وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی
سرخط خبرها

چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند

  • کد خبر: ۸۹۸۶۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۴
چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند
محققان دریافته‌اند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است بر خطر ابتلای نوزاد به بیماری‌های آلرژیک در اوایل دوران کودکی تأثیر بگذارد، در حالی که اثرات افزایش وزن طبیعی در دوران بارداری اثر این چنینی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه اتاوا (یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کانادا) تأثیر شاخص توده بدنی (BMI) قبل از بارداری و افزایش وزن طبیعی در دوره بارداری را بر بروز ۴ بیماری شایع آلرژیک در کودکان مطالعه کردند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است عامل تعیین کننده در بروز آلرژی در کودک او در زمان بعدی باشد. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که کودکانی که از زنان چاق متولد می‌شوند - قبل از افزایش وزن طبیعی آن‌ها در دوران بارداری - در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند.

این مطالعه شامل ۲۴۸۰۱۷ نوزاد در کانادا بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بود که به مدت هفت سال تحت نظر بودند.

در مقایسه با BMI طبیعی، چاقی مادر با ۸ درصد افزایش خطر ابتلا به آسم در فرزندان مرتبط بود.
در مقابل، کمبود وزن در مادران با افزایش خطر ابتلا به درماتیت همراه بود، در حالی که محققان هیچ ارتباطی بین BMI قبل از بارداری، رینیت و هر گونه پیامد آلرژیک پیدا نکردند.

به گفته سباستین سرگو، نویسنده اصلی این مطالعه که در مجله اطفال و اپیدمیولوژی منتشر شده است، مطالعات قبلی نشان می‌دهد که وزن و افزایش وزن مادر در دوران بارداری ممکن است بر رشد ایمنی جنین تأثیر بگذارد.

با این حال، تأثیر «وزن مادر» بر اتیولوژی برخی از بیماری‌هایی که کودک ممکن است از آن رنج ببرد نامشخص است که در این مطالعه به آن پرداخته شد، نتایج آن این بود که «شاخص توده بدنی مادر باید هنگام معاینه کودکان برای بررسی آلرژی آن‌ها توسط پزشکان در نظر گرفته شود.»

سرگو تاکید کرد: مداخلات برای ارتقای شاخص توده بدنی طبیعی قبل از بارداری ممکن است یک هدف اصلی مهم و مقرون به صرفه برای کاهش روند‌های اپیدمیولوژیک بیماری‌های آلرژیک در دوران کودکی باشد.

هدف کار آینده نیز ارزیابی تأثیر رفتار‌های سلامت مادر و پدر قبل، حین و بعد از بارداری بر این رابطه است.

یافته‌های محققان از تاثیر BMI قبل از بارداری در ایجاد بیماری‌های آلرژیک پشتیبانی می‌کند. در مقایسه با وزن طبیعی، چاقی قبل از بارداری با افزایش خطر ابتلا به آسم در کودکان، خطر کمتر درماتیت و آنافیلاکسی (آنافیلاکسی) و عدم خطر رینیت همراه بود.

در کانادا، نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت حداقل از یک بیماری آلرژیک رنج می‌برند که شیوع بالاتری در بین کودکان دارد. در حالی که در سطح جهانی، روند بیماری‌های آلرژیک به ابعاد همه گیر رسیده است و به شایع‌ترین گروه و اولین گروه از بیماری‌های مزمن تبدیل شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->