قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی افزایشی شد (۴ تیر ۱۴۰۳) | افزایش ۱ تا ۲۱ میلیون تومان قیمت امروز ارز، طلا، سکه، بیت‌کوین (۴ مرداد ۱۴۰۳) | سکه امامی وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد آیا اگر وام بگیریم، یارانه‌مان قطع می‌شود؟ بی‌توجهی بورس به دلار نیما فعالیت سامانه‌های ساتنا، پایا و چکاوک، امروز پنجشنبه (۴ مرداد) برقرار است شرایط خانه دار شدن دهک‌های ۱ تا ۴ آسان شد + جزئیات نرخ جدید جریمه روزانه خودرو‌های فاقد معاینه فنی اعلام شد قیمت امروز انواع میوه و صیفی جات در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش ۷ هزار تومانی قیمت گوجه فرنگی ۲۹ میلیون پیام هشدار برای پرمصرف‌های برق ارسال شد | برخی مشترکان بیش از ۳ میلیون پول برق می‌دهد قیمت جدید «ری را» تکذیب شد + فیلم (۳ مرداد ۱۴۰۳) بانک های کل کشور، پنجشنبه ۴ مرداد تعطیل شدند + ساعت کاری بانک ها در روزهای شنبه و یکشنبه قیمت انواع مدل‌های موبایل امروز چند؟ (۳ مرداد ۱۴۰۳) کدام اصناف مشهد از تعطیلی چهار ساعته مستثنی هستند؟ خراسان رضوی بیشترین تعداد آثار تاریخی منقول کشور را داراست اعلام نرخنامه مصوب ۱۴۰۳ آموزشگاه‌های رانندگی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) پرداخت ۵۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به عشایر خراسان رضوی قطعی شد تعطیلی ادارات مشهد؛ معطل تصمیم‌گیری مسئولان | مشهد رکورد مصرف برق را شکست درخواست شرکت توزیع برق مشهد از اصناف برای همکاری در زمینه تعطیلی چهارساعته حدود ۳۵۵ تُن پیله‌ تر در خراسان‌رضوی تولید شد افت ۲۶۰۰ واحدی شاخص کل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از امروز آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۳) پیش بینی صعود‌های پرقدرت در بازار کریپتو (۳ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماجرای استخدام چوپانان ایرانی در ارمنستان با حقوق ۴۰۰ و ۵۰۰ دلاری

  • کد خبر: ۸۸۴۸۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷
ماجرای استخدام چوپانان ایرانی در ارمنستان با حقوق ۴۰۰ و ۵۰۰ دلاری
مدتی است در فضای مجازی آگهی استخدامی دست به دست می‌شود مبنی بر اینکه تولیدکنندگان دام ارمنستانی خواهان استخدام چوپانان ایرانی مسلط به زبان عربی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور در مورد تایید این خبر گفت: برای تایید یا تکذیب این خبر از دوستانم که در این کشور فعالیت اقتصادی دارند پرس‌وجو کردم. آن‌ها بر این باورند که ارمنستان برای تصاحب بازار عراق و حوزه خلیج فارس تولید یک میلیون راس دام را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام ادامه داد: میزان تولید دام سبک در ارمنستان زیاد و قابل توجه است؛ بنابراین آن‌ها از ظرفیت تولید خود برای تصاحب بازار‌های بزرگ تلاش دارند که از  بازار‌های بزرگ عراق، کویت، قطر، امارات، عمان و عربستان  استفاده کنند.

به گفته وی این کشور‌ها تقاضای قابل توجهی برای خرید بره ماده دارند. بره ماده ایرانی که هنوز زایش نداشته برای اعراب بسیار خوشایند است از این‌رو چوپانان ایرانی را استخدام می‌کنند تا کیفیت خود را به تولید ایرانی نزدیک کنند.

وی در تشریح دلیل مسلط بودن به زبان عربی چوپانان افزود: کشور‌های عربی برای خرید دام به ارمنستان زیاد سفر می‌کنند و از آنجایی که مشکل زبانی دارند تمایل دارند با کسانی وارد معامله بشوند که به زبان آن‌ها تسلط دارد.

پوریان اضافه کرد: ترانزیت دام از ارمنستان به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس از ایران صورت می‌گیرد و این مساله به ما تلنگر می‌زند که زمانی این بازار‌های ما بود که با سیاست‌های غلط صادراتی آن‌ها را از دست دادیم.

به گفته این فعال اقتصادی، ۳ سال است که در بحث صادرات دام با ممنوعیت مواجه هستیم و بازار‌های خارجی از ورود دام ایرانی ممنوع شدند. با کنار کشیدن ما کشور‌های ارمنستان و گرجستان در بازار دام کشور‌های حوزه خلیج فارس خودنمایی و جولان می‌دهند.

براساس این گزارش یکی از تصاویری که روز گذشته در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و بازدید کننده‌های زیادی داشت تصویر تبلیغ جذب چوپان برای کار در ارمنستان بود که واکنش‌هایی را به همراه داشت.

در این تبلیغ آمده است که به ده نفر برای چوپانی در ارمنستان با حقوق ماهیانه ۴۰۰ دلار، در صورت مسلط بودن به زبان عربی ۵۰۰ دلارپرداخت می‌شود. کاربران به این تبلیغ واکنش نشان دادند.

ماجرای استخدام چوپانان ایرانی در ارمنستان با حقوق ۴۰۰ و ۵۰۰ دلاری

منبع: ایلنا


اینجا ببینید

ماجرای مرگ نوزاد مشهدی در اتاق عمل بیمارستان | گاز سمی جان نوزاد را گرفت

قیمت هر کروکودیل‌، ۶۵۰ میلیون تومان! | تجارت پرسود کروکودیل در ایران

واکنش مهناز افشار به‌ تبرئه‌ی همسر سابق‌اش، یاسین رامین + عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->