اعمال قانون ۱۴۲۰ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۱۴ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد | فوت راکب موتور سیکلت در تصادف با کامیونت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید حریق در یک مهمان‌پذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد بیمارستان‌های کودک در مشهد خدمات درمانی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ارائه می‌دهند به‌صدا‌درآمدن زنگ‌خطر شیوع آبله‌مرغان، سرخک و آنفلوانزا در خراسان‌رضوی افزایش دوبرابری زندانیان مهریه و پرونده‌های قضایی در پی گران‌شدن سکه احتمال افزایش ۲۵ درصدی بودجه طرح «امنیت غذایی» ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟

  • کد خبر: ۹۰۷۴۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۱
آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟
 دختران در زمان عقد می‌توانند مطابق قانون و شریعت، شروطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد را برای زندگی با همسر خود شرط کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در خصوص حقوق زوجه از ابتدای زندگی نکاتی مطرح است که احتمالاً برخی کمتر به آن برخورد کرده باشند. مطابق با قانون و شریعت، دختران در همان بدو زندگی هر شرایطی را که تشخیص می‌دهند در ادامه بدون وجود آن شرایط نمی‌توانند زندگی کنند ـ البته شرایطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد ـ می‌توانند با همسر خود به توافق برسند و آن شرایط را در سند ازدواج خود که یک سند رسمی است درج کنند.

از جمله آن شرایط می‌تواند شرط نحوه پرداخت مهریه، شرط طلاق، شرط ادامه تحصیل و یا شرط اشتغال باشد.

این شرط‌ها چرا می‌تواند برای دختران کارساز باشد؟ به دلیل اینکه مطابق قوانین ما حق طلاق به طور مطلق متعلق به مرد است، از طرفی مرد می‌تواند بر اساس شرایطی که شغل زن با اقتضائات زندگی با هم متناسب نباشد، برای ادامه اشتغال زن ممانعت ایجاد کند.

بر این اساس، برای اینکه دختران در آینده دچار مشکل نشوند و همین اختلافات شروعی برای مشکلات بعدی و به هم ریختن نظم عاطفی و احساسی خانواده نباشد، دختران می‌توانند این شروط را در سند نکاحیه درج کنند و هر دو نفر تا آخر به آن پایبند باشند و این جزو حقوقی است که قانوگذار ما در نظر گرفته و اجرای آن هرچند ممانعتی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->