تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید بیش از ۱۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در غرب مشهد کشف شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد سدهای خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد رابطه دوسویه کالبد و منظر شهری با برگزاری مراسم‌های جمعی کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد
سرخط خبرها

۴ اقدام مهم در مواجه با تب شدید کودکان

  • کد خبر: ۹۱۷۳۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰
۴ اقدام مهم در مواجه با تب شدید کودکان
اگر فرزند داشته باشید، حتما تاکنون تجربه‌ی بیدار شدن از خواب در نیمه شب و مواجهه با کودکی را که پیشانی‌اش از تب داغ شده دارید. در چنین شرایطی که دماسنج اعداد عجیب وغریبی مانند ۳۹ درجه‌ی سانتی‌گراد را نشان می‌دهد، احتمالا به‌شدت نگران می‌شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، طی یک تشنج ناشی از تب، کودک ممکن است هوشیاری خود را از دست داده، دچار انقباض و لرزش تمام بدن شود. به باور دکتر کیارش صدریه متخصص مغز و اعصاب کودکان در بیمارستان کودکان لس آنجلس،  تشنج ‌ها - که معمولاً یک یا دو دقیقه طول کشیده اما می ‌توانند طولانی ‌تر هم شوند - به ندرت نیاز به دارو داشته و در بیشتر موارد هم نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند. 

با وقوع هر نوع تشنج در کودک، والدین یا سایر مراقبان باید آرامش خود را حفظ کرده و چهار اقدام اصلی را انجام دهند:

۱-  برای جلوگیری از خفگی، کودک را به پهلو بخوابانید. نیازی به مهار کودک یا تلاش برای متوقف کردن لرزش نیست. تشنج به خودی خود ادامه یافته و سپس متوقف می شود.

۲- هرگز چیزی در دهان کودک نگذارید. این کار می تواند منجر به شکستگی دندان، آسیب دیدن لثه یا حتی مسدود شدن راه هوایی شود.

۳- زمان تشنج اگر بیش از پنج دقیقه طول کشید، با اورژانس تماس بگیرید زیرا ممکن است برای پایان دادن به تشنج نیاز به دارو باشد.

۴-  فرزندتان را در همان روز به پزشک ببرید زیرا اگرچه تشنج های مختصر به خدمات اورژانسی نیاز ندارند، اما باید دلیل تب و تشنج در فرزندتان شناسایی شود.

تشنج ناشی از تب شایع ترین نوع تشنج دوران کودکی است که بین ۲ تا ۵ درصد کودکان را مبتلا می کند. اکثر آنها بین ۱۲ تا ۱۸ ماهگی رخ می دهد. اینکه چرا تب می تواند باعث تشنج شود هنوز مشخص نیست، اما به باور متخصصان، ژنتیک در این امر نقش دارد.

دکتر صدریه در این رابطه  خاطرنشان کرد: درمان  تشنج در کودکان معمولاً شامل استفاده از داروهای کاهش دهنده تب مانند استامینوفن یا ایبوپروفن است. باید توجه داشت که دو نوع تشنج ناشی از تب وجود دارد. تشنج های ساده که شایع ترند، شامل تکان دادن تمام بدن بوده و کمتر از ۱۵ دقیقه طول می کشند. به خاطر داشته باشیبد که تشنج بر عملکرد مدرسه یا هوش آینده آن ها تأثیر نمی گذارند. در خاتمه گفتنی است تشنج های پیچیده تنها بخشی از بدن را درگیر کرده و معمولا در عرض ۲۴ ساعت عود کرده و میزان عوارض بعدی آن ها  کمی بیشتر است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->