دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد!
سرخط خبرها

تحلیلگران درباره ادعای تجاوز نظامی تل‌آویو علیه ایران هسته‌ای چه می‌گویند؟

  • کد خبر: ۹۲۵۸۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
تحلیلگران درباره ادعای تجاوز نظامی تل‌آویو علیه ایران هسته‌ای چه می‌گویند؟
روز یکشنبه ۲۱ آذر، یک ژنرال رژیم صهیونیستی مدعی شد که هر زمان ایران به مرحله «گریز هسته ای» یعنی زمان لازم برای انباشت مواد هسته‌ای کافی به منظور ساخت یک بمب اتمی برسد، فردای آن روز، این رژیم، اقدامی نظامی علیه تهران انجام خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این اظهارات مکرر مقامات رژیم صهیونیستی درباره گزینه نظامی علیه ایران در روز‌های گذشته، میزان ناتوانی این رژیم در قبال تهران را نشان می‌دهد و از فقر گزینه‌های نظامی آن‌ها خبر می‌دهد. با این حال، این تهدید‌های توخالی که بیشتر یک فضاسازی رسانه‌ای و جنجال آفرینی بدون ریشه در واقعیت است، با واکنش‌ها و تحلیل‌های متفاوتی در داخل و خارج از کشور همراه شده است.

تهدیدات صهیونیست‌ها تبلیغات رسانه‌ای است

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفتگو با «دانشجو» درباره تهدیدات نظامی رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر گفت: پرداختن به تهدید‌های رژیم صهیونیستی هیچ ارزشی ندارد؛ زیرا این تهدیدها، چیزی بیشتر از یک بلوف و تبلیغات رسانه‌ای نیست. ایران به طور قطع، رژیم صهیونیستی را جدی نمی‌گیرد. این تهدید‌ها نیز صرفا دست وپا زدن آن‌ها برای به تعویق افتادن نابودی شان محسوب می‌شود. وی افزود: رژیم صهیونیستی در سالیان گذشته به هیچ کدام از اهدافش نرسیده است. رژیم صهیونیستی نسبت به گذشته، رسواتر، تنهاتر و منزوی‌تر شده است و تهدید‌های این رژیم نباید خللی در برنامه ریزی‌های ما ایجاد کند.

هدف، شکست مذاکرات هسته‌ای است

کیهان برزگر، استاد روابط بین الملل، نیز در یادداشتی به تحلیل پشت پرده نمایش حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران به بهانه پیشرفت هسته‌ای کشورمان پرداخته است. در بخشی از این یادداشت آمده است: «بحث در زمینه رسیدن ایران به نقطه «گریز هسته ای» و متعاقبا اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در این زمان خاص که مذاکرات هسته‌ای برای رفع تحریم‌ها در جریان است، بیشتر جنبه نمایشی داشته و با هدف به شکست کشاندن مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد، چون به راستی چنین اقدامی نه تنها مانع از تداوم فعالیت‌های هسته‌ای پیشرفته ایران نمی‌شود، بلکه بنا به تجربه بر سرعت آن می‌افزاید. هدف رژیم صهیونیستی از طرح حمله به ایران، ایجاد شکاف در میان طرف‌های مذاکره کننده با ایران است تا به هیچ عنوان توافقی با ایران صورت نگیرد که متضمن حفظ برنامه هسته‌ای ایران به هر شکل ممکن باشد.»

همچنین در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «حتی اگر حمله‌ای هم صورت گیرد، این رژیم صهیونیستی است که باید نگران وضعیت امنیتی سیاسی خود در فردای حمله به کشور بزرگ، تاریخی و تمدن ساز ایران باشد. به واقع عواقب امنیتی پاسخ گسترده موشکی و هم زمان ایران و متحدان منطقه‌ای اش که خاک این رژیم را در محاصره خود گرفته اند، برای آن فاجعه بار خواهد بود.»

صهیونیست‌ها در تیررس نیرو‌های شبه نظامی شیعه

ابراهیم نوار، تحلیلگر «القدس العربی»، نیز در یادداشتی درباره تهدیدات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی علیه فعالیت هسته‌ای کشورمان، استدلال کرده است که حمله به ایران در حرف، آسان و محقق ساختن آن مسئله‌ای بسیار دشوار است؛ زیرا رژیم صهیونیستی می‌داند پیش از اینکه به هرگونه عملیات نظامی علیه تأسیسات اتمی ایران فکر کند، در درجه نخست باید طرحی را برای خنثی کردن نیرو‌های شبه نظامی شیعه در منطقه تدوین کند؛ زیرا حضور آن‌ها باعث می‌شود این رژیم در تیررس موشک‌های آن‌ها باشد.

حمله رژیم صهیونیستی منجر به از بین رفتن این رژیم می‌شود

عبدالباری عطوان، تحلیلگر سرشناس جهان عرب، نیز در یادداشتی که به بهانه گستاخی‌های اخیر سران رژیم صهیونیستی مبنی بر ادعای حمله نظامی به فعالیت‌های هسته‌ای ایران در صورت لزوم، منتشر کرده، به این مهم اشاره کرده است که هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی برای حمله هوایی به تأسیسات هسته‌ای ایران منجر به از بین رفتن این رژیم و در خوش بینانه‌ترین حالت به زانو درآمدن آن در برابر ایران در صورت بقا خواهد بود؛ همان طور که برخی از متحدان آمریکا در منطقه خلیج فارس مجبور شدند برای صلح به سمت ایران بروند.

آمادگی درصورت شرارت  احتمالی  صهیونیست‌ها

از سویی یک مقام مطلع امنیتی به «نورنیوز»، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی کشورمان، گفت: برخی اخبار ارزیابی نشده حاکی است که رژیم صهیونیستی در حال بررسی انجام شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران است. بر اساس این گزارش، با توجه به سابقه شرارت‌های این رژیم در ادوار گذشته با هدف ضربه زدن به گفتگو‌های میان ایران و کشور‌های عضو برجام، احتمال این رخداد دور از انتظار نیست.

روند نسبتا موفق مذاکرات وین می‌تواند انگیزه این رژیم را برای انجام اقدامات شرارت بار تقویت کند. در ادامه این گزارش آمده است: رژیم صهیونیستی شریک راهبردی آمریکا و کشور‌های غربی حاضر در مذاکرات وین است و چنین رخدادی، به طور قطع، دامن گیر آمریکا نیز خواهد شد.

در صورتی که هدف رژیم صهیونیستی هرگونه اقدام شرارت بار علیه تأسیسات هسته‌ای ایران باشد، به صورت قهری بر همکاری‌های ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز تأثیر منفی و بازدارنده خواهد داشت. نیرو‌های نظامی و امنیتی کشور بر اساس وظایف ذاتی خود هرگونه احتمال تهدیدزایی را جدی تلقی می‌کنند و برای مقابله با آن، میزان آمادگی‌های ضروری را افزایش خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->