید - ۱۹ تایید کرد و به سه درمان آنتی بادی که به سیستم ایمنی کمک می‌کند تا با ویروس مبارزه کند مجوز داد. اما این دارو‌ها باید در بیمارستان‌ها یا کلینیک‌ها تزریق شوند و به علت شیوع موج دلتا منابع تحت فشار قرار گرفتند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->