واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: اجرای شبکه ملی اطلاعات در زمان‌بندی مشخص باشد

  • کد خبر: ۸۷۹۴۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
وزیر ارتباطات: اجرای شبکه ملی اطلاعات در زمان‌بندی مشخص باشد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکم انتصاب اعضای هیات مدیره شرکت زیرساخت با بیان اینکه پروژه‌های شبکه ملی اطلاعات در حوزه زیرساخت باید در زمانبندی مشخص شده انجام شوند، جزئیات دیگر انتظارات خود را از این شرکت اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «عیسی زارع‌پور» در حکم انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره شرکت زیرساخت اهم انتظارات خود از این اعضا را در طول دو سال عضویت آنان اعلام کرد.

به گزارش مرکز روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکم انتصاب امیر محمدزاده لاجوردی و محمد جعفرپور به عنوان عضو موظف و سید محمد رضوی‌زاده به عنوان عضو غیر موظف هیات‌مدیره زیرساخت، علاوه بر وظایفی که در چارچوب اساسنامه دارند، اهم انتظارات خود را نیز از این اعضا اعلام کرد.

توجه شرکت زیرساخت به شفاف‌سازی فرایندهای مالی

«اجرای پروژه‌های شبکه ملی اطلاعات در حوزه زیرساخت در زمانبندی مشخص شده»، «دو برابر کردن ظرفیت شبکه انتقال داخل با اولویت استفاده از تجهیزات بومی» و «افزایش ظرفیت شبکه ترانزیت کشور و تحقق حداقل ترافیک ترانزیت شده به میزان شش ترابیت بر ثانیه در راستای تبدیل شده کشور به هاب منطقه ای ترافیک اینترنت»، برخی از انتظارات وزیر ارتباطات از اعضا جدید هیات مدیره زیرساخت است.

زارع‌پور، همچنین «شفاف سازی فرایندهای مالی، تجاری و اداری شرکت و راه اندازی کامل سامانه OSS/BSS»، «توجه به موضوع پدافند غیر عامل و حفظ پایداری و کیفیت ارتباطات در مواقع بحرانی و افزایش پایداری و تاب آوری شبکه مادر ارتباطی درمقابل تهدیدات» و «توجه به آموزش های تخصصی برای کارکنان و ارتقای تعهد و انگیزه کاری آنان» را از دیگر انتظارات خود از اعضای جدید هیات مدیره زیرساخت عنوان کرد.

لیست انتظارات وزیر ارتباطات اما در حالی از هیات‌مدیره شرکت زیرساخت منتشر شده که نزدیک به ۳ ماه از حضور عیسی زارع پور در وزارت ارتباطات می‌گذرد اما به دلیل کندی تغییر و تحولات در بدنه مدیریتی این وزارتخانه، سرعت عمل انجام پروژه‌ها با وعده‌های وزیر ارتباطات همخوانی ندارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->