عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۷ علامتی که نشان می‌دهد بیش از حد قند مصرف کرده‌اید

  • کد خبر: ۸۸۲۴۱
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
۷ علامتی که نشان می‌دهد بیش از حد قند مصرف کرده‌اید
زیاده‌روی در مصرف قند مانند هر نوع افراطی دردسر‌ها و علائمی دارد. اگر شما هم با این ۷ علامتی که اشاره می‌کنیم مواجه هستید یعنی زمان آن رسیده است که مصرف قند را کاهش دهید.

به گزارش شهرآرانیوز، حتی اگر متوجه نباشید، بدن شما سیگنال‌هایی می‌فرستد که نشان می‌دهد رژیم غذایی شما سالم نیست. بسیاری از مردم نمی‌دانند که مشکلات جسمی یا روانی که تجربه می‌کنند می‌تواند به دلیل قند زیاد در بدن باشد.

به همین دلیل است که امروز می‌خواهیم ۷ نشانه که می‌گوید شما بیش از حد قند مصرف می‌کنید را ارائه کنیم تا به شما کمک کند نحوه تشخیص این مشکل را بیاموزید.

نشانه‌هایی که به شما می‌گوید بیش از حد قند مصرف می‌کنید:

مصرف بیش از حد قند یکی از عاداتی است که به مرور زمان می‌تواند سلامت شما را تحت تأثیر قرار دهد. با این حال، قبل از هر چیز، مهم است روشن شود که وقتی در مورد شکر صحبت می‌کنیم، به شکر تصفیه شده اشاره می‌کنیم و نه یک قند طبیعی که برای مثال در میوه‌ها یافت می‌شود واز آن به عنوان «قند ذاتی» یاد می‌شود و همانطور که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام شده است، هیچ مدرکی دال بر مضر بودن آن برای سلامتی ما وجود ندارد. در واقع، این نوع قند برای رژیم غذایی ما ضروری است.

از سوی دیگر، قند‌های به اصطلاح «رایگان» می‌توانند در مقادیر زیاد برای سلامتی مضر باشند. امروز می‌خواهیم ۷ علامتی را ارائه کنیم که به شما هشدار می‌دهند که قند بیش از حد مصرف می‌کنید.

۱. گرسنگی مداوم:

شکر نسبت به کربوهیدرات‌ها احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کند. با این حال، این سیری کوتاه مدت است بنابراین، بسیار محتمل است که بلافاصله بعد از آن دوباره احساس گرسنگی کنید و به میان وعده روی بیاورید. این رویه همراه با ورزش نکردن و رژیم غذایی نامناسب، می‌تواند منجر به اضافه وزن یا چاق شدن شما شود.

۲. احساس خستگی به دلیل مصرف بیش از حد قند:

درست است که به طور کلی نوشیدنی‌های گلوکز معمولاً برای تأمین انرژی و جلوگیری از خستگی تهیه می‌شوند امادر واقع، بسیاری از نوشیدنی‌های ورزشی حاوی قند هستند. با این حال، عواقب درازمدت مصرف بیش از حد قند مشخص نیست.

در واقع، آزمایشی که توسط محققان دانشگاه متروپولیتن کاردیف انجام شد، نشان داد افرادی که مصرف قند‌های تصفیه شده را کاهش می‌دهند، سطح خستگی و خلق و خوی کلی خود را بهبود می‌بخشند.

۳. دندان‌های ضعیف:

ما مطمئن هستیم که مادرتان همیشه در دوران کودکی به شما می‌گفت که اگر بیش از حد آب نبات بخورید، دندان‌هایتان می‌ریزد.

خب حق با او بود تحقیقات نشان می‌دهد که قند بیش از حد همراه با بهداشت نامناسب دندان، مینای دندان را ضعیف می‌کند. چگونه این اتفاق می‌افتد؟

اول از همه باید بدانید که دهان شما پر از باکتری است، برخی خوب و برخی مضرند. کاری که شکر انجام می‌دهد این است که به عنوان غذا برای باکتری‌های مضر عمل می‌کند که در نهایت مینای دندان شما را فرسایش می‌دهد و دندان‌های شما را ضعیف می‌کند. اگر این موضوع کنترل نشود، می‌تواند منجر به حفره‌های ثابت یا دندان‌هایی شود که مثلاً وقتی چیز سفتی می‌خورید، به راحتی می‌شکنند.

۴. پیری پوست:

نشانه دیگری است که به شما می‌گوید بیش از حد قند مصرف می‌کنید.

طبق مطالعه‌ای که در مجله کلینیک درماتولوژی منتشر شده است، پیری پوست ممکن است نشانه دیگری از مصرف بیش از حد قند باشد.

به این دلیل که مولکول‌هایی به نام AGES (محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته) ایجاد می‌کند که به کلاژن و الاستین پوست آسیب می‌زند. در نتیجه پوست شما سریعتر پیر می‌شود.

۵. درد مفاصل:

اگرچه این علامت نادرتر است، اما مصرف بیش از حد این ماده شیرین حتی ممکن است منجر به درد مفاصل شود. در واقع، برخی تحقیقات مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های گازدار (پر قند) را با افزایش احتمال ابتلا به آرتریت روماتوئید در زنان مرتبط می‌دانند.

۶. افزایش وزن:

اگر بیش از حد شکر مصرف می‌کنید، به احتمال زیاد وزن اضافه می‌کنید، به خصوص اگر ورزش نکنید.
در واقع، قبلاً دیده‌ایم که شکر احساس سیری موقتی ایجاد می‌کند که باعث می‌شود بیشتر غذا بخورید و در نتیجه وزن اضافه کنید.

۷. مشکلات تمرکز:

اثرات تجمع قند در خون بر توانایی‌های شناختی و توانایی‌های تمرکز نیز قابل درک است.

وقتی بیش از حد شکر مصرف می‌کنید، بیشتر و بیشتر به آن نیاز دارید. این امر می‌تواند منجر به عدم عملکرد صحیح مغز در هنگام کاهش سطح قند خون شود، زیرا برای تامین انرژی و کار به آن نیاز دارد.

اگر چنین است، بهتر است اقدام کنید. اگرچه در ابتدا نادیده گرفتن آن آسان نیست و اگر کنترل نشود، خوردن قند زیاد می‌تواند منجر به ایجاد بیماری‌های جدی‌تر از موارد ذکر شده مانند مشکلات قلبی عروقی شود. به همین دلیل است که باید توجه کنید و شروع به کاهش مصرف شکر مصنوعی کنید.

به خاطر داشته باشید که شکر اعتیادآور است هر چه بیشتر مصرف کنید، بیشتر به آن نیاز دارید. این به دلیل ترشح دوپامین (هورمونی مرتبط با رفاه و لذت) است که باعث اعتیاد می‌شود. اگر این مورد در شما دیده شده در اسرع وقت اقدام کنید.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->