ارزیابی عملیاتی پایگاه پدافند هوایی دزفول انجام شد برگزاری نشست مشترک قوه‌قضائیه و کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پزشکیان: با اروپا به تفاهم رسیده بودیم، اما آمریکا می‌خواست اسنپ‌بک فعال شود | تنفر از اسرائیل هیچ‌وقت از بین نمی‌رود بروجردی خواستار اخراج سفرای تروئیکای اروپا از کشور و تعلیق همکاری‌ها با آژانس شد نخست‌وزیر انگلیس: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین گامی در مسیر برقراری صلح و عادی‌سازی روابط است واکنش ژاپن به بازگرداندن تحریم‌ها: دیپلماسی با ایران ادامه یابد یمن از حمله موشکی و پهپادی یمن به اهداف حساس رژیم صهیونیستی خبرداد یک پهپاد اسرائیلی در بصره کشف شد جولانی در نیویورک با رئیس کنگره جهانی یهودیان دیدار کرد بقایی: احیای تحریم‌های خاتمه‌یافته باید باطل و بلااثر تلقی گردد اعتراض رسمی ایران به اقدام اخیر دبیرخانه سازمان ملل متحد کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم
سرخط خبرها

آمریکا، چین و روسیه در وین درباره برجام گفت‌وگو کردند

  • کد خبر: ۹۰۱۳۲
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
آمریکا، چین و روسیه در وین درباره برجام گفت‌وگو کردند
نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین در پیامی از نشست سه جانبه آمریکا، چین و روسیه درباره احیای توافق هسته ای خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین در صفحه توییترش درباره دیدار با هیات آمریکایی در مذاکرات وین همراه با همتای چینی‌اش، نوشت: امروز با وانگ کان، نماینده چین در وین با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کردیم. درباره از سرگیری مذاکرات وین بر سر برجام تبادل نظر کرده و بر عزم مشترک جهت تلاش برای نهایی شدن موفقیت آمیز این مذاکرات تاکید کردیم.

اظهارات اولیانوف در پی این مطرح می شود که دور هفتم مذاکرات وین روز گذشته پس از چند ماه وقفه آغاز شد.

مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند هیات ایرانی برای توافقی خوب و جهت لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی آمریکا در این مذاکرات مشارکت می‌کند.

علی باقری مذاکره کننده ارشد هیات ایرانی در این مذاکرات پس از نشست دیروز در وین در جمع خبرنگاران با مثبت ارزیابی کردن مذاکرات انجام شده، گفت: در نشست امروز دو دستور کار داشتیم، یکی درباره وضعیت اجرای برجام و دیگری چشم انداز اعضا به وضعیت پیش رو به ویژه مذاکرات بود. هر کدام از کشورها دیدگاه خود را بیان کرد و ایران هم تصریح کرد که عامل وضعیت کنونی اقدام آمریکا در نقض برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و خروج از برجام است و سایر اعضا هم بر این موضع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: نکته دیگر که در نشست تاکید شد، بحث استمرار این وضعیت است، یعنی سیاست فشار حداکثری آمریکا که در پی خروج آمریکا از برجام علیه ایران اتخاذ شد ادامه دارد در حالی که دولت فعلی با سیاست‌های قبلی مخالفت داشته و دارد.

وی در ادامه درباره نگاه اعضا به مذاکرات فعلی، با بیان اینکه هر یک از اعضا دیدگاه‌های خود را بیان کرد افزود: ایران در این باره تاکید کرد که باید دستور کار اصلی مذاکرات لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا باشد و خوشبختانه این مساله مورد اتفاق نظر دیگر اعضا قرار گرفت و قرار شد فردا صبح کارگروه رفع تحریم‌ها با حضور کارشناسان همه کشورهای عضو گروه ۱+۴ و ایران تشکیل شود.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما تاکید کردیم که الزامات مربوط به رفع تحریم‌ها باید رعایت شود، از جمله تضمین‌هایی را باید دریافت کنیم که نشان دهد دولت آمریکا و دیگر دولت‌های عضو برجام نتوانند از برجام خارج شوند، و تضمین درباره عدم اعمال تحریم جدید و عدم اعمال تحریم‌های گذشته و عدم استفاده از ساز و کارهایی که در توافق است به این معنا که از این ساز و کارها به هر بهانه ای استفاده نکنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->