حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و بایدن از بحران اوکراین تا برنامه هسته‌ای ایران

  • کد خبر: ۹۱۳۴۹
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و بایدن از بحران اوکراین تا برنامه هسته‌ای ایران
شامگاه سه شنبه ۱۶ آذر، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، در تماسی ویدئویی که بیش از دو ساعت به طول انجامید، درباره گفتگو‌های راهبردی میان دو کشور، نیرو‌های روسی در نزدیکی مرز اوکراین و همچنین تلاش‌های مشترک بر سر مسائل منطقه‌ای از جمله ایران به گفتگو پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بخش عمده این گفتگو به صورت محرمانه و پشت در‌های بسته انجام شد. این پنجمین مذاکره بین دو رئیس جمهوری از زمان ورود بایدن به کاخ سفید است. پوتین و بایدن سه بار تماس تلفنی و یک بار هم اواسط ژوئن، نشست کوتاهی در ژنو داشتند.

روسیه و آمریکا، در مسیر عادی سازی روابط؟

یوری اوشاکف، دستیار کرملین، پس از گفت وگوی پوتین با همتای آمریکایی اش، گفت: سخت است انتظار پیشرفت‌های ناگهانی را داشته باشیم، اما رؤسای جمهور تمایل خود را برای ادامه کار عملی و شروع بحث درباره موضوعات حساسی که به طور جدی مسکو را نگران می‌کند، نشان دادند؛ از جمله رفتار تحریک آمیز اوکراین و اتخاذ یک خط ویرانگر با هدف از بین بردن توافق‌های سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ که برای پایان دادن به جنگ با جدایی طلبان مورد حمایت روسیه طراحی شده بود.

وی افزود: در نتیجه روسیه به طور جدی علاقه‌مند به دریافت تضمین‌های قابل اعتماد و قانونی ثابت است که گسترش ناتو به شرق و استقرار سیستم‌های تسلیحات تهاجمی در کشور‌های مجاور روسیه را رد کند. در همین حال رئیس جمهوری آمریکا به پوتین هشدار داد که چنانچه روسیه به اوکراین حمله کند، غرب تدابیر اقتصادی قدرتمند و سایر موارد را اعمال می‌کند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، ضمن بیان این نکته، درباره سایر نتایج گفت وگوی اخیر دو رئیس جمهور به خبرنگاران گفت: هر دو طرف توافق کردند که ارتباطات را ادامه دهند؛ تحولی که می‌تواند تنش‌های جهانی را کاهش دهد. وی با اشاره به واکنش به الحاق کریمه به روسیه از اوکراین گفت: اکنون آماده انجام کار‌هایی هستیم که در سال ۲۰۱۴ انجام ندادیم. در صورت وقوع حمله، اگر متحدانمان در بالتیک درخواست قابلیت‌ها یا استقرار‌های بیشتر از ایالات متحده را داشته باشند، ایالات متحده پاسخ مثبت خواهد داد.

ایران یکی از محور‌های گفتگو

یوری اوشاکوف، دستیار پوتین، نیز درباره رایزنی رؤسای جمهور روسیه و آمریکا درخصوص ایران و برجام گفت: پوتین در اظهارات خود بر اهمیت و ضرورت اجرای پارامتر‌های اولیه مورد توافق در سال ٢٠١٥ تأکید و خاطر نشان کرده است که مواضع مسکو و واشینگتن در این زمینه چندان تفاوتی با یکدیگر ندارد. به گفته این مقام روس، جو بایدن نیز ابراز امیدواری کرده است که مذاکرات وین درباره این موضوع که اواخر نوامبر از سر گرفته شد، در فضایی سازنده‌تر پیش برود و سرانجام راه حل‌های پذیرفتنی برای همه شرکت کنندگان به دست آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->