ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه هوایی قابل قبول زیر آفتاب تابستانی مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از ایستگاه‌های مبادله پسماند و گلایه شهروندان از چندنرخی‌بودن خدمات آن‌ها خدمت‌رسانی تمام‌قد شهرداری مشهد به زائران دهه پایانی ماه صفر | مشهد در ایام صفر یکی از پرترددترین شهر‌های کشور می‌شود فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند
سرخط خبرها

نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود

  • کد خبر: ۹۱۳۲۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد به‌منظور مدیریت هزینه‌ها، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار یکپارچه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حسین حسامی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر درباره یکپارچه‌سازی نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد، اظهار کرد: در شهرداری حدود ۱۱۱ سامانه نرم‌افزاری داریم که خدمات گوناگونی را ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه هزینه پشتیبانی و نگهداری این سامانه‌ها در سال حدود ۱۸ میلیاردتومان است، گفت: یکی از نگاه‌های کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر، تبدیل هزینه‌ها به درآمد، آن‌هم درآمد‌های پایدار و کارآمد است.

براین اساس باید به سراغ طرح‌هایی برویم که هزینه‌ها را بکاهد و درآمد‌ها را افزایش دهد. حسامی افزود: در بحث سامانه‌ها، شاهد توسعه‌های سلیقه‌ای هم هستیم. گاه دوایر اجرایی در شهرداری مشهد برای اقدامی خاص درخواست سامانه می‌کنند، درصورتی‌که این موارد ممکن است یکپارچه نبوده و ارتباطات و تعاملات مناسبی نیز نداشته باشند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه شهرداری مشهد و سازمان فاوا در حوزه نرم‌افزاری، هوشمندسازی و شهر الکترونیک در کشور پیشرو است و تجارب بسیار خوبی دارد، گفت: نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های به‌روزی که در کل کشور، حتی پایتخت استفاده می‌شود، ابتدا در مشهد تجزیه و تحلیل و کدنویسی شده و زیر بار اجرا رفته و مشهد پرچم‌دار این حوزه است.

حسامی افزود: از طرح ارائه‌شده در جلسه علنی که به تصویب رسید، می‌توان نگاه ایجاد درآمد و کاهش هزینه هم داشت. مشهد از تجارب ارزشمندی برخوردار است و می‌توان آن را به دیگر کلان‌شهر‌های کشور در قالب بسته نرم‎‌افزاری مدیریت‌شهری صادر کرد.

وی اظهارکرد: براساس مصوبه شورای شهر، شهرداری مکلف شده است در راستای یکپارچه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار در این حوزه، به ارایه لایحه حداکثر ظرف مدت ۲ ماه از لازم الاجراشدن مصوبه با رویکرد‌هایی مشخص اقدام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->