مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید سازنده چت‌جی‌پی‌تی به دنبال انقلاب در استفاده از کامپیوتر و گوشی هوشمند اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴) چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم
سرخط خبرها

۱.۸ میلیارد دلار گوشی در نیمسال اول وارد کشور شده است

  • کد خبر: ۸۸۸۸۰
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
۱.۸ میلیارد دلار گوشی در نیمسال اول وارد کشور شده است
بیشترین ارزش واردات ایران طی نیمه نخست ۱۴۰۰ مربوط به گوشی تلفن همراه بوده که ارزش واردات این قلم حدود ۱.۸ میلیارد دلار است. با توجه به آمار منتشر شده گمرک باید گفت موبایل با سهم ۷.۸ درصدی از سهم کل واردات کالا به کشور، بیشترین ارزش ریالی را نیز در بین محصولات وارد شده به کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی آمار‌های واصله از گمرک نشان می‌دهد که طی نیمه نخست امسال تعداد ۱۰ کالا عمده واردات ایران را با مجموع ارزشی ۸.۲ میلیارد دلار و سهم حدود ۳۵.۴ درصد از کل ارزش واردات، تشکیل می‌دهند.

بیشترین ارزش واردات ایران در این بازه زمانی مربوط به «گوشی تلفن همراه»، «ذرت دامی» و «دانه سویا» بوده که ارزش واردات از این اقلام، به ترتیب حدود ۱.۸ میلیارد دلار (۷.۸ درصد از ارزش کل واردات)، ۱.۵ میلیارد دلار (۶.۴ درصد از ارزش کل واردات) و ۹۸۵ میلیون دلار (۴.۳ درصد از ارزش کل واردات) بوده است.

میانگین قیمت سه قلم مذکور طی نیمه نخست نیز به ترتیب ۵۵۶ دلار به ازای هر کیلوگرم، ۳۳۶ دلار به ازای هر تن و ۶۵۷ دلار به ازای هر تن است. لازم به ذکر است گمرک اطلاعات اولیه کالا را بر اساس وزن و یا نگله در اظهارنامه‌ها جهت محاسبه انبارداری و باربری ثبت می‌کند و این یک تعرفه بین المللی در تمام کشور‌ها است. از همین روی میانگین قیمت گوشی‌های وارداتی براساس کیلوگرم اعلام شده است.

پیش از این نیز طبق آمار‌های اعلام شده، موبایل با ارزش وارداتی ۲۳۹ میلیون دلار در مردادماه صدرنشین کالا‌های وارداتی از نظر ارزش دلاری بود.

در حالی موبایل لقب صدرنشین کالا‌های وارداتی از حیث ارزش را به خود اختصاص داده است که طی یک ماه گذشته با کاهش واردات این کالا به کشور شاهد افزایش قیمت تلفن همراه در مدل‌های مختلف بوده‌ایم؛ البته افزایش قیمت برخی مدل‌ها لزوما به میزان واردات آن‌ها مربوط نبوده، اما به طور کلی می‌توان گفت قیمت‌های بازار ناشی از واردات اندک این کالا است.

کاهش موجودی برخی مدل‌ها در اثر سیاست‌های وارداتی اخیر باعث افزایش قیمت موبایل شده و در صورت تداوم این شرایط و فراهم‌نشدن زمینه برای مشارکت اکثریت واردکنندگان در تامین کالای بازار، پیش بینی می‌شود این افزایش قیمت ادامه داشته باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->