زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست!
سرخط خبرها

درمان آکنه با گیاه «باباآدم»

  • کد خبر: ۸۹۵۵۷
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
درمان آکنه با گیاه «باباآدم»
پژوهشگران با انجام یک مطالعه قابلیت استفاده از گیاه باباآدم را برای ساخت دارویی برای درمان آکنه بررسی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری آکنه یکی از شایع‎‌ترین مشکلات پوستی در جوامع مختلف است. اِسکارها یا جای زخم‌های ناشی از آکنه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات مادام‌العمر در رابطه با عزت نفس  بیمار شود.

برخی بررسی‌ها نشان داد که اختلالات اجتماعی ، روانی و عاطفی ناشی از آکنه از لحاظ شیوع و شدت، مشابه بیماری‌‎های مزمنی مانند صرع ، آسم ، دیابت و آرتروز است. همچنین در یک مطالعه علمی دیگر بیان شده است که میزان بروز افسردگی، کناره‌گیری اجتماعی، اضطراب و عصبانیت در افراد مبتلا به بیماری آکنه از افراد بیماری که از این بیماری رنج نمی برند، بیشتر است.  

اگر چه داروهای موجود در درمان آکنه اغلب اثربخشی مناسبی در بهبود تظاهرات این بیماری دارند، اما مزمن بودن آکنه در بسیاری از موارد بیماران را ناگزیر به مصرف چندین دوره چندهفته‌ای تا چندماهه از داروها می‌کند؛ که این موضوع خود سبب بروز هرچه بیش‌تر عوارض جانبی این داروها در افراد بیمار می‌شود.

گیاه «باباآدم» از سه هزار سال پیش، در چین به عنوان پاک‌کننده در بهبود مشکلات غدد ترشحی پوست که در آکنه دخیل هستند کاربرد داشته است. بر همین اساس تهیه داروی ضد آکنه موثر با عوارض کم‌تر می‌تواند در این خصوص کمک‌کننده باشد.

با توجه به همین موضوع؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با انجام یک مطالعه تاثیر گیاه باباآدم را در بیماران دچار آکنه بررسی کردند. برای انجام این مطالعه؛ 100 بیمار دچار آکنه ولگاریس خفیف تا متوسط که به کلینیک ویژه بیمارستان قائم مشهد مراجعه کرده بودند، وارد مطالعه شدند.

یافته‌‎های حاصل از این مطالعه و آزمایش‌های مختلف فیزیکوشیمیایی و آزمایش‌‎های مربوط به رهش و پایداری میکروبی دارو، نشان داد که گیاه باباآدم قابلیت فرموله شدن در اشکال موضعی کرم و ژل را دارد.

پژوهشگران این مطالعه معتقدند که نتایج این مطالعه می‌‎تواند در مطالعات آینده بر روی گیاه، با هدف تجاری‌سازی و ورود فرمولاسیون‌‎های جدید گیاهی به بازار دارویی کشور و استفاده از اثرات درمانی آن از جمله در درمان بیماری آکنه کمک کند.

همچنین این محققان، پیشنهاداتی را برای مطالعات آینده ارائه می‌کنند:

- ساخت و بررسی خصوصیات فرمولاسیون موضعی عصاره باباآدم با استفاده از فناوری نانو؛

- جداسازی و تخلیص ترکیبات موثر این گیاه و بررسی خواص دارویی آن‌ها؛

- انجام مطالعات بالینی جهت بررسی اثر بخشی داروهای ساخته شده از این گیاه؛

- ساخت فرمولاسیون‌های جدید از این دارو و 

- استفاده از آنتی‌اکسیدان در فرمولاسیون و بررسی کارایی آن.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->