فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

وزیر کشور: دولت جز عدالت در توزیع‌ آب برنامه دیگری ندارد

  • کد خبر: ۸۹۴۶۸
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳
وزیر کشور: دولت جز عدالت در توزیع‌ آب برنامه دیگری ندارد
وزیر کشور با اشاره به خشکسالی و کم‌آبی در کشور گفت: دولت و استانداران در تلاشند تا موضوع کم‌آبی را به خوبی مدیریت کنند؛ در این حوزه فکر و تدبیر می‌شود و مشکلات با صبر و تحمل حل هواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی روز پنجشنبه در آیین معارفه استاندار جدید چهارمحال و بختیاری افزود: مشکل کم‌آبی یک مشکل عمومی است و همه استان‌های کشور با آن روبرو هستند که در ابتدا باید دعا کرد تا نزولات جوی شکل گیرد و سپس مردم، صبوری و همراهی کنند تا با تدبیر مسوولان این مشکل برطرف شود.

وی ادامه داد: باید مراقب و هوشیار باشیم که دشمن در مشکل کم‌آبی کشور میدان‌داری نکند چرا که دستگاه‌های معاند تلاش دارند تا بین مردم استان‌های کشور اختلاف ایجاد کنند و القا کنند که مردم استانها با یکدیگر مشکل دارند اما نباید چنین اجازه‌ای به دشمن داد.

وزیر کشور با بیان اینکه مساله کم‌آبی یک مشکل بزرگ در کشور است، اظهار داشت: باید در این رابطه تدبیر شود و با رعایت عدالت و تامین نیازهای مردم و با اولویت شرب در این خصوص عمل کرد.

وحیدی افزود: دشمن با ایران و مردم کشور دشمنی دارند و از هر فرصتی برای ضربه‌زدن استفاده می کند، یک روز پمپ بنزین‌ها را هک می‌کند و روز دیگر شرکت هواپیمایی را هک می‌کند، از همین رو نباید اجازه هیچ سواستفاده‌ای به دشمن داد.

نیازمند تدوین الگوی حضور همه‌جانبه مردم در اقتصاد هستیم

وی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری از جمله نرخ بالای بیکاری، اظهار داشت: نیازمند تدوین الگوی حضور همه‌جانبه مردم در اقتصاد هستیم چرا که همانطور که مردم در سیاست، فرهنگ، دفاع و امنیت وارد شدند و همه مسائل را رفع کردند، در اقتصاد نیز باید آنها را وارد میدان کرد.

وزیر کشور ادامه داد: باید خلاقیت‌های مردمی را شکوفا کنیم چرا که عقیده داریم هنر اصلی دولت‌ها این است که با وارد کردن مردم به میدان، مشکلات اقتصادی را برطرف کنند.

دولت تلاش کرد تا مساله کرونا را به خوبی مدیریت کند

وحیدی به فعالیت‌های انجام شده در دولت در ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: دولت تلاش کرد تا مساله کرونا را به خوبی مدیریت کند و در همین راستا با اجرای طرح واکسیناسیون در حال حاضر در شرایط به نسبت خوبی قرار داریم و در حالی که برخی افراد(سلبریتی‌ها) در دورانی واکسن کرونا مطالبه می‌کردند و عنوان می‌کردند باید سر تعظیم در برابر آمریکا فرود آوریم و واکسن بگیریم، اما اکنون که واکسیناسیون در کشور اجرا شده است، خبری از آنها نیست.

وی ادامه داد: همچنین دولت در موضوع سیمان، فولاد و تامین سایر اقلام موفقیت‌هایی داشته است و تنظیم بازار را مرتب پیگیر است تا به نقطه مطلوبی برسد.

مسیر محکم و پرامیدی پیش رو داریم

وحیدی با بیان اینکه مسیر محکم و پر امیدی در ادامه پیش رو داریم، اظهار داشت: امروز دیگر کسی نمی‌گوید حل مسائل اقتصادی با آمریکا است و حالا در مذاکرات اگر بر خواسته‌های برحق ملت ایران تن دادند و خباثت را کنار گذاشتند، مذاکره به نتیجه می‌رسد و اگر نخواستند ملت ایران مسیر پرامید و روشنی در پیش دارد.
وزیر کشور همچنین با گرامیداشت هفته بسیج به بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت و جایگاه بسیج پرداخت و خاطر نشان کرد: همه ملت ایران بسیجی هستند.

وحیدی از زحمات و خدمات استاندار سابق چهارمحال و بختیاری نیز قدردانی و برای استاندار جدید آرزوی موفقیت کرد و گفت: بی‌شک با کمک همگان و همراهی مردم جهش خوبی در این استان رخ می‌دهد.

به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری یکشنبه شب سی‌ام آبانماه از سوی هیات دولت، به عنوان استاندار جدید چهارمحال و بختیاری تعیین شد.

غلامعلی حیدری دارای مدرک کارشناس ارشد مدیریت است و سال‌ها مسئولیت‌های اجرایی گوناگونی را در دوران دفاع مقدس و پس از آن برعهده داشته است.

حیدری چهارمین استاندار بومی چهارمحال و بختیاری است و پیش از او، اقبال عباسی به عنوان استاندار این استان فعالیت داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->