رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

کشف کشتی‌گیر جوان با وجود ناکامی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر کشتی

  • کد خبر: ۸۷۵۴۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
کشف کشتی‌گیر جوان با وجود ناکامی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر کشتی
لیگ برتر کشتی آزاد برای تنها‌نماینده مشهد در این رقابت‌ها با قبول ۴ شکست سنگین به پایان رسید؛ اما شاگردان مسلم نادری خادم به نظر امسال هم همچون سال قبل علاوه بر تجربه‌اندوزی در این آوردگاه دشوار، یک چهره دیگر هم به جامعه کشتی کشور معرفی کردند.

اخوان | شهرآرانیوز؛ لیگ برتر کشتی آزاد برای تنها‌نماینده مشهد در این رقابت‌ها با قبول ۴ شکست سنگین به پایان رسید؛ اما شاگردان مسلم نادری خادم به نظر امسال هم همچون سال قبل علاوه بر تجربه‌اندوزی در این آوردگاه دشوار، یک چهره دیگر هم به جامعه کشتی کشور معرفی کردند. تیم آکادمی نادری‌خادم در این تورنمنت در گروه اول با سهند ارس تهران و هیئت لرستان هم‌گروه بود که در ۲ بازی رفت و ۲ بازی برگشت، ۴ شکست برایش رقم خورد.

۳۹‌مبارزه باخته و تنها یک مبارزه برنده در‌حالی حاصل کار شاگردان مسلم نادری‌خادم در این رقابت‌ها بود که از این ۳۹ مبارزه باخته، ۳۲ کشتی با نتیجه عالی (ضربه فنی) به سود حریفان به پایان رسیده است؛ اعداد‌و‌آماری که اهمیت تک‌پیروزی ارزشمند پوریا نیکخو، آزادکار وزن ۹۲‌کیلوگرم تیم مشهد، را بیش از‌پیش مشخص می‌کند. نیکخو دیروز در ۲ مبارزه برابر حریفان خود یک پیروزی ۱۱‌بر‌۸ برابر امیرحسین پورسلیم، کشتی‌گیر هیئت لرستان، کسب کرد و یک شکست که البته کم از پیروزی نداشت. او برابر علیرضا کریمی، آزادکار قهرمان آسیا و جهان و میدان‌دیده المپیک ۴‌بر ۰ باخت تا ارزش کار این کشتی‌گیر جوان مشخص شود.

این‌همه در‌حالی است که فصل قبل هم همین شاگردان آکادمی نادری‌خادم با‌وجود نتایجی به‌همین‌بدی که کسب کرده بودند، یک ستاره به کشتی ایران معرفی کردند. احمد محمدنژاد‌جوان، کشتی‌گیر مشهدی، که همین چند روز پیش برنز رقابت‌های جهانی امید‌ها را به دست آورد، سال گذشته در همین تیم و با ۱۷‌سال سن کشتی گرفت و اتفاقا او هم تنها‌پیروزی مشهدی‌ها را در لیگ برتر رقم زد؛ تیمی که اگر هر سال ۱۰۰‌بازی هم ببازد، اما با یک برد یک کشتی‌گیر آینده‌دار نوجوان و جوان را به کشتی کشور معرفی کند، به نظر کفایت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->