نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

کارگردان سریال «موج اول» درباره شخصیت مهم این سریال می‌گوید

  • کد خبر: ۹۱۲۲۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
کارگردان سریال «موج اول» درباره شخصیت مهم این سریال می‌گوید
سید امیرسجاد حسینی، کارگردان سریال «موج اول» (با نام قبلی «اپیدمی») درباره جزئیات این مجموعه و شخصیت مهم این سریال گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز - سید امیرسجاد حسینی، کارگردان سریال «موج اول» (با نام قبلی «اپیدمی»، در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره جزئیات این مجموعه که از شبکه سه پخش می‌شود گفته است: «موج اول» تنها سریال جدی است که به کرونا می‌پردازد و فضای قصه‌گویی هم دارد که به نوعی کرونا را محور یک مبارزه سخت قرار داده است.

در این مجموعه گروهی با کرونا مبارزه می‌کنند که در راس آن‌ها مهدی فخیم‌زاده نقش دکتر جهان را بازی می‌کند که متخصص بیماری‌های عفونی است و هدایت تیم درمان را بر عهده دارد.

حسینی درباره لوکیشن این سریال گفته است: در این سریال مبارزه با کرونا به مثابه مبارزه در زمان جنگ دیده شده است، اینجا برای کرونا بیمارستان صحرایی برپا می‌شود، چون برخی مناطق محروم هستند که از بیمارستان محرومند، دکتر جهان هم از این بیمارستان‌ها در جنگ زیاد راه‌اندازی کرده است.

کارگردان سریال «موج اول» درباره شخصیت مهم این سریال می‌گوید

کارگردان سریال «موج اول» شخصیت «ابراهیم» را یکی از نقش‌های اصلی این سریال دانسته است: شخصیت ابراهیم به عنوان بانی اصلی این پروژه‌های بیمارستانی است که نقش وی را محسن قصابیان بازی می‌کند که این روز‌ها نقش منصور ستاری را در فیلم سینمایی «منصور» بر پرده سینما‌ها دارد. من تیزر «منصور» را دیده بودم و به دلیل جنس بازی رئالش از او برای بازی در این سریال دعوت کردم. اینجا هم او نقش فردی کاریزماتیک را بر عهده دارد و جهادی عمل می‌کند و برخلاف کاراکتر منصور که دیسیپلین دارد خاکی‌تر است و نوع طراحی لباسش هم متفاوت است. البته انتخاب بازیگران گروهی بود و کاملاً تیمی انتخاب شدند.

وی درباره تشابه و تفاوت این سریال با دیگر آثار پزشکی مثل سریال «پرستاران» گفته است: شاید چند سکانس سریال پزشکی باشد، اما بیشتر به روابط انسانی می‌پردازد. گاهی هم قیاس‌هایی بین کرونا در این دوران و زمان جنگ می‌شود و آدم‌هایی که دوران جنگ بودند و نسل جدیدی که به مبارزه برخاسته‌اند در این اثر دیده می‌شوند. استعاره‌ای هم از آن زمان گرفتیم و فخیم‌زاده دیالوگی دارد که می‌گوید که این جنگ یعنی کرونا از جنگ‌هشت ساله بی‌رحم‌تر است.


ببینید

اولین تیزر سریال «اپیدمی» با بازی مهدی فخیم‌زاده و محسن قصابیان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->