تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند
سرخط خبرها

هشدار جدی سازمان جهانی بهداشت درباره «اُمیکرون»

  • کد خبر: ۹۰۵۰۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۷
هشدار جدی سازمان جهانی بهداشت درباره «اُمیکرون»
سازمان جهانی بهداشت از کشور‌ها خواست ظرفیت مراقبت‌های بهداشتی را افزایش داده و مردم خود را برای مبارزه با افزایش موارد کووید ۱۹ که ممکن است ناشی از شیوع سویه امیکرون باشد، واکسینه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) از کشورها خواست ظرفیت مراقبت‌های بهداشتی را افزایش داده و مردم خود را برای مبارزه با افزایش موارد کووید ۱۹ که ممکن است ناشی از شیوع امیکرون باشد، واکسینه کنند.

این سازمان تاکید کرد، محدودیت‌های سفر می‌تواند زمان بخرد اما به تنهایی راه‌حل نیست.

استرالیا علیرغم بستن مرزهای خود برای سفر از کشورهای پرخطر آفریقای جنوبی، مواردی از ابتلا به این سویه را گزارش کرده است. امیکرون در آسیا، آفریقا، آمریکا، خاورمیانه و اروپا گسترش یافته و به هفت استان از ۹ استان آفریقای جنوبی رسیده است؛ بسیاری از دولت‌ها قوانین سفر را سخت‌تر کرده‌اند تا از شیوع این سویه جلوگیری کنند.

«تاکِشی کاسای» مدیر بخش غرب اقیانوس آرام در سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری گفت: «کنترل‌های مرزی می‌تواند زمان بخرد، اما هر کشور و هر جامعه ای باید برای افزایش موارد جدید آماده شود.
مدیر غرب اقیانوس آرام سازمان جهانی بهداشت با یادآوری جنبه‌های ناشناخته سویه اومیکرون، بهترین شیوه مقابله با آن را همان شیوه مقابله با سویه دلتا دانست و بر لزوم آمادگی همه کشورها برای افزایش احتمالی موارد ابتلا تاکید کرد.

کاسایی از کشورها خواست تا گروه‌های آسیب‌پذیر را به طور کامل واکسینه کنند و اقدامات پیشگیرانه مانند پوشیدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

میشل گروم، دانشمند مؤسسه ملی بیماری‌های واگیر آفریقای جنوبی گفت: این کشور با افزایش بی‌سابقه موارد ابتلا به کرونا به دلیل شیوع سویه امیکرون  مواجه است.

نرخ واکسیناسیون از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، اما شکاف‌های نگران کننده‌ای در کشورهای فقیرتر وجود دارد. اندونزی، چهارمین کشور پرجمعیت جهان، تنها حدود ۳۵ درصد از جمعیت خود را به طور کامل واکسینه کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->