روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود

  • کد خبر: ۹۱۳۲۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد به‌منظور مدیریت هزینه‌ها، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار یکپارچه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حسین حسامی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر درباره یکپارچه‌سازی نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد، اظهار کرد: در شهرداری حدود ۱۱۱ سامانه نرم‌افزاری داریم که خدمات گوناگونی را ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه هزینه پشتیبانی و نگهداری این سامانه‌ها در سال حدود ۱۸ میلیاردتومان است، گفت: یکی از نگاه‌های کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر، تبدیل هزینه‌ها به درآمد، آن‌هم درآمد‌های پایدار و کارآمد است.

براین اساس باید به سراغ طرح‌هایی برویم که هزینه‌ها را بکاهد و درآمد‌ها را افزایش دهد. حسامی افزود: در بحث سامانه‌ها، شاهد توسعه‌های سلیقه‌ای هم هستیم. گاه دوایر اجرایی در شهرداری مشهد برای اقدامی خاص درخواست سامانه می‌کنند، درصورتی‌که این موارد ممکن است یکپارچه نبوده و ارتباطات و تعاملات مناسبی نیز نداشته باشند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه شهرداری مشهد و سازمان فاوا در حوزه نرم‌افزاری، هوشمندسازی و شهر الکترونیک در کشور پیشرو است و تجارب بسیار خوبی دارد، گفت: نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های به‌روزی که در کل کشور، حتی پایتخت استفاده می‌شود، ابتدا در مشهد تجزیه و تحلیل و کدنویسی شده و زیر بار اجرا رفته و مشهد پرچم‌دار این حوزه است.

حسامی افزود: از طرح ارائه‌شده در جلسه علنی که به تصویب رسید، می‌توان نگاه ایجاد درآمد و کاهش هزینه هم داشت. مشهد از تجارب ارزشمندی برخوردار است و می‌توان آن را به دیگر کلان‌شهر‌های کشور در قالب بسته نرم‎‌افزاری مدیریت‌شهری صادر کرد.

وی اظهارکرد: براساس مصوبه شورای شهر، شهرداری مکلف شده است در راستای یکپارچه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار در این حوزه، به ارایه لایحه حداکثر ظرف مدت ۲ ماه از لازم الاجراشدن مصوبه با رویکرد‌هایی مشخص اقدام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->