اوکراین مدعی شد: ۱۱ هزار نیروی کره شمالی به کمک روسیه آمدند کاهش ارزش نرخ دلار در آستانه انتخابات ریاست جمهوری درخواست آمریکا از ایران برای عدم پاسخ به رژیم صهیونیستی تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۲ نفر رسید (۱۴ آبان ۱۴۰۳) شمار نظامیان زخمی رژیم صهیونیستی به پنج هزار و ۲۶۱ نفر رسید پیش‌نویس قطعنامه جدید آتش‌بس در غزه روی میز شورای امنیت تا رفع فیلترینگ فقط یک روز باقی‌ مانده است؟ عارف بخشنامه به‌کارگیری جوانان و زنان در سطوح مدیریتی را ابلاغ کرد ۱۰ دلیلی که هریس یا ترامپ هرکدام شانس رئیس‌جمهورشدن دارند پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۳) پوتین با وزیر خارجه کره شمالی دیدار کرد+فیلم هریس در ۴ ایالت کلیدی از ترامپ پیش افتاد اتحادیه اروپا و کره‌جنوبی مدعی ارسال تسلیحات از سوی کره‌شمالی به روسیه شدند تاکید عراقچی بر پاسخ به هرگونه تجاوز به حریم امنیتی و سرزمینی ایران تجهیز تهران با ۱۳۰۰ اتوبوس و ۳۹ کیلومتر خط مترو جدید ایران به گزارش ادعایی تلاش ترور مقامات رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد آیت‌الله علم‌الهدی: مسئله مقاومت تنها یک جریان سیاسی علیه استکبار نیست| بنیان فکری نخبگان باید مبتنی بر شناخت عمیق مسائل باشد دفتر رئیس جمهور: از اظهارات امروز پزشکیان برداشت نادقیقی شد رزمایش مرکب در دریای خزر پایان یافت گسترش روابط؛ محور گفت و گوی وزرای کشور ایران و عراق ۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است شهادت خلبان سانحه بالگرد در زرین‌دشت فارس (۱۴ آبان ۱۴۰۳) اژه‌ای: احکام جایگزین حبس نباید موهِن و تمسخرآمیز باشد فرمانده نیروی زمینی سپاه: اقدامات تروریستی جنوب شرق با هدایت سرویس‌های امنیتی دشمن است عراقچی در پاکستان چه خواهد کرد؟ تأکید جانشین فرمانده کل انتظامی بر دیپلماسی همراه‌سازی کشور‌های همسایه در مقابله با قاچاق موادمخدر پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم سخنگوی وزارت خارجه: به هر چه که برای دفاع از ایران لازم باشد، مجهز خواهیم شد | سفر گروسی به ایران در دستور کار است معاون اول رئیس‌جمهور: اموال مازاد و راکد با دقت نظر و سرعت مناسب واگذار خواهد شد
سرخط خبرها

تحلیلگران درباره ادعای تجاوز نظامی تل‌آویو علیه ایران هسته‌ای چه می‌گویند؟

  • کد خبر: ۹۲۵۸۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
تحلیلگران درباره ادعای تجاوز نظامی تل‌آویو علیه ایران هسته‌ای چه می‌گویند؟
روز یکشنبه ۲۱ آذر، یک ژنرال رژیم صهیونیستی مدعی شد که هر زمان ایران به مرحله «گریز هسته ای» یعنی زمان لازم برای انباشت مواد هسته‌ای کافی به منظور ساخت یک بمب اتمی برسد، فردای آن روز، این رژیم، اقدامی نظامی علیه تهران انجام خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این اظهارات مکرر مقامات رژیم صهیونیستی درباره گزینه نظامی علیه ایران در روز‌های گذشته، میزان ناتوانی این رژیم در قبال تهران را نشان می‌دهد و از فقر گزینه‌های نظامی آن‌ها خبر می‌دهد. با این حال، این تهدید‌های توخالی که بیشتر یک فضاسازی رسانه‌ای و جنجال آفرینی بدون ریشه در واقعیت است، با واکنش‌ها و تحلیل‌های متفاوتی در داخل و خارج از کشور همراه شده است.

تهدیدات صهیونیست‌ها تبلیغات رسانه‌ای است

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفتگو با «دانشجو» درباره تهدیدات نظامی رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر گفت: پرداختن به تهدید‌های رژیم صهیونیستی هیچ ارزشی ندارد؛ زیرا این تهدیدها، چیزی بیشتر از یک بلوف و تبلیغات رسانه‌ای نیست. ایران به طور قطع، رژیم صهیونیستی را جدی نمی‌گیرد. این تهدید‌ها نیز صرفا دست وپا زدن آن‌ها برای به تعویق افتادن نابودی شان محسوب می‌شود. وی افزود: رژیم صهیونیستی در سالیان گذشته به هیچ کدام از اهدافش نرسیده است. رژیم صهیونیستی نسبت به گذشته، رسواتر، تنهاتر و منزوی‌تر شده است و تهدید‌های این رژیم نباید خللی در برنامه ریزی‌های ما ایجاد کند.

