۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

علت استارت نخوردن خودرو چیست؟ + راه‌حل‌های رفع عیب

  • کد خبر: ۸۶۸۲۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
  • ۱
علت استارت نخوردن خودرو چیست؟ + راه‌حل‌های رفع عیب
 دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است موجب استارت نخوردن خودرو شود، اما برای از دست ندادن بیهوده زمان و تصمیم درست باید از ساده‌ترین علت‌ها شروع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استارت نخوردن خودرو یکی از مشکلات رایجی است که همه راننده‌ها حتی برای یک بار هم که شده با آن روبرو شده اند. بیشتر افرادی که با این مشکل رایج روبرو می‌شوند پس از مواجهه سریعا به سراغ باتری خودرو می‌روند و مشکل را در آن می‌دانند. اما باید بدانید استارت نخوردن خودرو می‌تواند دلایلی به غیر از مشکل در باتری نیز داشته باشد. اگر برای شما نیز این مشکل پیش آمده است با این بخش از نمناک همراه شوید تا علت و راه حل‌های رفع آن بدانید.

مهم‌ترین دلایل استارت نخوردن خودرو

اگر ماشین شما استارت نخورد، علت‌های زیادی وجود دارد، اما بهتر است برای تصمیم درست از ساده‌ترین علت‌ها شروع کنید تا زمان را بیهوده از دست ندهید.

باتری تمام شده
باتری خراب شده
باتری خالی شده
باتری شارژ شده
سوئیچ قطع شده
سیم کشی استارت
خرابی استارت
خرابی سیم کشی و اتصالات.
موتور قفل شده یکی از دلایل استارت نخوردن خودرو


هنگام استارت نخوردن خودرو چه باید کرد

یاتاقان‌های میل لنگ یا شاتون‌ها چسبیده، دنده استارت شکسته و رفتن آن در فلایویل می‌تواند موجب استارت نخوردن خودروشود. استارت نخوردن خودرو ممکن است به دلیل خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک در خودرو‌های اتومات، خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک، باشد.

تشخیص علت استارت نخوردن موتور ماشین

اگر می‌خواهید بفهمید که باتری ماشینتان سالم است از ولت متر استفاده کنید و اگر به این وسیله دسترسی نداشتید چراغ جلو ماشین را روشن کرده و نور بالا بزنید. در صورت سالم بودن باتری نور چراغ‌ها عادی است.
اگر فکر می‌کنید علت استارت نخوردن خودرو قطع شدن سیم کشی استارت است، لحظه چرخاندن سوئیچ، چراغ‌های پشت آمپر روشن می‌شوند و صدایی هرچند خفیف می‌شنوید، این فکرتان منتفی است.
اگر علت استارت نخوردن، خرابی موتور استارتر یا سیم کشی استارتر باشد چراغ‌های پشت آمپر یک لحظه خاموش می‌شوند و صدای" تق" می‌شنوید.

همه چیز درباره دلایل استارت نخوردن خودرو

اگر مشکل از استارتر یا اتصالات پشت استارتر باشد هنگام استارت، چراغ‌های آمپر خاموش یا ضعیف نمی‌شوند، و فقط صدای تق شنیده می‌شود.
در بیشتر موارد علت استارت نخوردن، خرابی باتری است که با تعویض باتری ماشین این مشکل حل می‌گردد.
اگر باتری، استارتر و سیم کشی ماشین همگی سالم بودند، احتمالا موتور ماشین قفل کرده است. اگر می‌خواهید بدانیدعلت استارت نخوردن ماشین موتور ماشین قفل کرده است، دنده را در وضعیت ۵ قرار دهید و آن را هل دهید، اگر ماشین حرکت کرد، یعنی موتور قفل نیست، ولی اگر حرکت نکرد، موتور شما قفل شده است. این روش برای گیربکس دنده‌ای کاربرد دارد نه اتومات.
گیربکس‌های اتوماتیک به گونه‌ای هستند که وقتی دسته دنده (Lever) در وضعیت R، یا D باشد، موتور استارت نمی‌خورد. در صورت خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک، پیام وضعیت گیربکس به درستی به ECU ارسال نمی‌شود و خودرو استارت نمی‌خورد.


