نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند سردار فدوی: عملیات وعده صادق، صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است آمریکا قانونی کردن شهرک سازی‌های اسرائیل را در کرانه باختری خطرناک خواند رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش
سرخط خبرها

از سرگیری گفت‌وگوهای طالبان و آمریکا در قطر

  • کد خبر: ۸۹۳۲۶
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
از سرگیری گفت‌وگوهای طالبان و آمریکا در قطر
ایالات متحده‌ آمریکا گفت‌وگوهای خود را با طالبان هفته‌ی آینده در قطر از سر می‌گیرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، در این گفت‌وگوها روی موضوعاتی از جمله مبارزه با تروریسم و بحران انسانی در افغانستان صحبت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سخن‌گوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه (۲ قوس-آذر) گفته است که توماس وِست، نماینده ویژه ایالات متحده برای افغانستان رهبری هیأت امریکایی برای گفت‌وگوهای برنامه‌ریزی شده دو هفته‌ای با طالبان را بر عهده خواهد داشت.

پرایس گفته است که دو طرف درباره‌ی «منافع ملی حیاتی ما» که شامل عملیات ضد تروریستی علیه گروه دولت اسلامی و القاعده، کمک‌های بشردوستانه، اقتصاد ویران شده‌ی افغانستان و ورود و خروج امن از افغانستان برای شهروندان امریکایی و افغان‌هایی که در طول جنگ ۲۰ ساله برای ایالات متحده کار می‌کردند، گفت‌وگو خواهند کرد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، وِست دو هفته پیش در پاکستان با نمایندگان طالبان دیدار کرده بود.

در این گزارش از طالبان به عنوان «جنبش اسلام‌گرای تندرو» یاد شده است که در ماه آگست با تکمیل خروج نیروهای امریکایی قدرت را به دست گرفتند.

اولین نشست بین دو طرف در ۹ تا ۱۰ اکتبر در دوحه پایتخت قطر برگزار شد، جایی که دیپلمات‌های امریکایی که بر روابط با افغانستان نظارت می‌کردند پس از تسلط طالبان به آن‌جا منتقل شدند.

وِست روز جمعه شروط ایالات متحده را به طالبان برای دریافت حمایت مالی و دیپلماتیک ایالات متحده تکرار کرد. او گفت: «مبارزه با تروریسم، ایجاد یک دولت فراگیر، احترام به حقوق اقلیت‌ها، زنان و دختران و دست‌رسی برابر به آموزش و اشتغال.»

به‌گفته‌ی او، ایالات متحده به گفت‌وگو با طالبان ادامه خواهد داد و در حال حاضر فقط کمک‌های بشردوستانه ارائه می‌دهد.

امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه‌ی طالبان که جامعه جهانی آن را به رسمیت نمی‌شناسد، هفته‌ی گذشته در نامه‌ای سرگشاده به کنگره‌ی امریکا، خواستار آزادسازی دارایی‌های مسدودشده‌ی افغانستان توسط ایالات متحده شد.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->