هدف، شکست مذاکرات هسته‌ای است

کیهان برزگر، استاد روابط بین الملل، نیز در یادداشتی به تحلیل پشت پرده نمایش حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران به بهانه پیشرفت هسته‌ای کشورمان پرداخته است. در بخشی از این یادداشت آمده است: «بحث در زمینه رسیدن ایران به نقطه «گریز هسته ای» و متعاقبا اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در این زمان خاص که مذاکرات هسته‌ای برای رفع تحریم‌ها در جریان است، بیشتر جنبه نمایشی داشته و با هدف به شکست کشاندن مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد، چون به راستی چنین اقدامی نه تنها مانع از تداوم فعالیت‌های هسته‌ای پیشرفته ایران نمی‌شود، بلکه بنا به تجربه بر سرعت آن می‌افزاید. هدف رژیم صهیونیستی از طرح حمله به ایران، ایجاد شکاف در میان طرف‌های مذاکره کننده با ایران است تا به هیچ عنوان توافقی با ایران صورت نگیرد که متضمن حفظ برنامه هسته‌ای ایران به هر شکل ممکن باشد.»

همچنین در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «حتی اگر حمله‌ای هم صورت گیرد، این رژیم صهیونیستی است که باید نگران وضعیت امنیتی سیاسی خود در فردای حمله به کشور بزرگ، تاریخی و تمدن ساز ایران باشد. به واقع عواقب امنیتی پاسخ گسترده موشکی و هم زمان ایران و متحدان منطقه‌ای اش که خاک این رژیم را در محاصره خود گرفته اند، برای آن فاجعه بار خواهد بود.»

صهیونیست‌ها در تیررس نیرو‌های شبه نظامی شیعه

ابراهیم نوار، تحلیلگر «القدس العربی»، نیز در یادداشتی درباره تهدیدات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی علیه فعالیت هسته‌ای کشورمان، استدلال کرده است که حمله به ایران در حرف، آسان و محقق ساختن آن مسئله‌ای بسیار دشوار است؛ زیرا رژیم صهیونیستی می‌داند پیش از اینکه به هرگونه عملیات نظامی علیه تأسیسات اتمی ایران فکر کند، در درجه نخست باید طرحی را برای خنثی کردن نیرو‌های شبه نظامی شیعه در منطقه تدوین کند؛ زیرا حضور آن‌ها باعث می‌شود این رژیم در تیررس موشک‌های آن‌ها باشد.

حمله رژیم صهیونیستی منجر به از بین رفتن این رژیم می‌شود

عبدالباری عطوان، تحلیلگر سرشناس جهان عرب، نیز در یادداشتی که به بهانه گستاخی‌های اخیر سران رژیم صهیونیستی مبنی بر ادعای حمله نظامی به فعالیت‌های هسته‌ای ایران در صورت لزوم، منتشر کرده، به این مهم اشاره کرده است که هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی برای حمله هوایی به تأسیسات هسته‌ای ایران منجر به از بین رفتن این رژیم و در خوش بینانه‌ترین حالت به زانو درآمدن آن در برابر ایران در صورت بقا خواهد بود؛ همان طور که برخی از متحدان آمریکا در منطقه خلیج فارس مجبور شدند برای صلح به سمت ایران بروند.

آمادگی درصورت شرارت  احتمالی  صهیونیست‌ها

از سویی یک مقام مطلع امنیتی به «نورنیوز»، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی کشورمان، گفت: برخی اخبار ارزیابی نشده حاکی است که رژیم صهیونیستی در حال بررسی انجام شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران است. بر اساس این گزارش، با توجه به سابقه شرارت‌های این رژیم در ادوار گذشته با هدف ضربه زدن به گفتگو‌های میان ایران و کشور‌های عضو برجام، احتمال این رخداد دور از انتظار نیست.

روند نسبتا موفق مذاکرات وین می‌تواند انگیزه این رژیم را برای انجام اقدامات شرارت بار تقویت کند. در ادامه این گزارش آمده است: رژیم صهیونیستی شریک راهبردی آمریکا و کشور‌های غربی حاضر در مذاکرات وین است و چنین رخدادی، به طور قطع، دامن گیر آمریکا نیز خواهد شد.

در صورتی که هدف رژیم صهیونیستی هرگونه اقدام شرارت بار علیه تأسیسات هسته‌ای ایران باشد، به صورت قهری بر همکاری‌های ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز تأثیر منفی و بازدارنده خواهد داشت. نیرو‌های نظامی و امنیتی کشور بر اساس وظایف ذاتی خود هرگونه احتمال تهدیدزایی را جدی تلقی می‌کنند و برای مقابله با آن، میزان آمادگی‌های ضروری را افزایش خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->