به گزارش شهرآرانیوز، شرکتی که زمانی به عنوان فیسبوک شناخته میشد، حالا با رقیب سازمانی خود یعنی مایکروسافت همکاری میکند تا ابزار Workplace خود را توسعه دهد، این همکاری شاهد انتقال متقابل ویژگیها بین دو برنامه خواهد بود. برای مثال، کاربران Workplace، از اوایل سال ۲۰۲۲ میتوانند جلسات ویدیوئی Teams را در گروههای Workplace به صورت زنده پخش کنند، در حالی که کاربران Team بدون نیاز به جابجایی بین برنامهها، به محتوای Workplace دسترسی خواهند داشت.
از نظر بصری، Workplace به عنوان یک برگه پین شده در Teams ظاهر میشود. در بیانیهای اوجوال سینگ، رئیس متا گفت که این مشارکت عمدتاً برای مشاغلی طراحی شده است که قبلاً از Teams و Workplace برای حل مشکلات مختلف استفاده میکردند. در حالی که متا و مایکروسافت هر دو از این ادغام سود خواهند برد، متا مسلماً شاهد پیشرفت بزرگتری خواهد بود. همچنین Workplace نیز در ماه میاز ۷ میلیون مشترک پولی فراتر رفت و افزایش قابل توجهی در کاربران خود داشت.
این اولین نمونه از همکاری Workplace با مایکروسافت نیست: مجموعه Office ۳۶۰، Share Point و OneDrive همگی قبلاً با همکاری این دو شرکت شکل گرفته است. ادغام Workplace و Teams درست زمانی اتفاق میافتد که این دو غول فناوری آماده مقابله با یکدیگر در فضای متاورس و هدست واقعیت مجازی هستند. در ماه آگوست، متا و سپس مایکروسافت یک فضای همکاری VR در محل کار را به نام Horizon Workrooms معرفی کردند. واقعیت مجازی متاورس اداری در شکل کامل کارتونی اجرا شد. هفته گذشته، مایکروسافت اعلام کرد که در حال آماده شدن ادغام AR و VR از پلتفرم Microsoft Mesh خود در Teams است.
مایکروسافت ادغام Mesh and Teams را "دروازهای به متاورس" نامید. تیمهایی که از هدستهای واقعیت مجازی استفاده میکنند، میتوانند از آواتارهای قابل تنظیمی استفاده کنند که نشانههای چهره را تقلید میکنند. از این آواتارها میتوان به عنوان یک ویژگی برای افرادی که تصمیم میگیرند دوربین خود را در طول جلسه خاموش کنند، نام برد. در حالی که بیشتر اقدامات متا و مایکروسافت در محیط کار به طرز ناامیدکنندهای مبهم هستند، همکاری اخیر Workplace و Teams میتواند مسیر ادغام محیط کار با فضای آنلاین را به جهت دیگری هدایت کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران