شیوع بالای آرتروز زانو در ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطرند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

مشاهده نتایج نهایی آزمون جامع ۱۹ آذر آموزش و پرورش + لینک (۲ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۱۵۸
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
  • ۱
مشاهده نتایج نهایی آزمون جامع ۱۹ آذر آموزش و پرورش + لینک (۲ دی ۱۴۰۰)
با برگزاری آزمون جامع اسامی و مشخصات ۳۵ هزار و ۲۷۵ تن از افراد پذیرفته شده روز دوشنبه ۲۹ آذر ماه به مرکز منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش ارسال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کچوئیان، دبیر برگزار کننده آزمون‌های دانشگاه با قدردانی از تلاش و کوشش استادان و مسؤولان حوزه‌های مختلف این دانشگاه به منظور تربیت معلمانی در خور و شایسته برای نظام آموزشی و پرورشی کشور و همچنین تبریک به جمع کثیر قبول شدگان شرکت کننده در آزمون جامع ۱۹ آذر، تصریح کرد: پس از برگزار شدن آزمون جامع سری سوم مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش و همچنین مهارت آموزان ماده ۲۸ ورودی سال ۹۹ و جاماندگان سال‌های قبل توسط مرکز سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان، مجموع کل قبول شدگان این آزمون به رقم ۳۵ هزار و ۲۷۵ تن رسید.

رضا کچوئیان، خاطر نشان کرد: از این مجموع تعداد ۱۷ هزار و ۳۹۶ تن مهارت آموز ماده ۲۸، تعداد ۱۶ هزار و ۲۲۱ نفر مشمول قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش و جاماندگان هر دو سری نیز یک هزار و ۶۵۸ نفر بود.

این مقام مسؤول، تاکید کرد: اسامی و مشخصات قبول شدگان آزمون جامع دانشگاه فرهنگیان، به منظور شروع فرآیند تبدیل وضعیت و صدور احکام مرتبط روز دوشنبه ۲۹ آذر به مرکز منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش ارسال شد.

وی، تناسب و میزان اعتبار آزمون‌های جامع دانشگاه فرهنگیان را از اولویت‌ها و مباحث مهم این دانشگاه برشمرد و گفت: اتخاذ تدابیر صحیح، شناخت شرایط و برنامه ریزی دقیق از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه برای برگزاری هر چه بهتر آزمون‌های جامع و تضمین کیفیت این آزمون‌ها است.

استاد دانشگاه، برگزاری دوره‌های کیفی آموزشی و مهارت آموزی را از دیگر دغدغه‌های دانشگاه فرهنگیان ذکر و تصریح کرد: هدف اصلی، تلاش مشمولان و مهارت آموزان برای کسب گواهینامه صلاحیت حرفه معلمی، تثبیت حضور در کلاس درس و تسریع روند تبدیل وضعیت فرد در عرصه آموزش و پرورش است. به طور حتم این معلمان با پشت سر گذاشتن دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی با شناخت و تسلط کامل بر روش‌های نوین تدریس و ایفای نقش راهنما و هدایت کننده خود برای شکوفایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان این مرز و بوم تلاش خواهند کرد.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، در ادامه با اشاره به برگزاری آزمون فرهنگی دو گروه مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش و مهارت آموزان ماده ۲۸، روز چهارشنبه ۲۴ آذر ماه سال جاری، تصریح کرد: با دریافت نتایج آزمون فرهنگی جمعی از مشمولان توسط مرکز سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای منابع انسانی دانشگاه، نمره آزمون جامع برگزار شده ۱۹ آذر ماه گذشته برخی مشمولان تغییر و با کسب حد نصاب نمره لازم موفق به دریافت گواهی صلاحیت حرفه‌ای معلمی به منظور تبدیل وضعیت و استخدام در دستگاه وزارت آموزش و پرورش شدند.

کچوئیان، گزارش گیری مجدد از سامانه مروارید و دریافت نمره قبولی برخی مشمولان از دوره کارآموزی را عامل تغییر در نمره اصلی برخی دیگر از شرکت کنندگان در آزمون و کسب نمره قبولی برای دریافت گواهی صلاحیت حرفه‌ای معلمی اعلام و خاطر نشان کرد: با رسیدگی مجدد به آزمون کتبی مشمولان، تعدادی دیگر از شرکت کنندگان در آزمون موفق به کسب حد نصاب نمره لازم شدند.

عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، خطاب به گروه‌های شرکت کننده در آزمون جامع گفت: افراد می‌توانند با ورود به سامانه آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه به نشانی azmoon.cfu.ac.ir نتایج را دریافت کنند.

دبیر شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، از اهتمام رئیس این دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، مراکز حراست و هوشمندسازی، روابط عمومی، اداره کل نظارت و تعالی سازمانی، پشتیبانی و دیگر همکاران فعال در سایر حوزه‌های دانشگاه، همچنین مدیر عامل شرکت رایادرس در خصوص حمایت و برگزاری مطلوب آزمون‌های جامع دانشگاه در طول سال جاری قدردانی کرد.

این مقام مسؤول، در پایان یادآور شد: افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون ۱۹ آذر نشده اند، می‌توانند به عنوان آزمون جبرانی با سری چهارم مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش در آزمون جامع شرکت کنند.

منبع: پانا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیایش مرتضایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
0
0
امتحان علوم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->