دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد تداوم وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی(۷ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد
سرخط خبرها

۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه

  • کد خبر: ۸۹۹۶۲
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه
خیلی‌ها دوست دارند بدانند چطور می‌شود کیک‌ها را برای مدت طولانی‌تری در یخچال نگهداری کرد. برای این‌که همیشه کیک‌هایتان تازه بماند این پنج شگرد کمک‌تان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک‌ هایی که حاوی فیلینگ و فرآورده‌های لبنی نظیر خامه یا انواع پنیر یا میوه‌های تازه هستند، حتما باید در یخچال نگهداری شوند.

برای کیک‌های دارای فوندات یا خامه‌کشی‌شده ابتدا ۱۵ دقیقه آنها را بدون سرپوش یا پوشش در سردترین بخش یخچال قرار دهید تا بخش‌های خامه‌ای آن سفت شود؛ سپس روی آن را با روش مناسبی بپوشانید.

در مورد سایر کیک‌ها نگهداری در یخچال الزامی نیست و چه بسا کیک، کیفیت و تازگی خود را از دست بدهد و سریع‌تر بیات یا خشک شود.

نگهداری کیک بدون روکش در یخچال نیز به جذب بوهای نامطبوع منجر شده و همچنین کیک رطوبت خود را از دست می‌دهد. بهتر است کیک را در مکان خشک و خنک قرار دهید.

بهتر است کیک‌های بدون فوندات یا خامه‌کشی را در دمای محیط نگهداری و حتما برای جلوگیری از خشک ‌شدن، سطح آن را با روش مناسبی بپوشانید. کیک‌های دارای روغن گیاهی نسبت به کیک‌ها دارای کره دیرتر خشک می‌شوند.

برای نگهداری کیک حتما از ظروف دربسته استفاده کنید. اگر ظرف یا درپوش مناسبی برای کیک در اختیار ندارید می‌توانید از یک کاسه بزرگ وارونه یا حتی سلفون یا فویل برای پوشاندن کیک استفاده کنید.

اگر سطح کیک شما دارای مواد خامه‌ای یا فوندات است می‌توانید با قرار دادن چند خلال دندان فضای کافی را تا فویل یا پوشش پلاستیکی ایجاد کنید.

برای نگهداری طولانی‌ مدت کیک (بدون فوندات یا خامه‌ کشی) می‌توانید آن را در فریزر قرار دهید. برای این کار آن را در فویل آلومینیومی محکم بپیچید. در مورد کیک‌هایی که بافت اسفنجی‌تری دارند بهتر است آن را در ظرف قرار دهید و سپس سطح آنها را با فویل بپوشانید. این کیک‌ها تا شش ماه قابل‌نگهداری در فریزر هستند.

کیک‌های دارای روکش یا فوندات هم قابل نگهداری در فریزر هستند اما باید توجه کنید ابتدا از منجمدشدن روکش آنها مطمئن شوید و سپس سطح آنها را با فویل به ‌آرامی بپوشانید.

این قبیل کیک‌ها تا سه ماه قابل نگهداری هستند. قبل از استفاده این قبیل کیک‌ ها را دو تا سه ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا از فریزر خارج شوند. البته بهتر است کیک‌ های خامه‌ ای یا حاوی پنیر (مثل چیز‌کیک‌ها) در دمای بالای محیط قرار نگیرند.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->