مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زنان سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات با مشکل ضامن مواجه هستند

  • کد خبر: ۸۹۹۰۰
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۰
زنان سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات با مشکل ضامن مواجه هستند
مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار برای دریافت وام با مشکل تامین ضامن مواجه هستند، گفت: حدود ۱۳ هزار و ۵۶۶ زن سرپرست خانوار بازتوان شده و از چرخه حمایت خارج شده‌اند و همچنان ۲۳ هزار نفر پشت نوبت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی، مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی درباره اجرای طرح کاهش فقر قابلیتی گفت: در طرح کاهش فقر قابلیتی اهدافی، چون توانمندسازی جوامع محلی به ویژه زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های نیازمند ساکن در این محلات با هدف کاهش ابعاد فقر قابلیتی و بهره‌گیری از مشارکت حداکثری مردمی در تشخیص و رفع نیاز‌ها و مشکلات دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین سازمان یافتن اجتماعات محلی در جهت پرداختن به مسائل و مشکلات مبتلا به خود با بهره‌گیری از منابع محلی، افزایش سطح دانش و مهارت و قابلیت جوامع در برنامه‌ریزی محلی، اقدام و خدمات اجتماعی و نظارت بر روند اجرای آن، کمک به جامعه در کاهش اضطراب‌های اجتماعی و گسترش احساس امنیت در جامعه، افزایش سطح باور و اعتماد جامعه محلی نسبت به خود در رفع مشکلات محلی و آشنا کردن خانواده‌های دارای مشکل با نوع مشکلات مربوط به خود و کمک به آن‌ها برای اقدام در جهت رفع مشکلاتشان از دیگر مواردی است که دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جامعه هدف این طرح نیز اجتماعات محلی با اولویت بهره‌مندی خانواده‌های زن سرپرست و نیازمند ساکن محلات کم برخوردار در مناطق شهری و روستایی است، تصریح کرد: در حال حاضر این طرح در ۱۰۳ محله در حال انجام است.

مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان خاطرنشان کرد: این طرح به دلیل کرونا مدتی متوقف ماند، اما به صورت گسترده در همه محلات از سال آینده انجام خواهد شد.

عباسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: امسال براساس تبصره ۱۶، ۳ هزار میلیارد اعتبار برای وام به زنان سرپرست خانوار و مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده‌است. این وام با بازپرداخت ۷ ساله توسط بانک‌های عامل به افرادی که معرفی می‌شوند با سود ۴ درصد پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه طی اظهارات رییس سابق سازمان بهزیستی مقرر شد تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان وام به افراد متقاضی پرداخت شود، گفت: مشکلی که زنان سرپرست خانوار برای دریافت وام دارند، عدم تامین ضامن است. بسیاری از این زنان نمی‌توانند ضامن به بانک معرفی کنند. ما نیز در نامه‌ای درخواست کردیم که در صورت امکان از این افراد به جای ضامن سفته گرفته شود، البته هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نکرده‌ایم، اگر بانک به جای ضامن از این زنان سفته دریافت کند، بسیاری از این زنان برای شروع به کارشان و آماده‌سازی شغلی می‌توانند از این وام استفاده کنند.

مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان درباره دیگر تسهیلات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار برای ایجاد اشتغال گفت: ما به زنان سرپرست خانوار که در گروه‌های همیار هستند، نیز ۳۰ میلیون تومان وام بلاعوض پرداخت می‌کنیم. البته درخواست کردیم تا بتوانیم این مبلغ را بالاتر ببریم، چراکه با توجه به اینکه تورم بالا رفته و قیمت مواد اولیه و همچنین اجاره بهای محلی برای فروش افزایش پیدا کرده است، ۳۰ میلیون تومان کفاف نمی‌دهد و از همین رو درخواست کردیم تا این مبلغ را افزایش دهند. نامه نگاری‌ها در این خصوص انجام شده و امیدواریم که در نیمه دوم سال بتوانیم این تسهیلات را افزایش دهیم تا با توجه به افزایش تورم به این زنان کمک بیشتری شود.

عباسی همچنین درباره افراد تحت پوشش گفت: ۲۴۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش هستند؛ این زنان شامل زنان مطلقه، زنانی که همسران زندانی دارند، دختران مجرد و ... هستند. بُعد خانوار این زنان نیز ۵۸۱ هزار نفر است. با توجه به شرایط اقتصادی چرخه خروج زنان از حمایت مشکل‌تر شده است، اما برای اینکه مشکلات زنان سرپرست خانوار را کمتر کنیم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌شود.

او افزود: همچنین برای فروش محصولات آن‌ها کلاس‌هایی را با حضور برند‌های دیجیتال مارکتینگ برگزار کردیم تا بتوانند فروش خود را به صورت آنلاین افزایش دهند. همچنین برای بحث پایداری شغل این زنان تلاش می‌کنیم تا بتوانیم کمک‌های بلاعوضی به این افراد داشته باشیم تا این زنان کسب و کار خود را از دست ندهند.

وی درباره افراد پشت نوبتی گفت: زنان بازتوان که از چرخه حمایت خارج شده‌اند، نیز حدود ۱۳ هزار و ۵۶۶ نفر هستند. بخشی از افراد پشت‌نوبتی در سال جاری جایگزین این خانوار‌ها شده‌اند، اما در حال حاضر نیز ۲۳ هزار نفر پشت نوبتی داریم و باید پرونده این افراد بررسی شده و وارد چرخه حمایت شوند.

مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان همچنین درباره حمایت از خانواده‌های دارای چند قلو گفت: ۱۷ هزار خانواده دارای چند قلو، تحت پوشش سازمان هستند. خانواده‌هایی که دارای فرزند سه قلو به بالا هستند سریعا وارد چرخه حمایت می‌شوند. برای خانواده‌های دارای سه قلو یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان مستمری پرداخت می‌شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->