انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد واریز متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد ابلاغ رسمی دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت | معوقات متناسب‌سازی حقوق امسال پرداخت می‌شود نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر
سرخط خبرها

تنبیه وحشتناک دانش‌آموز کلاس اولی توسط معلمش در ایلام + تصاویر

  • کد خبر: ۸۷۵۱۱
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹
  • ۱
تنبیه وحشتناک دانش‌آموز کلاس اولی توسط معلمش در ایلام + تصاویر
معلمی در روستای ریزه‌وند بولی از توابع شهرستان چوار (ایلام) دانش‌آموز کلاس اولی خود را کتک زد به نحوی که آثار کبودی روی بدن این کودک ۷ساله کاملا مشهود است.

به گزارش شهرآرانیوز، پدر این دانش‌آموز در خصوص این اتفاق گفت: من چوپان هستم. صبح زود احشام را به صحرا می‌برم و عصر برمی‌گردم. هفته گذشته وقتی به خانه آمدم همسرم را در حال گریه کردن دیدم وقتی موضوع را جویا شدم. گفت امروز معلم، ابوالفضل او را کتک زده و تمام بدنش کبود شده و نمی‌تواند چیزی بخورد.

او ادامه داد: دخترم کلاس پنجم است و به همراه پسرم در یک مدرسه درس می‌خواند. روز حادثه طبق روال هر روز دخترم ساعت ۱۲:۳۰ به خانه آمده بود اما پسرم حدود ساعت ۲ به خانه برگشته بود.

پدر این دانش‌آموز گفت: وقتی که به خانه آمده بود به مادرش گفته بود گرمم است. ناهار نخورده بود و فقط گریه کرده بود تا در نهایت ماجرای کتک خوردنش توسط معلم را برای همسرم بازگو کرد. 

او با بیان اینکه چشم دیدن بدن کبود پسرم را نداشتم، گفت: عصر که به خانه آمدم با دیدن دست‌های کبود و متورم پسرم آرزو کردم که بمیرم، تحمل دیدن آزار هیچ کودکی را ندارم، اما باز هم به قانون تمکین کردم و روز بعد با مراجعه به پاسگاه از معلم فرزندم شکایت کردم و سپس به آموزش و پرورش شهرستان چوار رفتم و آنجا هم علیه او طرح شکایت کردم.

وی تصریح کرد: معلم آب روی دست فرزندم ریخته و با چوب زده بود، به رئیس آموزش و پرورش هم گفتم معلم حق تنبیه دارد اما شکنجه خیر. دیدن بدن کبود و متورم پسرم برایم شکنجه است. 

تنبیه وحشتناک دانش‌آموز کلاس اولی توسط معلمش در ایلام + تصاویر

این پدر با اشاره به اینکه پسرم شب‌ها مضطرب است و استرس دارد، گفت: ابوالفضل شب‌ها وحشت دارد، از خواب بیدار می‌شود و می‌گوید بدنم درد می‌کند و با التماس می‌گوید بابا دیگر من را به مدرسه نفرست. چنان از مدرسه وحشت کرده که از کانکس مدرسه می‌ترسد زیرا معلم گفته بود اگر پیش پدر و مادرت چیزی بگویی باز هم کتکت می‌زنم.

در پی انتشار خبر شکنجه این دانش‌آموز، اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام درباره کتک‌ زدن او توسط معلم در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در پاسخ به موضوع تنبیه دانش‌آموز کلاس اول دبستان منتظر قائم روستای ریزوند از توابع شهرستان چوار با توجه به‌ اظهار آموزش و پرورش این شهرستان اعلام می‌دارد روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۰/۸/۱۱ برابر تماس یکی از اولیای دانش‌آموزان روستای مذکور مبنی بر تنبیه بدنی یکی از دانش‌آموزان کلاس اول، بلافاصله کارشناس ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مدیریت آموزش و پرورش چوار به همراه یک نفر دیگر از همکاران جهت بررسی قضیه به روستای مذکور اعزام شدند و همچنین آموزگار کلاس به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان جهت توضیحات احضار گردید تا جنبه‌های موضوع روشن‌تر شود.»

اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام اعلام کرد: «پس از آن اولیای دانش‌آموز به منظور شکایت و پیگیری موضوع به مدیریت آموزش و پرورش مراجعه و اظهار کردند که فرزندمان توسط آموزگارش تنبیه شده است. به همین سبب جلسه‌ای با حضور سرپرست و اعضای شورای معاونان مدیریت آموزش و پرورش شهرستان تشکیل گردید و تذکرات لازم توسط کارشناسان ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و حراست شهرستان به آموزگار داده شد. از طرفی کماکان قضیه از بُعد اداری در دست بررسی است و این مدیریت، روال اداری و قانونی برخورد با این موضوع را در پیش دارد و در صورت محرز شدن تخلف برابر قانون برخورد خواهد شد.»

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ssssss
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۲
0
0
خخخخخ...دلم خنک شد...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->