علت‌های قفل شدن موتور

شکستگی و چسبیدگی یاتاقان‌ها و یاتاقان‌های شاطون‌ها
جمع شدن آب زیاد سر پیستون‌ها و محفظه احتراق، که به علت سوختن واشر سر سیلندر است.
شکستن استارت یا دنده استارت، و افتادن قطعات شکسته لابلای دنده فلایویل.

رفع مشکل قفل شدن موتور

اگر جمع شدن آب زیاد سر پیستون‌ها و محفظه احتراق دلیل قفل شدن موتور باشد، شمع‌ها را باز کرده و استارت بزنید، آب سر پیستون خارج شده و موتور آزاد می‌شود.
اگر شکستگی و چسبیدگی یاتاقان‌ها و یاتاقان‌های شاطون‌ها دلیل قفل شدن موتور باشد از نظر فنی پیچیده است و باید برای تشخیص به کارشناس خبره مراجعه کنید.
اگرعلت قفل شدن موتور، استارتر آن باشد، استارتر را از روی موتور باز کنید و دنده را در وضعیت ۵ قرار دهید، می‌توانید ماشین را هل داده و حرکت دهید. اگرپس از باز کردن استارتر، نتوانید در دنده ۵ ماشین را هل دهید، علت قفل شدن موتور، شکستن قطعات موتور، شاطون، یا میل لنگ است.


مشکلات الکتریکی استارت نخوردن خودرو

فیوز‌ها را چک کنید:

شاید علت استارت نخوردن خودرو فیوز خودرو باشد که می‌توانید با اصلاح نمودن عیوب فیوز این مشکل را حل کنید.

خوردگی باطری از دلایل استارت نخوردن خودرو

استارت نخوردن خودرو شاید به دلیل استفاده زیاد از باطری در طولانی مدت و جرم گیری و خورده گی آن باشد که این خوردگی موجب قطع ارتباط باطری با سایر قطعات خودرو می‌شود. با برطرف نمودن خوردگی باطری می‌توانید آن را برطرف کنید و دوباره استارت بزنید.

استارت نخوردن خودرو به دلیل باطری فرسوده

استارت نخوردن خودرو شاید به دلیل باطری از کار افتاده باشد. اگر می‌خواهید بفهمید علت استارت نخوردن خودرو، باطری از کار افتاده است، خودرو را باطری به باطری کرده و در صورت استارت خوردن، باطری ماشین را تعویض و اتصالات را تمیز کنید.

سوئیچ بد یکی از علل استارت نخوردن خودرو

یکی از علت‌های استارت نخوردن خودرو سوئیچ معیوب است. اگر می‌خواهید بدانید مشکل از سوئیچ است سوئیچ را در حالت باز ونه در حالت استارت کامل قرار دهید. اگر باطری سالم باشد و چراغ‌ها هشدار دهنده روشن نشدند مشکل از سوئیچ است.

اگر سوئیچ موتور سالم باشد سوئیچ را برای استارت کامل بچرخانید در این حالت در اکثر خودرو‌ها چراغ‌های هشداردهنده خاموش خواهند شد.

 

بررسی علائم و دلائل خرابی استارت خودرو

یکی از علت‌های استارت نخوردن ماشین، اتصالات معیوب استارت است. گاهی خوردگی موجب صدمه دیدن قطعات الکترونیکی مربوط به استارت میشود. با تستر‌های مخصوص وباز کردن سوئیچ و بررسی جریان ایجاد شده می‌توان فهمید آیا استارت نیاز به تعویض دارد یا خیر.

 

مشکلات سیستم احتراق از علت‌های استارت نخوردن خودرو

یکی از علت‌های استارت نزدن ماشین سیم پیچ احتراق آن است که برای تست دقیق و اندازه گیری مقاومت آن به مولتی متر نیاز است. اگر سیم پیچ به درستی کار نکرد می‌توانید آن را عوض کنید.

