خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس
سرخط خبرها

تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس | رشد شاخص تا کجا ادامه دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۶۱۶
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۹
تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس | رشد شاخص تا کجا ادامه دارد؟
یک تحلیلگر تکنیکال بازار سرمایه گفت: می‌توان انتظار داشت شاخص کل بورس به سمت هدف تیپیکال الگوی کُنج افزایشی یعنی تا سطوح یک میلیون و ۵۵۰هزار واحد رشدی را تجربه نماید.

به گزارش شهرآرانیوز، نوید اختری‌زاده تحلیلگر تکنیکال بازار سرمایه در مورد موقعیت تکنیکالی شاخص کل اظهار کرد: همان طور که در نمودار شاخص کل بورس در تایم فریم روزانه مشاهده می‌شود طی دو ماه اخیر نمودار شاخص کل الگوی کلاسیک "کُنج افزایشی" را تشکیل داده است. الگوی که شاخص در دو روز گذشته موفق به شکستن و عبور قاطعانه از سطح تراز یک میلیون و ۴۳۰ هزار واحد و سقف این ساختار شده، که یک سیگنال مناسب برای ادامه رشد شاخص کل است.

این تحلیلگر تکنیکال در ادامه افزود: با توجه به شکست این الگو و خروج شاخص کل از سقف این ساختار، به همراه ایجاد جو مثبت در بازار و هم چنین افزایش حجم و ارزش معاملات، می‌توان انتظار داشت شاخص کل بورس به سمت هدف تیپیکال الگوی کُنج افزایشی یعنی تا سطوح یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد رشدی را تجربه نماید. البته این رشد به صورت یکباره و شارپ نخواهد بود و در اغلب موارد این امکان وجود دارد تا بعد از شکست الگوی کُنج افزایشی، روند افزایشی موقتی داشته باشیم. روندی که انتظار می‌رود پس از آن با ریزش مختصری، شاخص به سقف کانال الگوی شکسته شده مذکور واکنش نشان داده (پولبک بزند) و بعد رشد اصلی خود را آغاز کند. موردی که سهامداران حتما باید در نظر داشته باشند.

تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس | رشد شاخص تا کجا ادامه دارد؟

اختری زاده در رابطه با شاخص هم وزن نیز بیان کرد: با بررسی نمودار شاخص هم وزن در تایم فریم روزانه شاهد هستیم که نمودار به خط مقاومتی کوتاه مدتی خود رسیده و در حال شکست و عبور از این سطح حساس است.

او در ادامه مطرح کرد:در صورت عبور این شاخص (هم وزن) از سطح ۳۹۵ هزار واحد، سیگنال رشد بیشتر برای شاخص هم وزن و سهم‌های کوچک و متوسط بازار صادر می‌شود. در این صورت انتظار می‌رود این شاخص تا مهم‌ترین مقاومت استاتیک خود در نزدیکی سطح ۴۷۵ هزار واحد رشد کند.

تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس | رشد شاخص تا کجا ادامه دارد؟

او در ادامه گفت: الگوی کنج نیز مانند سایر الگو‌ها دو نوع صعودی و نزولی دارد که با نام‌های Rising Wedge و Falling Wedge نام گذاری می‌شوند. این الگو را می‌توان در دسته الگو‌های برگشتی و هم در دسته الگو‌های ادامه دهنده دانست.

اختری زاده در توضیح الگوی کُنج بیان کرد: الگوی کنج در تحلیل تکنیکال همان‌طور که از نام آن مشخص است از دو خط روند همگرا تشکیل شده است. چنانچه روند اولیه در نمودار قیمتی نزولی باشد، بعد از آن یک الگوی کنج صعودی ظاهر خواهد شد و بلعکس، وقتی روند اولیه در نمودار قیمتی صعودی باشد می‌توان بعد از آن یک الگوی کنج نزولی را شاهد بود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->