کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

مخالفت بازنشستگان با افزایش پلکانی حقوق بنابر بودجه ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۹۱۷۷۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۷
  • ۱
مخالفت بازنشستگان با افزایش پلکانی حقوق بنابر بودجه ۱۴۰۱
رئیس هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان کارمندی مشمول قانون تامین اجتماعی، در نامه‌ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه، با ترمیم پلکانی حقوق بازنشستگان مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سلطانی‌کیا (رئیس هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان کارمندی) مشمول قانون تامین اجتماعی، در نامه‌ای به مسعود میرکاظمی (رئیس سازمان برنامه و بودجه) نوشت: اخیرا آن جناب در رابطه با نحوه افزایش پلکانی معکوس حقوق کارکنان دولت مطالبی مطرح نموده‌اید که نمی‌توان تاثیرگذاری تصمیمات جنابعالی را در تعیین حقوق بازنشستگان مشمول تامین اجتماعی نادیده گرفت؛ لذا به استحضار می‌رساند سازمان تامین اجتماعی یک صندوق بیمه بازنشستگی عمومی غیردولتی است که از نظر ذخیره بازنشستگی کاملا مستقل بوده و از بودجه‌ریزی و منابع دولتی استفاده نمی‌نماید و امکانات مالی و اندوخته‌های موجود در آن متعلق به بازنشستگان بیمه‌پرداز اجباری برای پرداخت حقوق بازنشستگی و ارائه خدمات به آنان است و مشترکان بیمه‌پرداز آن، کارمندان و کارگران بازنشسته‌ای هستند که باتوجه به شرایط دریافت خدمات درمان و مستمری بازنشستگی مستند به ضوابط معینه که حکم قرارداد را دارد تا ۳۵ سال هر ماهه نسبت به بیمه‌پردازی کامل اقدام نموده تا همزمان از تامین درمان و در دوران خاتمه خدمت نیز از مزایای مشخص مذکور به صورت دریافت حقوق بازنشستگی بهره‌مند گردند.

سلطانی‌کیا، در بخش دیگری از این نامه با اشاره به اینکه "حق بیمه هر فرد بازنشسته در زمان اشتغال تماما از بیمه شده و کارفرما دریافت و ذخیره شده تا در زمان بازنشستگی به صورت حقوق مستمری پرداخت شود، نوشت: لهذا قانون‌گذار مطابق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی، نحوه ترمیم عقب ماندگی حقوق بازنشستگان از نرخ تورم سالانه را تبیین و تصویب و سازمان تامین اجتماعی را مکلف به اجرای آن نموده است. مطابق ماده ۹۶ مقرر گردیده کلیه مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان را در فواصل زمانی که حداکثر از سالی یکبار کمتر نباشد، باتوجه به افزایش هزینه زندگی با تصویب هیات وزیران به همان نسبت افزایش دهد و همچنین برابر ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی، مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

وی در بخش دیگری از این نامه، با اشاره به بند (ط) ماده ۹ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، یادآور شد: نیز بر انجام تعهدات بیمه‌ای صندوق‌ها (به شمول صندوق تامین اجتماعی) در قبال افراد عضو تحت پوشش به عدالت (بیمه‌ای) به تناسب سنوات مشارکت و میزان پرداخت حق بیمه تاکید دارد که کلا بر خلاف پیشنهاد جنابعالی در تعیین ترمیم پلکانی حقوق است؛ ضمن اینکه مطابق بند (پ) ماده ۲۸ برنامه ششم توسعه قانونگذار دولت را تنها مکلف به متناسب‌سازی حقوق کارکنان دولت (شاغل) متناسب با نرخ تورم نموده است چه آنکه عملا و قانونا تعیین و ترمیم حقوق بازنشستگان در تعهد صندوق‌های بازنشستگی منجمله سازمان تامین اجتماعی قرار دارد و دولت نمی‌تواند بی‌توجه به قوانین مصوب مجلس و قانون تامین اجتماعی که میثاق نامه فی‌مابین بازنشسته و سازمان تامین اجتماعی است در امر تعیین حقوق بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی مداخله نماید.

وی در فراز پایانی نامه خود خطاب به میرکاظمی نوشت: «چون حقوق بازنشستگان ثمره و حاصل بیمه‌پردازی آنان تا ۳۵ سال است که برای دوران بازنشستگی پس‌انداز نموده‌اند، به عبارتی منابع کافی برای پرداخت حقوق بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی در تعهد و در صندوق تامین اجتماعی وجود دارد و ترمیم حقوق آنان تاثیری در افزایش نرخ تورم ندارد. با این وصف خواهشمند است با عنایت کافی نسبت به این مطالب و تاکیدات لازم جهت‌عدم دخالت به مستمری بازنشستگان مشمول تامین اجتماعی وهمچنین میزان و نحوه افزایش آن‌ها که مستند به نصوص قانونی تعیین تکلیف شده است، تمهیدات لازم برای پرداخت بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی رافراهم آورده تا وقفه‌ای در ترمیم و پرداخت حقوق بازنشستگان گرامی جامعه هدف حادث نگردد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
0
0
افزایش پلکانی حقوق بازنشستگان راه حل عادلانه ایست حداقل بگیران هر چی میکشن از بی کفایتی و تصمیم های نادرست جنابعالی و بقیه نمایندگان کانون است که فقط به نفع حداکثر بگیران عمل می کنید احتمالا خودتون حداکثر بگیر هستید. نمونه اش متناسب سازی مسخره‌ای که سال قبل انجام دادید که تماما به نفع حداکثر بگیران بود و گرانی و تورم نصیب حداقل بگیران بدبخت. لطفا نمی تونید کار مفیدی انجام بدین دخالت بیجا هم نفرمایید و بیش از این در حق قشر ضعیف ظلم نکنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->