عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد
سرخط خبرها

چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند

  • کد خبر: ۸۹۸۶۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۴
چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند
محققان دریافته‌اند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است بر خطر ابتلای نوزاد به بیماری‌های آلرژیک در اوایل دوران کودکی تأثیر بگذارد، در حالی که اثرات افزایش وزن طبیعی در دوران بارداری اثر این چنینی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه اتاوا (یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کانادا) تأثیر شاخص توده بدنی (BMI) قبل از بارداری و افزایش وزن طبیعی در دوره بارداری را بر بروز ۴ بیماری شایع آلرژیک در کودکان مطالعه کردند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است عامل تعیین کننده در بروز آلرژی در کودک او در زمان بعدی باشد. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که کودکانی که از زنان چاق متولد می‌شوند - قبل از افزایش وزن طبیعی آن‌ها در دوران بارداری - در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند.

این مطالعه شامل ۲۴۸۰۱۷ نوزاد در کانادا بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بود که به مدت هفت سال تحت نظر بودند.

در مقایسه با BMI طبیعی، چاقی مادر با ۸ درصد افزایش خطر ابتلا به آسم در فرزندان مرتبط بود.
در مقابل، کمبود وزن در مادران با افزایش خطر ابتلا به درماتیت همراه بود، در حالی که محققان هیچ ارتباطی بین BMI قبل از بارداری، رینیت و هر گونه پیامد آلرژیک پیدا نکردند.

به گفته سباستین سرگو، نویسنده اصلی این مطالعه که در مجله اطفال و اپیدمیولوژی منتشر شده است، مطالعات قبلی نشان می‌دهد که وزن و افزایش وزن مادر در دوران بارداری ممکن است بر رشد ایمنی جنین تأثیر بگذارد.

با این حال، تأثیر «وزن مادر» بر اتیولوژی برخی از بیماری‌هایی که کودک ممکن است از آن رنج ببرد نامشخص است که در این مطالعه به آن پرداخته شد، نتایج آن این بود که «شاخص توده بدنی مادر باید هنگام معاینه کودکان برای بررسی آلرژی آن‌ها توسط پزشکان در نظر گرفته شود.»

سرگو تاکید کرد: مداخلات برای ارتقای شاخص توده بدنی طبیعی قبل از بارداری ممکن است یک هدف اصلی مهم و مقرون به صرفه برای کاهش روند‌های اپیدمیولوژیک بیماری‌های آلرژیک در دوران کودکی باشد.

هدف کار آینده نیز ارزیابی تأثیر رفتار‌های سلامت مادر و پدر قبل، حین و بعد از بارداری بر این رابطه است.

یافته‌های محققان از تاثیر BMI قبل از بارداری در ایجاد بیماری‌های آلرژیک پشتیبانی می‌کند. در مقایسه با وزن طبیعی، چاقی قبل از بارداری با افزایش خطر ابتلا به آسم در کودکان، خطر کمتر درماتیت و آنافیلاکسی (آنافیلاکسی) و عدم خطر رینیت همراه بود.

در کانادا، نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت حداقل از یک بیماری آلرژیک رنج می‌برند که شیوع بالاتری در بین کودکان دارد. در حالی که در سطح جهانی، روند بیماری‌های آلرژیک به ابعاد همه گیر رسیده است و به شایع‌ترین گروه و اولین گروه از بیماری‌های مزمن تبدیل شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->