در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟
سرخط خبرها

تخصیص ۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان حاشیه مشهد

  • کد خبر: ۹۳۷۰۹
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
تخصیص ۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان حاشیه مشهد
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: در پیوست بودجه۱۴۰۱ عدد و رقم شایان توجهی برای ساخت بیمارستان حاشیه شهر مشهد در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ؛ به نقل از فارس، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: در پیوست بودجه۱۴۰۱ عدد و رقم شایان توجهی برای ساخت بیمارستان حاشیه شهر مشهد در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام نصرا... پژمان فر افزود: بعد از مشکلاتی که در سال‌های گذشته بر سر راه عملیات اجرایی بیمارستان حاشیه شهر مشهد قرار داشت، سرانجام پیگیری‌ها به نتیجه رسید و با وفاق و همدلی که بین مجموعه‌هایی ازجمله آستان قدس رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استانداری خراسان رضوی و دیگر دستگاه‌های ذی ربط شکل گرفت، عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز شد.

وی با تشکر و قدردانی از همکاری تولیت آستان قدس رضوی در این موضوع، افزود: عملیات اجرایی آغاز شده است و امیدواریم بر مبنای زمان بندی‌های موجود این کار به نتیجه برسد. اعتبار تخصیص داده شده برای این بیمارستان به علت انجام نشدن عملیات اجرایی قرار بود برگشت بخورد، اما با تلاش صورت گرفته مانع شدیم.

وی همچنین درباره نیاز‌های استان به تأمین منابع مناسب برای ارائه خدمات درمانی به مردم، یادآور شد: خراسان رضوی حدود ۲۸۰۰تخت بیمارستانی نیاز دارد تا به میانگین کشوری برسد و تلاش می‌کنیم اعتبار لازم برای این موضوع نیز تأمین شود.

۵۰میلیارد تومان اعتبار بیمارستان تخصیص یافته است

محمد پهلوان کاشی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به جزئیات فعالیت‌های در حال اجرا برای ساخت این بیمارستان، گفت: پیمانکار در حال انجام عملیات گودبرداری است.

مناقصات خرید میل گرد در جریان است و کار‌های مقدماتی برای مناقصات اجرای سازه و اسکلت بیمارستان نیز به جریان افتاده است.

وی افزود: تاکنون۵۰میلیاردتومان از ۲۰۰میلیاردتومان اعتبار امسال برای ساخت بیمارستان تخصیص یافته است. با تخصیص بقیه اعتبار، کار‌ها سرعت بیشتری می‌گیرد که پیگیری برای آن در جریان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->