هشدار WHO درباره یک نوع داروی کاهش وزن پلیس از تشکیل ۱۳۱ پرونده علیه مجرمان اقتصادی فضای مجازی خبرداد ۱۸ هزار نفرشب اسکان اضطراری در مناطق زلزله‌زده شهرستان کاشمر افسردگی و تمایل به خوردن شیرینی اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای فنس‌کشی جاده میامی درراستای حفاظت از یوزها شناسایی چهار نفر به دلیل انتشار نظرسنجی‌های دروغین انتخاباتی واحد مددکاری بیمارستان دکتر شیخ مشهد رتبه برتر شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢ تیر ١۴٠٣) | بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در استان و مشهد اموال «کوروش کمپانی» به فروش خواهد رسید چند پیشنهاد محیط زیستی به دولت چهاردهم آیا هوای داخل ماشین سرطان‌زاست؟ خطرات موش کوچکی که ایرانیان را مجذوب خود کرد | همستر را بهتر بشناسیم سالانه ۶۰۰ هزار خودرو به‌دلیل نداشتن معاینه فنی و بیمه شخص ثالث توقیف می‌شوند هر هفته، ۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی در مشهد می‌شود آسیب به ۲۰ مدرسه شهرستان کاشمر در زلزله اخیر پیری سالم با این نوشیدنی آیا زمین‌های محدوده تپه باستانی نادری در حال تصرف است؟
سرخط خبرها

چگونه خونریزی از بینی در کودکان را بند بیاوریم؟

  • کد خبر: ۹۲۰۲۲
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
چگونه خونریزی از بینی در کودکان را بند بیاوریم؟
خونریزی بینی یکی از مشکلاتی است که به خصوص برای کودکان بیشتر از بزرگسالان اتفاق می‌افتد، خونریزی بینی معمولا نگران کننده نیست، اما اگر شدت پیدا کند و یا مداوم باشد باید به پزشک مراجعه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین کاری که برای بند آوردن خونریزی بینی کودکتان باید انجام دهید، این است که با واداشتن او به نشستن یا ایستادن فشار خون درون ورید‌های بینی را کاهش دهید تا جریان خونریزی کند شود.

از کودک بخواهید به جلو خم شود و هر خونی را که درون گلو و دهانش است، تف کند.

در کودک کمسن، به آرامی با کمک یک دستمال کاغذی یا حوله تمیز به آرامی با استفاده از انگشت شست و سبابه‌تان روی بینی نردیک به نوک آن فشار آورید تا مجرای ان بسته شود. (کودکان بزرگتر خودشان می‌توانند این کار را انجام دهند).

به کودک یادآوری کنید که از دهنش تنفس کند و همچنان به جلو خم شود و هر خونی را که در دهان یا گلویش جمع شده است، به بیرون تف کند.   برای ۱۰ دقیقه کامل فشار آرام، اما مداوم روی بینی اعمال کنید. اگر کودکتان ترسیده یا نگران است، به او اطمینان دهید که خطری متوجهش نیست.

از دو کار پرهیز کنید: اول اینکه سر کودکتان را به عقب کج نکنید؛ این کار باعث می‌شود خون به سمت پایین گلو سرازیر شود و ممکن است به استفراغ بینجامد. دوم اینکه پس از خونریزی بینی کودک را با پنبه پر نکنید؛ پنیه ممکن است به پوشش داخل بینی بچسبد و هنگامی که بعدا می‌خواهید آن را درآورید، دوباره خونریزی رخ دهد.

اگر دوباره خونریزی رخ داد، از کودکتان بخواید فین کند تا لخته‌های موجود خالی شوند و دوباره اقدامات بالا را تکرار کنید. اگر خونریزی به دنبال انجام این اقدامات برای مدتی طولانی‌تر از ۲۰ دقیقه ادامه یافت، فورا کودک را به نزد دکتر ببرید.

آیا خونریزی مکرر بینی کودکان نگران‌کننده است؟

نه، خونریزی بینی در کودکان شایع است. عفونت‌ها سینوس‌ها، سرماخوردگی، آلرژی یا خشکی مخاط بینی احتمال این خونریزی را بیشتر می‌کند. کودکان کمسن با مالیدن یا دستکاری بینی‌شان اغلب وضعیت را بدتر می‌کنند. اگر کودکتان در شب دچار خونریزی بینی شود، ممکن است صبح متوجه خون خشک‌شده روی بالش شوید. در این مورد هم جای نگرانی نیست.

اما اگر خونریزی بینی پس از وارد آمدن ضربه به سر کودک یا افتادن کودک رخ دهد، باید او فورا با پزشک تماس بگیرید. همچنین اگر داروی جدیدی را به کودکتان می‌دهید و پس از آن دچار خونریزی‌های مکرر می‌شود، باید با پزشک تماس بگیرید.   همچنین اگر خونریزی بینی به مشکلی مکرر بدل شده است یا بیشتر از معمول رخ می‌دهد- به خصوص اگر با علائم دیگری مانند کبود شدن پوست همراه است- به دکتر مراجعه کنید.

چطور از خونریزی بینی پیشگیری کنم؟

اگر هوای خانه خشک است، از در شب‌ها در اتاق کودک از دستگاه‌های مرطوب‌کننده یا بخور سرد استفاده کنید. همچنین می‌توانید مقدار کمی وازلین به داخل دیواره میانی بینی کودک بمالید تا خشکی آن کاهش یابد. اگر کودکتان عادت به دستکاری بینی‌اش دارد، ناخن‌هایش را بگیرید تا احتمال آسیب دیدن پوشش درونی بینی کاهش یابد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->