گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

هشدار دوباره وزارت اطلاعات درباره ارائه مشخصات هویتی به وبسایت‌های جعلی

  • کد خبر: ۸۸۲۵۸
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
هشدار دوباره وزارت اطلاعات درباره ارائه مشخصات هویتی به وبسایت‌های جعلی
وزارت اطلاعات به مردم هشدار داد تا از ارائه هرگونه اطلاعات شخصی به درگاه‌های مجازی که بعضا با نام وزارت اطلاعات انجام می‌شود، خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه‌ای با هدف آگاه‌سازی مردم، از آن‌ها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه پیام و مطلبی به نقل از وزارت اطلاعات برای ارائه اطلاعات فردی و خانوادگی، آن را با ستاد خبری وزارت اطلاعات از طریق شماره تلفن ۱۱۳ در میان بگذارند.

همچنین در این اطلاعیه تاکید شده است که پیگیری امور در این وزارت‌خانه صرفا از طریق مجاری رسمی انجام می‌شود و ضرورت دارد شهروندان از ارائه هرگونه اطلاعات شخصی به درگاه‌های مجازی خودداری کنند.

لازم به ذکر است تنها مرجع رسمی انتشار اخبار و مطالب مرتبط با وزارت اطلاعات از طریق سایت «واجا» صورت می‌پذیرد.

بحث سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد از طریق وبسایت‌های جعلی موضوع تازه‌ای نیست. اما همواره سودجویان توانسته‌اند با طراحی سایت‌ها و درگاه‌های جعلی، مردم را فریب داده و اطلاعات هویتی یا بانکی آن‌ها را به سرقت ببرند.

یکی از نمونه‌های این موضوع کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با نام «سامانه ثنا» است که در سال‌های اخیر با وجود هشدارهای چندباره پلیس فتا و کارشناسان، همچنان قربانی می‌گیرد. در این روش از کلاهبرداری، فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامکی با محتوا‌هایی نظیر ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و… که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند.

از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آن‌ها آگاهی ندارند و مبلغ عنوان شده نیز بسیار ناچیز است روی لینک کلیک کرده و اقدام به عملیات پرداخت وجه می‌کنند. لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->