حوالی یک استخر پر ماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های پیرامون بوستان کوهسنگی اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان رضوی در چهلم شهدای خدمت معاون استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت رسانی به زائران و مجاوران استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد "گیسو" یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سفر به مشهد گران‌تر از قبل شد! در نشست هم‌اندیشی با کارشناسان تغذیه در مشهد مطرح شد: ۵۰ درصد بیماری‌ها با رژیم غذایی مرتبط هستند بیش از یک میلیون نفر زیر پوشش برنامه خطرسنجی بیماری‌های قلبی‌وعروقی قرار گرفتند اژه‌ای: در انتخابات، نقد جای خودش را به تخریب داده است کودک مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ تیر ۱۴۰۳) علائم و چگونگی درمان «تب دنگی» | مبتلایان از مصرف پروفن و ژلوفن خودداری کنند زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری ویژه تابستان اعلام شد پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟

  • کد خبر: ۹۲۷۸۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟
بر اساس نتایج مطالعه جدید منتشر شده دانشگاه بهداشت و علوم اورگان ایالات متحده نشخص شد: قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج آزمایشگاهی که قبل از چاپ به صورت آنلاین در مجله انجمن پزشکی آمریکا JAMA منتشر شده، حاکی از این است که عفونت با ویروس کرونا بعد از دریافت واکسن، پاسخ ایمنی قوی در برابر سویه دلتا ایجاد می‌کند.

محققان اظهار کردند: یافته‌ها نشان می‌دهد پاسخ ایمنی احتمالا در برابر سویه‌های دیگر نیز بسیار موثر است، زیرا این ویروس همچنان به جهش خود ادامه می‌دهد.

این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که از سویه‌های زنده سارس کوو ۲ برای اندازه‌گیری خنثی‌سازی متقاطع سرم خون در ابتلا به کووید استفاده می‌کند.

فیکادو تافس، محقق ارشد این تحقیق و استادیار میکروبیولوژی مولکولی و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی اورگان، گفت: شما نمی‌توانید پاسخ ایمنی بهتر از این دریافت کنید. واکسن‌ها در برابر بیماری‌های شدید بسیار موثر هستند و نتایج تحقیق ما نشان می‌دهد افرادی که واکسینه می‌شوند و سپس در معرض عفونت جدید قرار می‌گیرند، ایمنی فوق‌العاده‌ای دارند.

نتایج نشان داد آنتی‌بادی‌های اندازه‌گیری شده در نمونه‌های خون این افراد هم فراوان‌تر و هم بسیار موثرتر (به میزان ۱۰۰۰ درصد موثرتر) از آنتی‌بادی‌های تولید شده ۲ هفته پس از دریافت دوز دوم واکسن فایزر بود.

این مطالعه نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

محقق دیگر تحقیق، مارسل کرلین، استادیار پزشکی بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی اورگان نیز اظهار کرد: به نظر من این مورد به یک بازی نهایی اشاره می‌کند. البته به این معنا نیست که ما در پایان همه‌گیری هستیم، اما به جایی اشاره می‌کند که احتمالا در آن قرار خواهیم گرفت. هنگامی که واکسینه می‌شوید و سپس در معرض ویروس قرار می‌گیرید، احتمالا در بدن شما محافظت در برابر سویه‌های آینده هم ایجاد خواهد شد.

وی افزود: نتایج این تحقیق نشان می‌دهد نتیجه بلندمدت این شرایط کاهش شدت اپیدمی جهانی خواهد بود.
ایمنی واکسن در حال حاضر تحت یک آزمایش واقعی علیه سویه جدید اُمیکرون است.

تافس بیان کرد: ما سویه اُمیکرون را به طور خاص مورد بررسی قرار نداده‌ایم، اما بر اساس نتایج این مطالعه پیش‌بینی می‌کنیم عفونت‌های جدید از سویه اُمیکرون نیز یک پاسخ ایمنی قوی مشابه در بین افراد واکسینه شده ایجاد کند.

این مطالعه نمونه‌های خون جمع‌آوری شده ۵۲ نفر را مقایسه کرد که همه کارکنان اورگان بودند و با واکسن فایزر واکسینه شده بودند. در مجموع ۲۶ نفر که به دنبال واکسیناسیون دچار عفونت‌های خفیف بودند، از طریق آزمایش شناسایی شدند. در این میان ۱۰ مورد عفونت شامل سویه دلتا، ۹ مورد غیردلتا و هفت سویه ناشناخته بود.

محققان با کار در آزمایشگاه سطح سه ایمنی زیستی پاسخ ایمنی به ویروس زنده در معرض نمونه خون افراد مبتلا را اندازه‌گیری کردند و آن را با پاسخ ایمنی با گروه کنترل مقایسه کردند. آنان دریافتند که افراد مبتلا به کووید بعد از واکسینه شدن ابتدا آنتی‌بادی‌های بیشتری تولید می‌کنند و این آنتی‌بادی‌ها در خنثی کردن ویروس زنده به‌طور قابل ملاحظه‌ای بهتر هستند.

نتایج تحقیق جدید بر این واقعیت تاکید می‌کند که واکسیناسیون کلید پایان دادن به همه‌گیری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->