 

استارت نخوردن خودرو به دلیل کلاه توزیع

گاهی اوقات به خصوص در هوای مرطوب کلاه توزیع معیوب مانع استارت خوردن خودروی شما شود، اما این مشکل به ندرت اتفاق می‌افتد. اگر خودرو شما استارت نخورد کلاه توزیع را خارج کرده رطوبت آن را بررسی کنید سپس به وسیله‌ی پارچه‌ی خشک و تمیزی رطوبت آن را خشک کنید و اگر ترک داشت آن را عوض کنید.


شکستگی سیم پیچ از علل استارت نخوردن خودرو

شکستگی در قسمتی از سیمِ سیم پیچ ممکن است سبب استارت نخوردن خودرو شود. اگر خودرو شما استارت نمی‌خورد، اتصالات سیم پیچ را به خوبی بررسی کنید.

استارت نخوردن خودرو به دلیل اتصالات الکترونیکی

گاهی استارت نخوردن خودرو به علت اتصالات الکترونیکی است که خودتان نمی‌توانید آن‌ها را بررسی کنید و باید برای بررسی آن‌ها پیش متخصص این کار بروید، اما می‌توانید تمام اتصالات کاپوت را بررسی کرده و ازاستحکام آن‌ها مطمئن شوید.

استارت نخوردن خودرو به علت پمپ سوخت و رله

برای چک کردن پمپ سوخت می‌توانید تست فشار را در صورت داشتن تجهیزات روی سیستم سوخت خودرو انجام دهید. از آنجایی که بیشتر افراد دسترسی به تجهیزات تست فشار را ندارند ابتدا باید اتصالات الکترونیکی را چک کنید. به وسیله‌ی تستر جریان، در حالی که سوئیچ به حالت روشن قرار دارد، جریان سر مثبت پمپ سوخت رابررسی نمایید. اگر وضعیت عادی بود مرحله‌ی بعدی را امتحان کنید. اگر نه فیوز را بررسی نمایید. اگر فیوز هم سالم بود مشکل از رله‌ی پمپ سوخت می‌باشد.

استارت نخوردن خودرو به دلیل فیلتر سوخت

اختلال در فیلتر سوخت موجب می‌شود، موتور به سوخت دسترسی پیدا نکند. اگر خودرو شما استارت نزد ممکن است مشکل از فیلتر سوخت باشد پس باید شما پس از هر ۲۰,۰۰۰ کیلومتر فیلتر سوخت را تعویض نمایید.

 

استارت شل از علل استارت نخوردن خودرو

گاهی استارت نزدن خودرو به علت پیچ و مهره‌ی شل استارت، است که مانع روشن نشدن موتور می‌شود.

اگر خودرو شما استارت نخورد ممکن است مشکل ازانژکتور معیوب، مخصوصا زمانی که موتور گرم است، باشد که مانع از رسیدن سوخت به موتور می‌شود.

اگر خودرو استارت نخورد ممکن است علت از شیر معیوب استارت زمانی که موتور سرد است، باشد.

چرخ لنگر رنده و یا چرخ دنده حلقه‌ای از علل استارت نخوردن خودرو، اگر دندانه‌ای از بین برود صدای جیغ و گوش خراشی خواهید شنید و استارت شروع به چرخیدن می‌کند و نخواهد زد.

چرا در برخی از مواقع ماشین روشن نمی‌شود

ECU یا MAF معیوب از دلایل استارت نخوردن خودرو
یکی از علت‌های استارت نخوردن خودروعملکرد نامناسب کامپیوتر اصلی موتور یا سیستم‌های الکترونیکی است که برای برطرف نمودن آن باید ماشین را به تعمیرگاه برد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیل جمیعت
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
0
0
این همه راه حل رو بذار کنار و به حرف من گوش کن ،فوری برو یه خودرو ثبت نام کن،چون دیگه اعدا بازی این خودرو شروع شده،حتی اگه ۲ ماه از کارکردش گذشته باشه
بدو پسر گلم ،معطل نکن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->