معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟

  • کد خبر: ۹۲۷۸۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟
بر اساس نتایج مطالعه جدید منتشر شده دانشگاه بهداشت و علوم اورگان ایالات متحده نشخص شد: قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج آزمایشگاهی که قبل از چاپ به صورت آنلاین در مجله انجمن پزشکی آمریکا JAMA منتشر شده، حاکی از این است که عفونت با ویروس کرونا بعد از دریافت واکسن، پاسخ ایمنی قوی در برابر سویه دلتا ایجاد می‌کند.

محققان اظهار کردند: یافته‌ها نشان می‌دهد پاسخ ایمنی احتمالا در برابر سویه‌های دیگر نیز بسیار موثر است، زیرا این ویروس همچنان به جهش خود ادامه می‌دهد.

این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که از سویه‌های زنده سارس کوو ۲ برای اندازه‌گیری خنثی‌سازی متقاطع سرم خون در ابتلا به کووید استفاده می‌کند.

فیکادو تافس، محقق ارشد این تحقیق و استادیار میکروبیولوژی مولکولی و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی اورگان، گفت: شما نمی‌توانید پاسخ ایمنی بهتر از این دریافت کنید. واکسن‌ها در برابر بیماری‌های شدید بسیار موثر هستند و نتایج تحقیق ما نشان می‌دهد افرادی که واکسینه می‌شوند و سپس در معرض عفونت جدید قرار می‌گیرند، ایمنی فوق‌العاده‌ای دارند.

نتایج نشان داد آنتی‌بادی‌های اندازه‌گیری شده در نمونه‌های خون این افراد هم فراوان‌تر و هم بسیار موثرتر (به میزان ۱۰۰۰ درصد موثرتر) از آنتی‌بادی‌های تولید شده ۲ هفته پس از دریافت دوز دوم واکسن فایزر بود.

این مطالعه نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

محقق دیگر تحقیق، مارسل کرلین، استادیار پزشکی بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی اورگان نیز اظهار کرد: به نظر من این مورد به یک بازی نهایی اشاره می‌کند. البته به این معنا نیست که ما در پایان همه‌گیری هستیم، اما به جایی اشاره می‌کند که احتمالا در آن قرار خواهیم گرفت. هنگامی که واکسینه می‌شوید و سپس در معرض ویروس قرار می‌گیرید، احتمالا در بدن شما محافظت در برابر سویه‌های آینده هم ایجاد خواهد شد.

وی افزود: نتایج این تحقیق نشان می‌دهد نتیجه بلندمدت این شرایط کاهش شدت اپیدمی جهانی خواهد بود.
ایمنی واکسن در حال حاضر تحت یک آزمایش واقعی علیه سویه جدید اُمیکرون است.

تافس بیان کرد: ما سویه اُمیکرون را به طور خاص مورد بررسی قرار نداده‌ایم، اما بر اساس نتایج این مطالعه پیش‌بینی می‌کنیم عفونت‌های جدید از سویه اُمیکرون نیز یک پاسخ ایمنی قوی مشابه در بین افراد واکسینه شده ایجاد کند.

این مطالعه نمونه‌های خون جمع‌آوری شده ۵۲ نفر را مقایسه کرد که همه کارکنان اورگان بودند و با واکسن فایزر واکسینه شده بودند. در مجموع ۲۶ نفر که به دنبال واکسیناسیون دچار عفونت‌های خفیف بودند، از طریق آزمایش شناسایی شدند. در این میان ۱۰ مورد عفونت شامل سویه دلتا، ۹ مورد غیردلتا و هفت سویه ناشناخته بود.

محققان با کار در آزمایشگاه سطح سه ایمنی زیستی پاسخ ایمنی به ویروس زنده در معرض نمونه خون افراد مبتلا را اندازه‌گیری کردند و آن را با پاسخ ایمنی با گروه کنترل مقایسه کردند. آنان دریافتند که افراد مبتلا به کووید بعد از واکسینه شدن ابتدا آنتی‌بادی‌های بیشتری تولید می‌کنند و این آنتی‌بادی‌ها در خنثی کردن ویروس زنده به‌طور قابل ملاحظه‌ای بهتر هستند.

نتایج تحقیق جدید بر این واقعیت تاکید می‌کند که واکسیناسیون کلید پایان دادن به همه‌گیری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->