رمز کیف پول امروز راکی ربیت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) تپسی با اضافه‌کردن «سفارش غذا» و «خرید از سوپرمارکت» به سوپراپلیکیشن تبدیل می‌شود ناسا تصاویری دیده‌نشده از گروه کهکشانی طاووس منتشر کرد + تصاویر سند ملی هوش مصنوعی به نهادهای ذی‌ربط ابلاغ شد + دانلود گلکسی A06 سامسونگ به زودی معرفی می‌شود کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) رمز کیف پول امروز راکی ربیت (سه‌شنبه، ۲ مرداد ۱۴۰۳) چرا همستر کامبت به یکی از ترند‌های داغ ارز‌های دیجیتال تبدیل شده است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های امروز راکی ربیت (سه‌شنبه، ۲ مرداد ۱۴۰۳) آموزش حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش بحران کاهش اکسیژن آب اقیانوس‌ها و خطری که حیات زمین را تهدید می‌کند وعده ایلان ماسک برای به کارگرفتن ربات‌های تسلا از سال ۲۰۲۵ آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد)
سرخط خبرها

هشدار دوباره وزارت اطلاعات درباره ارائه مشخصات هویتی به وبسایت‌های جعلی

  • کد خبر: ۸۸۲۵۸
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
هشدار دوباره وزارت اطلاعات درباره ارائه مشخصات هویتی به وبسایت‌های جعلی
وزارت اطلاعات به مردم هشدار داد تا از ارائه هرگونه اطلاعات شخصی به درگاه‌های مجازی که بعضا با نام وزارت اطلاعات انجام می‌شود، خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه‌ای با هدف آگاه‌سازی مردم، از آن‌ها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه پیام و مطلبی به نقل از وزارت اطلاعات برای ارائه اطلاعات فردی و خانوادگی، آن را با ستاد خبری وزارت اطلاعات از طریق شماره تلفن ۱۱۳ در میان بگذارند.

همچنین در این اطلاعیه تاکید شده است که پیگیری امور در این وزارت‌خانه صرفا از طریق مجاری رسمی انجام می‌شود و ضرورت دارد شهروندان از ارائه هرگونه اطلاعات شخصی به درگاه‌های مجازی خودداری کنند.

لازم به ذکر است تنها مرجع رسمی انتشار اخبار و مطالب مرتبط با وزارت اطلاعات از طریق سایت «واجا» صورت می‌پذیرد.

بحث سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد از طریق وبسایت‌های جعلی موضوع تازه‌ای نیست. اما همواره سودجویان توانسته‌اند با طراحی سایت‌ها و درگاه‌های جعلی، مردم را فریب داده و اطلاعات هویتی یا بانکی آن‌ها را به سرقت ببرند.

یکی از نمونه‌های این موضوع کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با نام «سامانه ثنا» است که در سال‌های اخیر با وجود هشدارهای چندباره پلیس فتا و کارشناسان، همچنان قربانی می‌گیرد. در این روش از کلاهبرداری، فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامکی با محتوا‌هایی نظیر ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و… که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند.

از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آن‌ها آگاهی ندارند و مبلغ عنوان شده نیز بسیار ناچیز است روی لینک کلیک کرده و اقدام به عملیات پرداخت وجه می‌کنند. لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->